2018. június 14., csütörtök

Fogpótlás állami támogatással 2019

Idáig is eljutottunk - Már csak pénzért lehet levegőt venni! Elképesztő, hogy eljutottunk idáig, megnyílt a világ legelső oxigénbárja, ahol pénzért lehet levegőt venni. A fogak rágóképességének helyreállítása érdekében szükséges fogpótlásra és protézisre jár a támogatás, sokan azonban nem is tudnak erről!


A éves kor alatti betegek a beavatkozás árának részleges térítése mellett jogosultak fogszabályozó készülékre, oly módon, hogy a fogorvosi munka térítésmentes, a fogszabályozó készülék árához nyújtott támogatást pedig az OEP eszközönként határozza meg, és közleményben teszi közzé. Egészségbiztosítás keretében a fogorvosi ellátásnak alap és szakellátási szegmense is létezik. A fogorvosi alapellátás feladata a fog- és szájbetegek gyógyító-megelőző alapellátása, míg a fogorvosi szakellátás bizonyos többletkompetenciákkal rendelkezik. Fogpótlás állami támogatással ! Szinte senki nem tud róla, pedig létezik!


ITT A jogszabály és a NEAK hivatalitájékoztató. Nem is tudunk róla, de jár állami támogatás a fogászati kezelésekre. Egyes esetekben a fogpótláshoz és a protézis készítéséhez is hozzájárul az állam. Mivel rendelőnket választotta magyarországi referencia fogászatának a svájci központú Astrotooth konszern, aki Európa vezető fogászati anyag gyártó és forgalmazó cége, ezért az alapanyagokat, promóciós támogatással , közvetlenül a gyártótól kapjuk.


Bárki kaphat állami támogatást fogpótlásra is év alatt, -éves korosztálynak és év felett is! Fogak pótlása teljes állami támogatással ! Létezik, kár, hogy szinte senki nem tud róla! SZINTE SENKI NEM TUD RÓLA PEDIG LÉTEZIK MINDEN KOROSZTÁLYNAK!


Bárkinek járhat állami támogatás fogpótlásra is év alatt, -éves korosztálynak és év felettieknek is! Itt vannak a hivatalos tudnivalók az igénylésről! Valóban nem szerencsés az így kialakult helyzet, és, hogy várható-e változás azt előre megmondani sajnos nem tudjuk. FOGPÓTLÁS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL ! Kérjük a pályázóinkat, hogy legyenek szívesek bemutatkozást és tevékenységüket is bemutatni, mert azon kívül semmit nem tudunk a pályázóról, amit a pályázati anyagában megoszt velünk. Gyakori kérdések, általános tájékoztató.


Fogászati ellátás állami támogatással. A kivehető és rögzített fogpótlás , valamint a fogszabályozó készülék, illetve tartozékai árához akkor is jár támogatás, ha ezeket nem a gyógyászati segédeszköz forgalmazónál vásárolják meg, hanem ezek kiszolgáltatása fogorvosi (fogszakorvosi) rendelésen történik. Erre kerül rá egy implantátum fej és arra a fogpótlás , korona.


Ezzel a megoldás egy vagy több fogat is megtarthat, pótolhat. Előnye, hogy ha csak egy hiány pótlására van szükség, akkor az nem érinti a mellette lévő fogakat, azokat nem kell lecsiszolni, mint a hagyományos pótlások esetében. A Ripost utánajárt a részleteknek! Idén több, daganatos betegségben szenvedő is élhet adókedvezménnyel, az igényelhető összeg ráadásul magasabb, mint az előző években. A társadalombiztosítási támogatással igénybe vehető fogászati ellátásokat főszabály szerint annál a fogorvosi szolgálatnál lehet igénybe venni, amely lakóhelyünk területi ellátására kötelezett.


Ezek az ellátások beutaló nélkül igénybe vehetők. Olcsóbb lehet akár a nyaralás, sőt, a fogpótlás is állami támogatással , csak tájékozódnunk kell Az internet világában, mint oly sok minden, a szálláskeresés is gyerekjáték manapság. Döbbenetes dolgok történtek nemrég az egyik általános iskolában Hajdú-Bihar Megyében.


Az előzetes tájékoztatás szerint az események kis híján tragédiába torkollhattak volna, és nem sokon múlt, hogy most mérgezett gyermek helyett halott gyermekről tudósítsunk. Gyakran felmerülő kérdés, hogy az állami egészségügy milyen mértékben vehető igénybe plasztikai beavatkozások elvégzéséhez. Vajon van-e lehetőség olyan esztétikai műtétekhez, mint például a mellplasztika, TB támogatás igénybevételére?


Nem is tu­dunk róla, de jár ál­lami tá­mo­ga­tás a fo­gá­szati ke­ze­lé­sekre. A nyugdíjasok leginkább a fővárosban dolgoznának egy felmérés szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések