2018. szeptember 20., csütörtök

Csi miami helyszínelők 10 évad videa

CSI - Miami Helyszínelők Online Sorozat - dmdamedia. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. CSI : Miami helyszínelők 10. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben.


Nézz sorozatokat online, ingyen! Fear the walking dead 1. More Csi Miami Helyszínelők 10. Miután egy gyilkos újra és újra lecsap Miami utcáin, Horatio nagy kockázatot vállal a nyomozás során, mikor találkozik az ámokfutó édesanyjával remélve, hogy tud adni néhány olyan információt, amivel megállíthatják az őrült vérengzést.


Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. Person of Interest – 1×13.


A VIASATfolytatja nyári pihenő után két krimisorozatát. Tippre, ha ezek véget érnek, akkor jön a Helyszínelők 12. Unsubscribe from VideóMix HUN? CSI Miami - Death of Marisol - Duration: 4:33. Sarah Kolonimann 196views.


Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. VIDEÓ - Csi Miami Helyszinelők évad része. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. Caine, egykori gyilkossági.


A csapat azt gyanítja, hogy az a hírhedt sorozatgyilkos tért vissza, aki az áldozatai szemét kiszedi. Natalia és Horatio épphogy megússzák Randy North támadását, aki kétségbeesésében megpróbált végezni Nataliával. A rendőrségen North hosszabb vallatás után segítőkésznek mutatkozik, és elárulja a még szökésben lévő cellatársa, a sorozatgyilkos Toller búvóhelyét. Third Watch) A sorozat megtekintéséhez kattints a további bejegyzések-re!


Majd kiderül, a mostani évad is csak részes volt, hogy legyen helye az NYC-22-nak, de a nézettsége közelébe sem ért a Miami helyszínelők számainak. Abból nem csináltam titkot sosem, hogy a CSI -sorozatok közül mindig is a Miami volt a kedvencem , Horatio-t nem lehet nem szeretni (de), mint ahogy a kék tenger, valamint a. Rutinfeladatként indul egy csempészektől lefoglalt, kábítószerrel megpakolt teherautó megsemmisítése. Váratlanul azonban rajtaütnek a rendőri konvojon, megölnek két rendőrt és megsebesítik Speedle-t.


A sorozat rendkívül hiteles, azonban némileg elrugaszkodik a valóságtól. A használt berendezések és eljárások mindegyike létezik a valóságban, de az alkotók a legtöbb folyamatot az életben zajlónál sokkal gyorsabbnak ábrázolnak. Egy elegáns szálloda előtt egy fiatal házaspár száll be luxusautójába, amelybe egy rabló is befurakodik eltérítve a járművet és vele utasait. Matthew Shaw-t aligátor támadja meg a saját medencéjében, miközben épp a barátnőjével beszél telefonon. Mire a rendőrök kiérnek, a férfi az életét veszti.


A sorozat alap történetét már az eredeti helyszínelőkben láthattuk, de annyira érdekes volt a story hogy még egy bőrt le kellett húzni. CSI - A helyszínelők (Crime Scene Investigation) online sorozat. A történetek szereplői nem riadnak vissza a lőtt sebek, az ömlő vér és az anatómiai kuriózumok látványától sem. A CSI olyan törvényszéki nyomozókról s. Az aktuális rész ismertetője: A híres gazdagok életstílusa kerül vizsgálatra a helyszínelők mikroszkópja alatt, amikor egy gazdag család dadusát holtan találják. Epizódcím szerint Összes epizód Évad nélküli epizódok.


A Miami helyszínelok egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések