2019. december 12., csütörtök

Vicces szingli képek

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük! Vicces képek és humoros fotók lelőhelye. Specialis bogre szingli. A szomjúság az az állapot, amikor két sör között még innék egyet. Képek és videók a témában!


Vicces szingli képek

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. Nem feltétlenül vígjátékok lesznek, lesz 1-akciófilm is a top 25-ben.


Nyilván ez a saját véleményem és sok függ az ízléstől, de szerintem pár biztos benne lenne mindenki toplistájába. Ha gondoljátok írjátok le kommentben a ti kedvenc vígjátékaitokat, vicces filmeiteket. Az elsõ gyerekem ötven után szeretném vállalni, szingli vagyok és utoljára ötéves koromban voltam beteg.


Vicces szingli képek

Haza is mehetek, ha végeztem a nap végén? Erre nem is számítottam. HR-osztály munkatársai között. A Funpic az igazán neked való oldal, ahol a világ legviccesebb képeit és videóit gyűjtöttük neked össze!


Minden egyes nap egyre csak szaporodik a humoros tartalom, érdemes visszanézned minden nap! A modern technológia világában minden eddiginél könnyebbé vált az ismerkedés, de azért nem mindenki számára. Creepypasta mémek és vicces képek Humor.


De a világ legszínesebb faja, amit úgy hívnak ember, még ezekből a sorozatgyilkosokból is képesek viccet csinálni. A nyak fokban előre hajtva. Tilos az asztalnál ülők szemébe nézni.


Kiképzésen az őrmester: -Atomvillanáskor miért kell becsukni a szemünket? Kovács honvéd: -Jelentem, hogy bele ne folyjon a sisak. Viccek kategória egyelőre rendőr,autós,szőke.


Vicces szingli képek

Az élet nagyon drága, de az árában benne van évente egy Nap körüli utazás. Kategória: Karácsonyi viccek - Több ezer vicc és jobbnál jobb poénok lelőhelye. Azt mondták, hogy sokszor egyek keveset. Rajta vagyok, mert a sokszor már meg van.


Percenként átlagosan millió üzenetet küldenek egymásnak az emberek, de kétség sem fér hozzá, hogy ezek közül a legértékesebbek a szüleink által írt tartalmak. Hetente mindig rakok ki. Nem állunk meg a kedves, vicces állatos képeknél, itt naponta frissülő tartalom vár. Akár kedvenc politikusaidat is meglesheted.


A Mexikóban élő, Idalia Candelas olyan nőkről alkot képeket, akik teljesek úgy is, hogy egyedül vannak. A művész ceruzát, tintát és vízfestéket használ a “Posztmodern egyedüllét” című sorozatához, amelyben a szingliség pozitív oldalát villantja fel nekünk. Pontosan így néz ki egy szingli nő konyhaszekrénye. Amikor akarsz egy ilyen képet de nincs barátnő ezért a kutyáddal csinálod meg.


Ezt konkrétan minden falatnál eljátszotta. Amikor nincs férjed de a túrós palacsinta nem jó eper lekvár nélkül, drasztikus megoldásokhoz kell folyamodni. A profilon rengeteg ilyen vicces posztot láthatnak a követők, melyekkel picit ki szeretné figurázni a túlzásokba eső menyasszonyokat, és jobb kedvre akarja deríteni a szingli nőket, valamint ironikus szövegeivel azt üzeni nekik, hogy nincs azzal semmi gon ha még nem húztak gyűrűt az ujjukra - és nincsenek is ezzel egyedül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések