2018. szeptember 25., kedd

Mikor öregszik a férfi

Mikor öregszik a férfi

Vizsgálatok ugyanis azt mutatják, hogy a spermiumok mozgékonysága - azaz az a képességük, hogy a női ivarszerveken át eljussanak a petesejtig - folyamatosan csökken, ahogy a sejt öregszik. Tehát ha ritkán ejakulál egy férfi , akkor öregebb spermiumokat juttat a nőbe. A maják szerint ilyen különös képességgel rendelkezel!


Aki július 25-én született, az minden jegy legjobb tulajdonságait tudhatja magáénak. Mikor mondja egy Férfi hogy szerelmes? Igazi egyöntetű választ senkitől se kaptam.


A női oldaltól se ,nagyon. Igazából úgy lehetne a férfi szerelmét körül írni. Pedig tudom, hogy van egy csomó férfi , aki eszményi társ lenne, és ijedősnek sem ijedős, csak az a baj, hogy egyiknek sem kellek, mert örül, hogy végre megszabadult egy rossz házasságból, úgy akar élni, mint egy fiatal agglegény, fiatalabb társat keres, vagy egyszerűen csak rosszkor találkoztunk. A Johns Hopkins kórház által vezetett nagyszabású kutatásban MRI-vizsgálatokat végeztek idősödő emberek szívén. A szép, gazdag, de tapasztalatlan fiatalember belecsöppen London pezsgő társasági életébe.


Dorianról a barátja egy arcképet fest, s mikor a fiatalember meglátja a képet, rögeszméjévé válik, hogy mindig úgy nézzen ki, ahogy az meg van festve. Eladja a lelkét az ördögnek, s onnantól az arckép öregszik helyette. Ez a folyamat egyértelműen életkorfüggő, a prosztata húgycső melletti mirigyállományából indul ki.


A lányok élete nemcsak játék és mese, hanem kőkemény kihívásokkal van tele. A férfiak nem tudják átélni mennyire kegyetlen, mikor egy fodrász rosszul vágja le a hajukat, vagy ők maguk óriási hibát követnek el festés során, vagy mikor a magassarkú cipőjük valamilyen sérülést szenved el. Néhány hete a magyar mozikban is játsszák az Adaline csodálatos élete című amerikai filmet, melyben a éves főhősnő egy baleset következtében nem öregszik tovább. Az egész sztori nem más, mint egy divattörténeti utazás. A film nyomán összeszedtünk, hogyan változott az öltözködés a 20.


Lehetséges férfi és nő között barátság, minek előtt…- minek után…. Volt, van középiskolai barátom, amikor a fiúk már férfinak, a lányok meg nagyon is nőnek gondolták magukat, de nem merült fel a szerelem, mert szó szerint és átvitt értelemben is a „magasabb osztály” felé tekintgettünk. Tegyük fel, hogy adott egy férfi – Roger -, aki vonzódik egy nőhöz, akit úgy hívnak, Elaine.


Roger elhívja Elaine-t moziba – a lány elfogadja, és egész jól érzik magukat. Néhány nappal később a férfi vacsorázni hívja a nőt, és megint jól mulatnak együtt. Ezzel nem minden férfi van teljes mértékig tisztában, akik meg igen, ezt nem akarják. A cél, hogy a nő olyanná formálja a férfit, ami neki megfelelő, és amivel a legminimálisabbra szoríthatja annak az esélyét, hogy az a férfi elhagyja őt egy másik nő miatt. A férfi nagyon ideges lett és megkérdezte, ott hagyhatja-e inkább a talált tárgyak osztályán.


Mikor öregszik a férfi

A biztonsági őr ezt nem engedte meg és megkérte a férfit, dobja be a hógömböt a szemetesbe. A fiatal pár látta milyen szomorúan tette bele a férfi a szemetesbe a tárgyat. Pontosan tudták, mit fognak tenni, odamentek és elvették azt. Amióta világ a világ, a közhely szerint a férfiak akciófilmeket zabálnak, lehetőleg jó sok női idommal, vagy bugyuta, űrlényes sci-fik, esetleg sportműsorok kötik le őket.


Legyél képes elfoglalni önmagad és hagy hogy a pasid is ezt tehesse. A legtöbb nő képtelen figyelni a párjára. Már-már beteges elképzeléseink vannak arról, hogy mikor és mennyit „kell” szeretkezni, magyarázta a szakember. Egy férfi figyel, maximum nem érti, hogy mit is akarsz. A túlzott teljesítményorientáltság vezet oda, hogy idővel a normális biológiai működés már kevésnek tűnik.


A harmincas lányok azért lesznek csúnyák, mert becsapták őket az évek – nem fonnyadás az lányom, hiába gondolod azt. Csak attól, hogy a múlt században születtél, még nem kíván kevésbé a férfi. Mert öregszik ám az is. Van a férfi és a nõ kapcsolatában egy komoly tévedés, ami majd minden késõbbi probléma alapját képezi köztük.


Amikor egy férfi és egy nõ szerelmes és hódít, óhatatlanul lepárol magából egy nagyon vonzó személyt, aki a szerelemért és a sikerért leválik az eredeti személyiségrõl. A nyugdíjas korú emberek jelenleg a lakosság százalékát teszik ki, ez közel millió ember.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések