2018. június 20., szerda

Mérleg párhoroszkóp

Mérleg párhoroszkóp

Mérleg - Mérleg párhoroszkóp Két Mérleg jegyű találkozása csakis jó lehet. Mind erényeik, mid hibáik hasonlók és ha aszcendensük révén akad is különbözőség közöttük, a mindig kiegyensúlyozódásra, nyugalomra vágyó két Mérleg azt könnyen összhangba hozza. Megvalósíthatod régóta dédelgetett vágyaidat egzisztenciális és érzelmi vonalon egyaránt. Engedd el életedből azokat a téveszméket és vágyakat, amelyek olyan személyhez kötnek, aki hátráltat abban, hogy megtaláld önmaga és azt ted amire hivatott vagy.


A Mérleg – bár empatikus tud lenni – sokszor nem veszi észre, ha megbántja a Rákot. Mérleg sokkal inkább vágyik szabadságra és egy kis flörtölésre a nagyvilágban, mint a Rák, fontos számára a társa, így ha a tízig történő számoláson túl is együtt vannak, szoros és szeretetteljes. Hasonló az érdeklődésetek, ezért hamar megtaláljátok a közös hangot. Jól el tudjátok tölteni egymással az időt, de külön-külön sem unatkoztok. Előfordulhat, hogy néha nem tudtok megegyezni, de mivel a vitát, a veszekedést nem igazán szeretitek, előbb-utóbb egyikőtök úgyis.


Mérleg - Halak párhoroszkóp Mérleg és Halak párhoroszkópja nem ígér gondok nélküli kapcsolatot. A csillagjósok szerint a Mérleg társadalmi, anyagi szinten több sikert ér el, mint érzelmi életében, a Halak jegyében született sorsa pedig ismétlődésekből tevődik össze. Mérleg horoszkóp kifejezetten a Mérleg szülöttek vizsgálatára készül. Szakavatott asztrológus kezében világosan kimutatja, miként viszonyul a Mérleg szülött a földi világhoz.


Párhoroszkóp A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Kérj védelmet és iránymutatást az angyaloktól.


Mit jelentenek a visszatérő. A vonzerő ugyan nagy egymás iránt, ám sokszor ellentétes a két jegy értékrendje. A Kos szereti a Mérleg kiegyensúlyozottságát, racionalizmusát, harmonikusságát, báját.


Kos hajlamos túlzásokba esni és túl heves, ezt pedig a Mérleg már nehezen tudja egyensúlyba hozni a párkapcsolatban. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Ma lép a Nap a Nyilas jegyébe, ezzel az idei naptári év utolsó előtti jegyváltásához értünk. Nagy kanállal falja az élvezeteket, bár a Mérleg mértéktartó és hűvös, előbb a körülményeit szeretné tökéletesíteni. Nem szereti a konfliktusokat, jobban szeret békében élni.


Mérleg párhoroszkóp

Rendkívül kedves és vidám természet, szereti a vicceket, és hasonló társat keres maga mellé. A szűz megfontolt, de nem fukar. A Mérleg a Szüzet, nyűgösnek, kritikusnak, teljesen rugalmatlannak találja. Szűz morgó és fárasztó személy is lehet, diktatórikus hajlammal.


A mérleg ezt nem állja túl hosszú távon, és a támogatást valahol máshol kezdi majd el keresni. Bármennyire igyekszik is, nem tud mindenkinek megfelelni, és ez nyugtalanítóan hat Önre, mert nem ehhez van szokva. Ebben a hónapban találkozhat valakivel, akit nem tud lenyűgözni. A Mérleg , aki maga a megtestesült harmónia és finomság, aki egész élete során arra törekszik, hogy ami körülveszi az a lehetséges világok legjobbika legyen, ha összeakad azzal az emberrel aki a zodiákus legtürelmetlenebb szülötte, elképedve és lenyűgözve tapasztalja, hogy a nyers erő és bizony némi bárdolatlanság.


Mérleg g Az előző esztendő békés, nyugodt időszakához képest a horoszkóp szerint. Skorpió h Azok az emberek, akik ezen víz jegy szülöttei, igazi harcosok és rendkí. Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét.


Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések