2018. szeptember 14., péntek

Gyászhírek

A gyászoló család fájdalommal tudatja, hogy RESS SÁNDOR életének 74. Ják község temetőjében órakor. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal.


BALÁZS CSABA nyugállományú alezredes az MH Heves Megyei Hadkiegészítő Parancsnokság Eger személyügyi és érdekvédelmi osztály vezetője. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. BARNA JÓZSEFNÉ Kovacsics Katalin éves korában elhunyt.


Szomorú szívvel tudatjuk azokkal akik ismerték, hogy édesanyánk a nemesgulácsi születésű MOLNÁR IMRÉNÉ szül. Komárom-Esztergom megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja. Tatabánya friss hírek, képek, videók. Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szunyogh Lászlóné Kaposvári Rózsa éves korában elhunyt. Kőrösi úti) temető ravatalozójában.


Gyászhírek

Tolna megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában. Ozirisz Temetkezési Szolgáltató Bt. Professzionális kegyeleti szolgáltatások,hazai és nemzetközi elhunyt szállítás,hamvasztás ,kegyeleti. A VAOL Vas megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos, átlátható, gyorsan feldolgozható tartalmakkal. Megrendülten tudatjuk, hogy ID.


Temetése akaratának megfelelően szűk családi körben megtörtént. Gyászoló család Úgy mentél el, mint lenyugvó nap, De szívünkben élsz, és örökre ott maradsz. Elpihentél a csillagok közt, hol nincs már fájdalom. Elcsitul a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott, Számunkra te sosem leszel halott. Hírszolgáltatással, a nyilvánosság megőrzésével, a civilek segítésével, oknyomozással foglalkozik.


Magyarország legnagyobb vidéki független online médiuma. Heves megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában. A FEOL Fejér megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos, átlátható, gyorsan feldolgozható tartalmakkal. Dolgos keze, szerető szíve örökre megpihent. KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Ezúton mondunk köszönetet mindazon rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, munkatársaknak, s mindazoknak, akik ismerték és szerették, hogy Illich József temetésén megjelentek, sírjára virágot, koszorút.


Győr-Moson-Sopron megyei Kisalföld napilap híreivel. HU Veszprém megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos, átlátható, gyorsan feldolgozható tartalmakkal. Kiss Antalt választották a Magyar Rögbi Szövetség elnökének Megnyílt a pozsonyi karácsonyi vásár Terrorizmussal vádolja Evo Moralest az ideiglenes kormány Remekelt Hollandiában a hódeszkás Fricz Botond Mentőautó szenvedett balesetet a 42-es főúton Számos embert őrizetbe vettek Algírban egy éjszakai tüntetésen Vizsgálat: véletlenül sebesítette meg az. Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk a legdrágább édesanyától, anyóstól, nagymamától, VARGA JULIANNÁTÓL (szül. VAJDA), aki éves korában itthagyott bennünket örökre.


Bács-Kiskun megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában. A legfontosabb bihar megyei és nagyváradi hírek, információk és programok a közélet, bűnügyek, kultúra, sport, politika és bulvár világából a digitális Bihari Naplóban. Egy nagyon régóta várt eseménynek lehettek részesei a kilátogató szurkolók a bajnokság 7. Egyrészt a mérkőzést az MSport élőben közvetítette, amely új dolog volt a csapat életében, másrészt a vendég az elmúlt évtizedek meghatározó top csapata, a Szolnok volt. Tagegyesületek Elhunyt kollégáink MEOSZ Pályázatok Oktatás Gyászhírek Sajtóközlemény Érdekvédelem Sajtószoba Közlekedés Sport Ápolás Mfelújítás Sajtószemle Gépjármű szerzés és átalakítás Kormányzat Közösségi közlekedés Akadálymentesítés Ápolási díj Híreink.


Jász-Nagykun-Szolnok megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos, átlátha­tó, gyorsan feldolgozható tartalmakkal. Mintegy millió forintnyi marihuánát találtak egy fővárosi apánál és fiánál A gazdasági eredmények a magyar utat igazolják A katolikus hitért életüket feláldozó emberek emléke előtt tisztelgett Ferenc pápa Franciaországban nyújtották be a legtöbb menedékkérelmet idén Halálos baleset történt a 82-es főúton Tizenhat embert találtak egy teherautóban egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések