2018. szeptember 27., csütörtök

Csi miami helyszínelők 7 évad 24 rész

Csi miami helyszínelők 7 évad 24 rész

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. CSI : Miami helyszínelők 5. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. Nézz sorozatokat online, ingyen! Fear the walking dead 1. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. CSI - Miami Helyszínelők Online Sorozat - dmdamedia.


A helyszínelők egy bombagyáros ügyében vizsgálódnak. Közben egy másik ügy kapcsán Horatio fivére nyomaira bukkan, amelyből világossá válik számára, hogy öccse él, és valahol, valakik elől bujkál. Robbantás történik egy étteremben, melyben ketten meghalnak.


Az egyetlen szemtanú nem hajlandó beszélni, mert attól fél, hogy a gyermekeit soha nem kapja vissza. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. CSI: Miami helyszínelők 7. Világos nappal megölnek egy nőt az utcán. Calleigh és Ryan üldözőbe veszik a gyanúsítottat, és.


A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. NCIS Tengerészeti helyszínelők 13. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna.


Caine, egykori gyilkossági. Az aktuális rész ismertetője: Horatio a múltjával foglalatoskodik. A sorozat rendkívül hiteles, azonban némileg elrugaszkodik a valóságtól. A használt berendezések és eljárások mindegyike létezik a valóságban, de az alkotók a legtöbb folyamatot az életben zajlónál sokkal gyorsabbnak ábrázolnak.


Az egészben pedig az volt a legfelháborítóbb,hogy akik a viccelõdést csinálták,még megvoltak sértõdve azon,hogy törvényt. Mészáros András és Kékesi Gábor. Egy szerelmes pár egy fiatal nő holttestére bukkan a város egyik parkjában. A csinős nőt a férfi kollégák hamar azonosítják, mivel az áldozat Florida legnépszerűbb pornószínésznője. Ebben az évadban Alexx Woods helyére Dr.


Unsubscribe from Milán Darabos? Ha szeretné hogy a te oldalad is megjelenjen itt, olvasd el a partner programunkat. VIDEÓ - Csi Miami Helyszinelők évad része. Cool heti műsorai is megtekinthetőek az awilime magazin TV műsor újságában! Nézd meg a(z) Heartland epizódjait online!


SpongyaBob Kockanadrág - 23. FilmKatalogus - Mozi, Filmek, Szinészek. Az egyik legnagyobb magyar filmes portál. Scooby-Doo Rejtélyek nyomában 2. New York helyszínelők CSI.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések