2018. június 27., szerda

Csillagjegy párosítás

Olvasson részletes leírást minden csillagjegy pontos kapcsolatáról minden egyes zodiákussal! Gondjai vannak a szerelemben? Vagy még nem találta meg párját, akivel életre szóló, harmonikus kapcsolatban élhet?


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Vannak olyan párok, akiket meglátva az ember azt érzi, hogy ők egyszerűen egymásnak lettek teremtve.


Ezek a párok a tiszta szerelem és a végtelen megértés képviselői, végső soron pedig a kifogástalan összeillés reprezentálói. Ez egy igen szép párosítás , mert gyakorlatilag egymás tükörképe a két Bika. A legrosszabb csillagjegy párosítás , akik jobb, ha soha nem alkotnak egy párt!


Csillagjegy párosítás

Voltál már valaha olyan párkapcsolatban, ahol bármit is tettél, valahogyan képtelen voltál működtetni a dolgot? Vajon melyik csillagjeggyel alkotsz tökéletes párost? Meghökkentő igazságra találhatsz, ha megkeresed csillagjegyet, és elolvasod a horoszkóp tanácsait.


Az Ikrek és a Halak jegyű, kölcsönösen tisztelik egymást, de mindkét jegy szülöttének szüksége van a támogatásra, ami esetükben kétséges. Be kell látni, a Kos nem éppen a legkönnyebb eset sok csillagjegy számára és ez alól a Rákok sem kivételek. A Rák lelkiző típus, külsőre lehet, hogy magabiztosnak látszanak, de belül érzelmesek és érzelgős alkatúak (ez persze nem jelenti azt, hogy gyengék lennének). Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Amikor ez a két csillagjegy találkozik egymással, az életük óriási kalanddá alakul át. Mindketten szabad lelkületűek, igazi álmodozók, akik szeretnek fejest ugrani az élményekbe. Bizonyos csillagjegy szülöttei érthetetlen módon taszítják egymást. A felek ideig-óráig talán képesek elfogadni, akár szeretni is a másikat, de hosszú távon nem sok esély van a párkapcsolat fenntartására. Ha a Bika csillagjegy jellemzőivel erőteljesen megáldott szeretővel hoz össze minket az élet, akkor meg kell értenünk néhány dolgot ahhoz, hogy megértsük Őt.


Tudnunk kell, hogy élete középpontjában a birtokolás áll, vagyis számíthatunk arra, hogy ránk is úgy tekint majd előbb, vagy utóbb, mint a saját, kizárólagos. Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki! Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben. Hosszútávon ugyanakkor nem mindig működik jól ez a párosítás : te bakként nagyon komoly, hozzáférhetetlen leszel a mérleg számára, ő viszont az őrületbe kerget az állandó próbálkozásával és azzal, hogy minden erejével igyekszik a szerinte jó útra terelni. A HALAK párkapcsolat iránti vágya egy csodaszép álom, aminek a beteljesülésére nagyon kicsi az esély.


Csillagjegy párosítás

Minden kapcsolatában valamelyik álmát szeretné megvalósítani, csak közben nem gondol arra, hogy más az álom és más a valóság. Nagyon jó párosítás , az Ikrek szülött képes a legvadabb Oroszlánt is kordában tartani, meglepni és elvarázsolni, ha éppen azt akarja. Legyen szó férfi, vagy nő nemről a horoszkóp szerint, a jegyek illenek egymáshoz. Sokszor teszik fel nekem a kérdést, hogy melyik a legjobb jegy, és én sokszor mondom el, hogy ilyen nincs. Minden jegyben ott van a nagyszerűség, amiért szerethetjük, és ott van az árnyoldala is, amely minden jegynek – így minden embernek felfedezésre, megismerésre vár.


Ahogy mindennek van előnye és hátránya, úgy a különböző csillagjegyeknek is. Vannak tulajdonságok, amikért kifejezetten imádjuk a Halak jegy szülötteit, és akadnak dolgok, amiktől bizony falnak megyünk, hála az Oroszlánoknak. De melyik a legrosszabb csillagjegy , ha választani kell? Ezúttal ti szavaztatok! Ez a két csillagjegy nem tud rendesen kommunikálni kettejük dolgáról.


A Bika addig gyakorol nyomást a Vízöntőre, amíg az be nem sokall. A Vízöntő szabadszellemű és bohém, miközben a Bika sokkal materialistább és konzervatívabb. Ez a páros működhet, ha mindketten erős és passzoló humorérzékkel.


Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Rengeteg példa van arra Hollywoodban, hogy egy sorozat forgatása közben várandós lesz a színésznő, de a filmek - pláne, ha akciódús felvételekkel vannak tele - egészen más kihívást jelentenek.


Csillagjegy párosítás

A Szűz csillagjegy jellemzői - üzlet, szereleA Szűz fejben létezik, minden ott bent van. A világ számára a Szüzek nyugodt és összeszedett külsőt ábrázolnak, de belül ideges és kontrollálatlan intenzitás folyik, próbálnak rájönni dolgokra, hogy hogy lehetne mindent jobbá tenni, elemeznek és gondolkodnak. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Egy Szűz ki tudja magát fárasztani még mozgás nélkül is! A Bak csillagjegy szülötte az élet bármely területén megtalálható, a kormányzattól a bankigazgatókig, az egészségügyi dolgozótól a földművesig. A Bak gyakran önerőből is boldogul, az éleseszű és megfontolt Rák mellett még nagyobb sikereket érhet el, bármilyen munkaterületen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések