2018. szeptember 17., hétfő

Szanazug ifjúsági tábor

Szanazug ifjúsági tábor

A körülkerített tábor hektár zöld területen, erdő közepén, egy tisztáson fekszik. to leave a tip here. Jó Gólyatábort kíván a Rajk! A tábor öt napja alatt a gyerekek, a történelem és a hon- és népismeret órákon megszerzett - a honfoglalással kapcsolatos -, ismereteiket idézték fel és új ismeretekhez is jutottak. A hét folyamán volt lehetősége a megalakult törzseknek összemérni erejüket a sárkányhajózáson, kötélhúzás közben.


Kis Tudós Tábor - nagy sikert aratott a nyári táborozás. Tisza-parton és a Füvészkertben. Jelenleg több mint 3üdülő, egy 2főt befogadni képes ifjúsági tábor valamint a Körös bal partján kemping várja a pihenni, üdülni vágyókat. A két part között személyszállító komp biztosítja az átkelést.


Talán az út legszebb erdőrészénél vagyunk. Mindkét oldalt koros fák, egy helyen pedig kis erdei tisztást mellőzünk (km), korhadt, romos vadetetővel. Balra jutunk a táborhoz, jobbra a Vadaspark kapuja látszik. Innen nem messzire a Fokközi hídnál találjuk a „Vidra Tanyát ” ahol jó minőségű szállással és étteremmel várják a fáradt túrázót. Ifjúsági tábor mögötti útra (km).


A Hétpróbás Néptánciskola szervezte néptánctáborban több mint gyerek ropja kellemes zenére a Dél-alföldi és mezőkeszüi táncokat. Az állami gondoskodásban élő és veszélyeztetett fiatalok az ország több pontjáról érkeztek Dobozra. Mondjuk, ez azért sántít némileg, mert a cselgáncs az időjárás viszontagságai függetlenül, fedett térben zajlik. Levegője tiszta, üdülésre, pihenésre alkalmas terület. A MOTEL elhelyezkedése, infrastruktúrája, létesítményei és szolgáltatásai révén az õszi - tavaszi idõszakban kiválóan alkalmas erdei iskolák, gólyatáborok, osztálykirándulások, céges trénningek és bulik megtartásához.


László Zsuzsa Kovacs nevű emberek profiljainak megtekintése. A Doboz-Szanazugban található Fater Motel honlapja. Nyári- tábor - oldalon hibás link jelzése Köszönjük, hogy bejelentésével elősegíti a(z) nyari-tabor. Tudnivalók: A linkre kattintva letölthetjük a Kempingek-hun.


Békés, Dánfoki Üdülőközpont hrsz. A vízpart adta lehetőségek miatt a kirándulók, turisták kedvenc pihenőhelye Szanazug. A fiatalok részére játékos vetélkedőketszervezve ismertettük a vagyollvédelem alapvető ismérveit. Ovisuli - kézműves Tábor Rocksuli, rocktábor az Ovisulival Avar Napközis Rajztábor - Bp.


Szanazug közötti erdőtagok nevei: Papholt-erdő, Faluhelyi erdő, Madárfoki-erdő. Az ősi Doboz település helyét körülölelő erdőt nevezték Faluhelyi erdőnek. Ezen a területen, egykor egy szép tisztás volt, most a szanazugi gyermek– és ifjúsági tábor található. Itt állt régen a vadászház. Egész évben pezsgő kulturális élet és gasztronómiai programok várják a látogatókat.


Július 29-től augusztus 3-ig iskolánk alsó tagozatos diákjával pályázaton nyert Erzsébet-táborban vettünk részt. Hírlevélre történő feliratkozásommal elfogadom a játékszabályzatot és hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre kiküldésre kerülő hírlevelekben és a weboldalakon mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás, szállások megtekintése), a hírlevél regisztráció és a saját fiók létrehozása során keletkezett adataimat (pl. születési dátum), valamint a. Szűcs Zoltán Füzesgyarmat, Thermal Hotel Gara Gyógyszálló Füzesgyarmat, Kossuth u. Soltész Miklós Szarvas, Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft. A tanév során sikerült a tanulók sakk tudását bővíteni, a hi-ányosságokat pótolni.


A játékot kevésbé ismerők is felzárkóz-tak. Az intenzív hétre tervezett játékokat és szabályukat is meg-tanították a résztvevőkkel. Party Étterem és Grill Terasz. Az önkéntes segítőkkel együtt több száz fő részvételével elkezdődött vasárnap a tíznapos Ágota- tábor Doboz-Szanazugban, ahol terápiás foglalkozással teremtenek lehetőséget a fiatalok számára, egymás mélyebb megismerésére. A megnyitón elhangzott, hamarosan egy saját, hét hektáros területen táborozhatnak a gyerekek.


Szanazug a Fehér és Fekete Körös összefolyásánál, a Kettős- Körös két partján fekszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések