2018. június 27., szerda

Városnéző kisvonat

Városnéző kisvonat

Kisvonat bérbeadás esküvőkre is! Esküvőt terveznek élete párjával, és szeretnék valami igazán különleges dologgal feldobni a nagy napot? Ma már bárki a saját elképzelése alapján mondhatja ki a boldogító igent, egyedi programok, rendhagyó dekoráció és kreatív fotózás kíséretében.


Nagyvonalú eleganciáját Ferdinand Fellner és Hermann Helmer bécsi színházépítőknek köszönhetjük. Köszöntjük Önt a PÉCSI KISVONAT weboldalán. Mintegy perc alatt bemutatjuk Önnek városunk legfontosabb látnivalóit. Eladó városnéző kisvonat : lendítse fel városa turizmusát!


A városnéző kisvonatokkal még vonzóbbá teheti tavaszi rendezvényét! Fedezze fel Debrecen városát, történelmét az új városnéző kisvonat által nyújtott utazás során! Városnéző programok Sopron, Fertőrákos és a Fertő-táj területén. Tapasztalatunk szerint a városnéző nosztalgia vonatunkat mind a városba érkező vendégek, mind a helyiek nagyon kedvelik. Az egyébként is egyedülállóan szép, rendezett Gyula városát szeretnénk szolgáltatásunkkal még színesebbé tenni.


A Bazlikától induló közkedvelt városnéző utakon kívül, biztosítunk transzfer járatokat is. Panorámás körutazás idegenvezetéssel. A téli időszakban nem közlekedik a kisvonat. Milyen élményt kínál a városnéző kisvonat ? Bérelhető kisvonatunk elérhető családok, baráti társaságok, cégek, iskolák számára is és mindenkinek, aki merőben új élményre vágyik, ha városnézésről van szó. A gyerekeket a Makkosházi körúton lévő Burger Kingben egy sajtburgerrel is megvendégelték.


A menetrend szerinti útvonalon idegenvezetés kalauzolja az utazókat, valamint a vonat rossz idő esetére. A kisvonat kocsija fő szállítására alkalmas. Sopron felfedezéséhez, melynek során felkeressük a város látnivalóit. Tűztorony, Várkerület, Lőverek. A vendégek tájékoztatót kapnak Sopronról, a poncichterekről, és a híres soproni borról.


Városnéző kisvonat

Kedvcsináló élményutazás élő idegenvezetéssel, ahol a vendég megismerkedhet Badacsony látványosságaival, nevezetességeivel, aktuális programjaival. A Dotto kisvonat önmagában is idegenforgalmi látványosságnak is számít. Járműveink a turisták számára gyártott speciális kialakítású, világszerte kedvelt közlekedési eszközök. A nosztalgia stílusú városnéző kisvonaton kívül modernebb kialakítású, elektromos meghajtású járművekkel is rendelkezünk.


Az elektromos járművek akár zárt térben is használhatók. A látnivalókat izgalmas történeteken keresztül ismerjük meg. Keresd meg a kivonatot a végállomásán (Gyógyfürdő főbejáratával szemben) és vegyél részt egy városnéző körutazáson. Ismerje meg a város nevezetességeit városnéző kisvonattal. A több mint fél órás sétaút Vác nevezetességei mellett halad el, a Diadalívtől a Duna-parton végighaladva a várig, a Székesegyháztól a Hétkápolnáig, majd vissza a Főtérre.


A vagonok követik a mozdony nyomvonalát, így nagy biztonsággal közlekednek tömegben, vagy akár szűk utcákon is. Az utasok kényelmesen nézhetik végig a kb. Nagyerdei parkerdő nevezetességeit. Utazz városnéző kisvonattal a Szépasszonyvölgybe!


Nyáron és jó időben fős nyitott kisvonat közlekedik, míg télen és rossz időben fős fedett kisvonattal utazhatnak a kirándulók. Kényelmes városnéző kirándulás Egerben. Minden nap lehetőség nyílik a város körbeutazására egy izgalmas kisvonatos kirándulás keretében.


A GPS-s idegenvezetővel ellátott kisvonat turistáknak és helyieknek egyaránt élményt nyújtó szórakozás. Eger varázslatos belvárosából az Egészségház utcából a nevezetes. Információt szeretne cégünkről? Tekintse meg weboldalunkat! A legkényelmesebb városnéző program vitathatatlanul a soproni kisvonat.


Semmi sem egyszerűbb, mint felülni és bejárni vele Sopront idegemvezetője előadásában. Kétféle program közül választhatunk. A belvárosi körutazás perces, míg a soproni városnézés órás vonatozást Sopron megismerésével.


Sikeresen felavattuk új szolgáltatásunk gyöngyszemét. Reméljük, hogy sok-sok örömteli élményt nyújtunk minden kicsinek és nagynak. Tavasztól őszig a hét minden napján vár az új PiriPonty városnéző kisvonat ! A lap gyűjteményt ad városnéző kisvonatokat üzemeltető vállalkozásokról, a gyártó cégekről, és segít a választásban, ha Ön ilyen járművet. A Happy Train városnéző kisvonat tal az utazás nem csupán egy kirándulás, hanem egy felejthetetlen élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Vegye igénybe Ön is a kisvonat bérlés i lehetőséget szervezett csoportos programokra, fesztiválokra vagy családi eseményekre országszerte és Szlovákiában is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések