2019. december 26., csütörtök

Szingli nők

Szingli nők

A SZERELEM LEGJOBB OLDALA. A Lovebox egyedülálló társkereső, mert nem csak a párodat találhatod meg nálunk, de aktív közösségeinkben barátokra is lelhetsz. Magyarul: a szingli nők.


Emelett vannak a szingli nők , pontosabban elmagyarosodás előtti elnevezésben a single-k, akikről már első hallomásra is az jut eszünkben, hogy magas sarkú, sportos alak, feszes kosztüm, több diploma, vezető beosztás, akinek az életébe nem fér meg egy társ, akinek egyéni nyűgei is vannak. Ha olyan társkereső vagy, aki először inkább szingli társkereső oldalon tájékozódik, mert az olyanokat tömörít, akik hozzád hasonlóak, miközben kényelmes, gyors és vidám, és ott azonnal. Valljuk be, szinglinek lenni nem mindig akkora buli, mint ahogy a Szex és New Yorkban láttuk és miután elmúlik a szabadság varázsa, kiélveztük minden pillanatát, jöhetnek a párkeresés buktatói és a vicces, kínos, olykor pedig idegőrlő dilemmák és kérdések, amik szerintem a legtöbbünk fejében megfordultak egyedülállóként. A kulcsszó az egészben, hogy ki, mikor boldog. Mindannyian átesünk különböző életszakaszokon.


Majdnem mindenki volt már szingli – hacsak nem kapcsolatfüggő – , van, aki elvált van, aki házas, és van, aki épp a padlón van. Viszont a cím “ezért nem találják az igazit” másik értelmezése: az öntudatosság belesulykolása miatt a korral a szingli nők egyre nagyobb igényeket támasztanak, feledve, hogy ők a korral egyre kevésbé lesznek kapósak. Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját.


Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban! Egyrészt azt gondolják, hogy sokkal több az egyedülálló nő, mint az ugyanilyen státuszú férfi. Ez már kapásból nem igaz, felmérések szerint minden 1társkereső nőre 1férfi jut: minden internetes társkeresőn. Adj esélyt a szerelemnek!


Hevesi Krisztina szexuálpszichológus válaszolt. Elmondta, hogy a tartós egyedüllét miatti önhibáztatás felesleges, megalkuvá. Mi, nők sokkal inkább ki vagyunk téve az elmagányosodás veszélyének.


Ha pedig elválunk, s utána maradunk egyedül, még nehezebb. A gyerekét vagy gyerekeit egyedülállóként nevelő nő nem a legkeresettebb partner. Mire eljutott a házasságig, éven át élt függetlenül, egyedül, felnőttként - ezt az időszakot az édesanyja már házasságban töltötte el, mert akkor az volt a tipikus életút egy nő számára. Egyszer ide is elcsalt egy barátnőm, és azt tapasztaltam, hogy több mint százan jöttek el egy meditációra, ahová – láss csodát!


Családcentrikus , gyerekszerető embernek gondolom magam, sajnos család hiányában ezt nem igazán tudom gyakorolni. Magamat jellemezni itt gondolom felesleges, mindenkinek más hozza elő azt a szikrát, amiből aztán talán lesz valami. Ingyenes társkereső, társkeresés akár regisztráció nélkül is!


Egyedülálló szolgáltatás az online tárkeresők piacán. Ha nem szeretne hirdetni, csak társat keresni, nem szükséges regisztrálnia. Nők Lapja Olvasnivaló Vonzások és taszítások – Mennyire fontos a rokonszenv? Van, aki beismeri, van, aki nem, ám az is előfordul, hogy egy zseniális embertársunk, mint Ady Endre, világgá meri kiáltani: „Szeretném, hogyha szeretnének”.


A Mintel kutatási eredményei szerint a szingli nők százaléka, a szingli férfiak százaléka boldog csupán. A számok azt is megmutatják, hogy a megkérdezett nők 7 a férfiak csak százaléka nem is kezdett aktív társkeresésbe az elmúlt évben. A szingli fogalmával pár évvel ezelőtt még csak ismerkedtünk, mára pedig egy külön életformává vált. Hárman a szingli nők életét élik, csupán Pamela házas, de bizonyos mértékig ő is megőrizte a függetlenségét.


Szingli nők

Amanda tökéletesen elégedett, Gina már nem annyira, Joyce pedig a legkevésbé, ők ketten a nagy szerelemre vágynak. Kiderül a Micsoda Nők ! Társkeresés garanciával! A keresőben csak profilképpel jelenik meg a profilod. Ha szeretné hogy a társkereső nők és párkereső férfiak rád találjanak akkor minél több, jó minőségű fényképet érdemes feltöltened magadról.


A párkeresők leginkább a jó minőségű, mosolygós fotókra kattintanak, olyan fényképekre amin jól látszik az arcod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések