2019. december 5., csütörtök

Törpe vizsla

Törpe vizsla

Tudj meg mindent a kis münsterlandi vizsla fajtáról, természetéről, hogy hogyan nevel gondoskodj róla, etesd. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Keverék kutya apróhirdetések - Eladó és ingyen elvihető keverék kutyák, kiskutyák ingyenes apróhirdetései az ebadta. Az alábbi lista az ismert kutyafajták nem teljes körű felsorolása.


Az Nemzetközi Kinológiai Szövetség (FCI) által el nem ismert fajtákat dőlt betűvel jelöltük. Itt nem találsz szaporítókat! A háttérben ellenőrizzük a tenyésztőket és csak a valódi, megbízható kennelek találhatóak meg nálunk, talán ezért nem találsz most eladó kölyköket nálunk. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint. Bringa’s litterbrother, Zöldmáli Szinva is the most titled Wirehaired Vizsla in work in Nothern America.


Sokan közülük mindössze kg-ot vagy még kevesebbet nyomnak: Mini ebek pl. A drótszőrű magyar vizsla a szenvedélyem és az életem. Küldetésemnek érzem, hogy megmutassam a világnak, milyen nagyszerű ez a fajta. Tenyészprogramomban hosszútávra gondolkodom, és célom, hogy a fajta munkaadottságait stabilizáljam és erősítsem, de miközben küllemben is a legmagasabb színvonalat tartsam. Ma a vadászkutyák továbbra is segítségül lehetnek az embertársaiknak vadászatban.


Törpe vizsla

Magyar vizsla (rövidszőrű) Mopsz. Ez a kifejezés nem tekinthető egy külön hivatalos fajtájú csoportnak, inkább olyan kutyákra vonatkozik, amelyek az emberekért vagy velük vadásznak, amely számos fajtát tartalmaz azokból a csoportból, melyeket a kutyatenyésztők megkülönböztetnek. Charlie - csak tapasztalt, türelmes gazdának! A szuka súlya: 4–kg, a kané: 5–kg.


A törpe tacskó mérete a mellkas körméret szerint lett meghatározva, amit a mar legmagasabb pontján áthúzva a mellkas legmélyebb pontján áthúzva a könyök mögött mérik. Kutyák és gazdáik portálja, ahol mindent megtalálsz a kutyákról: kutyafajta adatbázis, cikkek, háttérképek, kutya névnapok. Számos kicsi és rövid lábú kutya létezik, de kevés ami valóban “ törpe ” fajta. Míg sokan szenvednek abnormális törpeségtől, vannak bizonyos kutyafajták, amelyek úgy lettek kitenyésztve, hogy rövid lábúak legyenek, igazi törpe kutyák. Ingyen elvihető kutyák.


Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől. Itt a fajta „caniche” néven ismert, az elnevezés a „cien” (kutya) és a „canard” (kacsa) szavak összetételéből ered. Mind a német, mind a francia elnevezés egyértelműen utal a fajta vízi vadász mivoltára.


A kutyák, lévén falánk állatok, nagymennyiségű táplálék „bekebelezésére” képesek, aminek következtében könnyen kitágul a gyomruk, ami anatómiai okokból rendkívül könnyen megfordul, átcsavarodik. Ez különösen a nagytestű, mély mellkasú fajtákra vonatkozik (dobermann, vizsla , németjuhász stb.). Fogadj örökbe egyet az alábbi kutyusok közül!


Illatos útról kihozni, gyógyítani, szocializálni, ha örökbe adunk a gazdira váró kutyáink közül néhányat. A törpe pinscher egy lendületes mozgású, táncos léptű kiskutya, úgy mozog, mint a lovak az ügetőn. Feje arányos testével, koponyája keskeny, elkeskenyedő, fejeteteje lapos, fekete szeme közepes nagyságú, enyhén ovális, füle magasan tűzött v alakú, lehet felálló és lelogó is, ajkai szorosan záródnak, harapása ollós. Egyesületünk magyar vizsla , német dog, tacskó – illetve hátrányos helyzetű keverék kutyák mentésével foglalkozik.


Energikus, éber, bátor kis kutya. Feltűnően értelmes, tanulékony, gazdájához ragaszkodik. Valaha nevezetes patkányvadász volt, de manapság inkább kedvencként tartják. Törpe pincser tulajdonságai. Apró termete ellenére éber és lelkes házőrző, jó jelzőkutya.


Profil: jelzőkutya, kedvenc. Rövid szőrű magyar vizsla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések