2018. június 13., szerda

E kréta bejelentkezes

E kréta bejelentkezes

Ennek egyik kiegészítő elem az elektronikus ellenőrző. Ennek néhány leggyakrabban használt funkcióját mutatjuk be ebben a rövid leírásban. A Gmail bármilyen Android-, iOS- és asztali eszközön használható.


E kréta bejelentkezes

Fiókja elhagyása nélkül rendszerezheti leveleit, együtt dolgozhat másokkal és felhívhatja ismerőseit. Maradjon bejelentkezve. Kréta Ginop – Belső anyagok. Tisztelt Szülők, Gondviselők!


Az elektronikus napló megváltozása miatt minden belépési adatot. Felhívjuk a figyelmét, hogy a beiratkozáshoz szükséges adatok online beküldése esetén is a beiratkozás napján az általános iskolában a SZEMÉLYES MEGJELENÉS KÖTELEZŐ! Nyisson egy webböngészőt, majd írja be az alábbi címet: vacimszg.


Belépés az e -Naplóba webes felületről: 1. Sikeres megnyitás esetén az alábbi képernyőt látja: 2. Válassza az Elektronikus ellenőrzőkönyv menüpontot a bal oldali menüsávban! Medgyessy Gimnázium Debrecen. A belépés után az oldal alján, a legutóbbi fióktevékenység résznél látjuk az utóbbi bejelentkezés idejét is. Ez arra jó, hogy ellenőrizhessük, nem lépett- e be illetéktelen a fiókunkba.


Megnézhetjük az utóbbi belépések részleteit, akár böngészőből, akár levelezőprogramból vagy mobilról léptek be a fiókunkba. Mint ahogy az iskolánk neve is mutatja, fő profilunk az informatikai és közgazdasági képzés. Hatvani István Általános Iskola - Debrecen. Az alkalmazás megtalálásához szükséges keresőszó lehet: kréta e -napló. A legutóbbi újdonságról mesél, az e - kréta rendszerről, ami már webes felületen teszi lehetővé az adatkeresést, és bár még továbbra is létezik, mondjuk a papíralapú ellenőrző, az elektronikus változat is elérhető a teljes körű adatnyilvántartással, a klasszikus osztálynapló minden funkciójának elektronikus.


A „Felhasználónév” mezőbe beírni a tanuló E -KRETA azonosítóját, alatta pedig a diáknak generált. Az idei tanévben új e -napló kerül bevezetésére iskolánkban. A rendszerbe felhasználónév és jelszó ismeretében tud belépni a szülő. A belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót mindenkinek eljuttattuk a tavalyi év során. Az újonnan iskolánkba beiratkozó tanulók az osztályfőnöktől kapják meg a belépéshez szükséges.


Az e -ellenőrző tartalmazza azokat a tanulmányi és mulasztási adatokat, amelyeket a pedagógus az e -naplóban feltüntet. Természetesen lehetőség van az e -ellenőrzőben a szülő és tanár közötti kommunikációra is. KRÉTA ” gombra kattintva. A Győri Szakképzési Centrum a középfokú felvételi eljárás keretében szervezett központi írásbeli felvételi vizsgára felkészítő foglalkozásokat szervez nyolcadik osztályos diákok részére.


A elektronikus ellenőrző segítségével a szülők naprakész információt kaphatnak gyermekük tanulmányi előmeneteléről. Hagyományinkhoz híven az angol nyelvi munkacsoport idén is megrendezte az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap (október 25.) délutánján a. Krétás API-oknak nem hivatalos gyűjteménye. Ezeket a lekérdezéseket egy SSL Capture nevű Androidos alkalmazással szereztem. Más e -naplót is lehet választani, csak azt már nem támogatja az állam.


KLIK is megfontoltabban halad. A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések