2019. december 13., péntek

Szoba pár órára székesfehérvár

A kék szoba nagyon nem volt rendben. Koszos volt, pókháló, de nem ez a legnagyobb baj. Párnán nem volt huzat, takarón sem! Fürdő szoba tele volt előttünk lévők hajával! Kiadó lakás pároknak,átutazóknak, pár órára  - Van kivel, de nincs hol?


Szoba pár órára székesfehérvár

Szoba két főre néhány órára 5. Ft-tól vagy akár fél napra szobáink kivehetőek már 6. Az áraink visszavonásig érvényesek. Minden kedves Vendégünknek kellemes időtöltést kívánunk! A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Exkluzív találkahely pár órára Budapesten, a Corvin sétányon!


Exkluzívan kialakított szoba friss ágyneművel, LCD TV-vel, DVD-vel és mini-hifivel, a kényelmes és nyugodt pillanatokért. Székesfehérvár Székesfehérváron a Palotavárosban bútorozott szoba kiadó dolgozó vagy diák hölgynek! HOSSZÚ DÍJ A KORÁBBABBABB JELEN, VAGY Későbbi távozás. TÖBB EGY ÉJSZAKA: - egy hétre, pl.


Kényelmes, felszerelt, frissen el. A szlogenünk még mindig ez: lakás, szoba órákra kiadó! Mi nem a pár napra a városba érkező vendégeket tartjuk szem előtt (sorry), hanem azokat akik a nagy város dzsungelében pár órára elbújnának kedvesükkel egy csendes és diszkrét helyre. Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?


Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem. Pár jó tanács a kellemetlenségek elkerülése érdekében Uraknak: Egy úriember mindig a hölgy kedvében jár!


Szoba pár órára székesfehérvár

Biztosítsd Te a helyszínt a zavartalan együttléthez, intézd Te a lakás átvételét, érj a partnered előtt a lakásba, így a Hölgynek te nyithatsz ajtót, mikor megérkezik, és elkerülhete hogy esetleg zavarban legyen a kedvesed. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Classic típusú osztrák, festett parasztbútorral berendezett szoba , fürdőszobával, előtérrel.


Classic modern bútorral berendezett kétágyas szoba , melyhez fürdőszoba, kis nappali és elkülönített kerti pihenő tartozik. Komfort kétágyas szoba. Búvóhelyek pároknak Budapesten! Ha nincs hova menni, igényes lakások kiadók pároknak órákra.


Szoba pár órára székesfehérvár

Diszkrét szoba nyugodt környezetben. Lakás órákra, búvóhely pároknak. Ha kell egy szoba , pár órára Székesfehérváron. Szerelmi búvóhely, találkahely szoba órákra Székesfehérváron. Szobák órákra, ha van kivel de nincs hol.


Randi kuckó, lakás pár órára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések