2018. szeptember 10., hétfő

Csi miami helyszínelők 7 évad 10 rész

CSI : Miami helyszínelők 7. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. CSI: Miami helyszínelők 7. Online sorozatok ingyen, szinkronosan. A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök.


Csi miami helyszínelők 7 évad 10 rész

Fiatal nő holttestére bukkannak, látványa még a helyszínelőket is megdöbbenti. Az áldozat órákig haldokolhatott, ugyanis számtalan égési nyomot találtak a testén, amik elektromos vezetékektől származnak. Natalia és Horatio épphogy megússzák Randy North támadását, aki kétségbeesésében megpróbált végezni Nataliával. Person of Interest – 1×13.


A VIASATfolytatja nyári pihenő után két krimisorozatát. Tippre, ha ezek véget érnek, akkor jön a Helyszínelők 12. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be.


Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Világos nappal megölnek egy nőt az utcán. Calleigh és Ryan üldözőbe veszik a gyanúsítottat, és sikerül is elkapni. A csoportot megdöbbenti, hogy a férfi ügyvédje nem mást, mint Eric Delcót kéri meg saját megfigyelőnek.


A híres plasztikai sebész, Dr. Reeger beesik egy kerti aprítógépbe és szörnyethal. A balesetről hamar kiderül, hogy valójában gyilkosság történt, és a népszerű orvosnak volt néhány olyan páciense, akik elégedetlenek voltak az orvos beavatkozásaival. Az aktuális rész ismertetője: Horatio a múltjával foglalatoskodik. Mindeközben a többiek azon dolgoznak, hogy megmentsék Calleigh-t az elrablóitól.


Csi miami helyszínelők 7 évad 10 rész

Mészáros András és Kékesi Gábor. Nézz sorozatokat online, ingyen! Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját.


Az egészben pedig az volt a legfelháborítóbb,hogy akik a viccelõdést csinálták,még megvoltak sértõdve azon,hogy törvényt. A készítők mindenesetre a fináléra előkészítették a terepet. Maga az ügy valamennyire érdekes volt, annak ellenére, hogy. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. Caine, egykori gyilkossági.


A helyszínelők nyomozása során kiderül, hogy a rablótámadás csak egy előre be nem kalkulált esemény volt egy jól kitervelt csalás elkövetésében. VIDEÓ - Csi Miami Helyszinelők évad része. Unsubscribe from Milán Darabos?


Ebben az évadban Alexx Woods helyére Dr. Most ezt teszem fel utoljára holnap reggel is teszek még ilyen részeket. Nézd meg a(z) Heartland epizódjait online! Gil Grissom és csapata azonban jól ismeri a sötét oldalát.


Csi miami helyszínelők 7 évad 10 rész

A bűnözők sokat fejlődtek és rengeteget tanultak, az utóbbi időben ravaszabbak lettek, mint valaha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések