2018. szeptember 19., szerda

Kvíz magamról

Kevés olyan szókimondó ember utazott DTK-val az elmúlt négy évben, mint Hadas Kriszta. A tévériporter-műsorvezető simán kimondja magáról kamerák előtt, hogy egy pojáca vagy éppen mániás depressziós… vagy azt, hogy épp klimaxol. Japán egyik legnagyobb és legismertebb városára vonatkoznak az alábbi kérdések! Nem titkolt célunk, hogy a magyar közönség minél alaposabban ismerje meg a távol-keleti kultúrákat! A kvíz foglalkozik Kiotó földrajzával, történelmével!


Kvíz magamról

Vámpírnaplók Online oldalon ! Itt megnézheted online az összes részt ami megjelent! Képeket nézhetsz,kvízeket tölthetsz ki és a legújabb hírekről értesülhetsz. A,Igyekeznék mindig jó képet mutatni magamról. B,Nem érdekelne, mit írkálnak rólam. C,Megtanulnám kezelni a helyzetet.


Meglátsz egy sztárt az utcán. A,Biztos zavarba jönnék, de kérnék autogramot. B,Figyelném, hogy mit csinál. Ha bármi kérdésed vagy információd van amit szeretnél megosztani velem, esetleg segítség kéne írj nyugodtan amien hamar csak tudok válaszolok: nixi.


Kvíz magamról

Vajon ki tudod találni milyen punci rejtőzik a ruha alatt? Itt minden nap fejlesztheted a hetedik punci érzéke az ingyenes punci kvíz segítségével! Költészet napi kvíz – Ki is írta ezt a verset? Melyik mesebeli lény vagy? Legyél te a punci szakértő!


Itt most kivételesen magamról kellene írnom pár sort (azt hiszem ennél nehezebbet nem is kérhetne tőlem senki). Kezdjük ott, hogy általában egyszemélyben vagyok harmincas nő, odaadó feleség, büszke családanya, mindenre nyitott újságíró, segítő kineziológus, kávéfüggő állatbarát. Sajnos jelenleg háborús övezet a nappali, úgyhogy csak este merészkedek fel a szobámba. Ha szerda, akkor utazó kvíz.


Kvíz magamról

A héten Európa fővárosaival kapcsolatban tesztelheted a tudásod. Te mennyit találtál el? Akinek még van kedve a játékhoz, nézze meg a múlt heti Utazó kvízt is. A Neteducatio jóvoltából már jelentkezhetnek az érdeklődők a mesterkurzusra, amely segítségével minden pedagógus játszi könnyedséggel építheti be az IKT-s eszközöket és alkalmazásokat óráiba, a letölthető feladatbankokkal pedig igyekeztünk kiapadhatatlan ötletforrást adni a kollégáknak, hogy 21. A járatlan utakon fesztiválon is volt kvíz , addig tanuljunk abból: Az első fesztivál kérdései.


Ha van érdekes, tanulságos kérdése kérlek hagyd meg kommentben. Várandós kismamák körébe begyűrűző új őrület, a baby shower, vagy babaváró buli. Az ötlet természetesen Amerikából származik, de itthon is kezd ismertté válni. József Attila szavainak szellemében: „. Jöjjön Reviczky Gyula: Magamról verse. Csillagok Háborúja, A Sólyom végveszélyben és a Szex telefonhívásra című filmekben.


Számos hölgy puszta fantáziálással is képes eljutni a paradicsomba , s mint mondják, ez sem különbözik a csikló ingerlésével elért érzéstől. Többet fel is tudtam használni közülük, aztán elgondolkoztam azon, hogy milyen jó lenne, ha lenne magyar nyelven valami hasonló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések