2018. június 27., szerda

Ha egy férfi azt mondja imádlak

Lehet, hogy a férfi is épp így van vele. Bizony, sokakban merül fel a kérdés, hogy miért nem mondja ki a férfi : szeretlek. Kézenfekvőnek tűnik a válasz, hogy azért, mert nem szeret. Persze minden férfi különböző. Ha komoly pasiról van szó akit már ismersz egy ideje, együtt vagytok egy bizonyos ideje, akkor az imádlak többet jelent mint az hogy szeretlek.


A szeretlek azonban még egy párkapcsolatban sem jelenthet feltétlenül biztonságot. Ha ugyanis túl sokszor hangzik el a vallomás, az akár azt is jelentheti, hogy párod éppen bizonytalan, és nem valós érzelmeit tárja elé csupán magát próbálja meggyőzni arról, hogy valóban így van. Szerintetek baj az, ha egy pasi kifejezi mely érzelmeit a másik iránt?


Rendszeresen mondja , na meg azt h szeretlek, csak nem tudom h mennyire gondolja komolyan 1honap utan. Virágszirmokat szórna, és levetné magát a lába elé. Van aki úgy érzi ha a kedvese azt mondja szeretlek az valami végérvényes és kizárólagos, örök, ezért sok férfi nem igazán szereti kimondani, más férfiak előszeretettel használják, hogy gyorsabban elérjék céljukat és még van vagy ezer megközelítési pont. Mit jelent, ha a férfi ezt mondja ? Ha a férfi kimondja ezt a bűvös szót, egyértelmű, hogy szerelmes.


Ha egy férfi azt mondja imádlak

De ha nem mondja ki, még nem biztos, hogy nem az. Ezért ne aggódj azon, hogy még nem történt meg a nagy vallomás. A szerelem ilyen megnyilvánulása a nők számára fontosabb dolog.


A férfiak nem tartják olyan nélkülözhetetlennek folyton kimondani, amit épp. A férfi így mondja Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda. Sok vita alapja, hogy a nő és a férfi nem érti egymást. Míg a nő halásosan komolyan gondolja amit mon a férfi olykor csak úgy odevet ezt- azt , és nem érti, miért bántódott meg a nő. Azt ,hogy imádlak azt sokszor mondja és panaszkodni nincs okom, mert nagyon jó együtt és szerintem is jobb , ha lassan alakul ki a szerelem és nem rögtön rózsaszín felhőben úszunk, illetve ha folyton mondogatná hogy szeret ,engem az kifejezetten zavarna.


Egy férfi , ha szeret, ugyanúgy intenzíven vágyik közelségünkre, szeretne minél többet velünk lenni, s minél többet magáénak tudni belőlünk. Igen, van ebben némi birtoklás is, ám, ha csupán egészséges mértékben, az még szintén a szerelem kontójára írható. Azt mondja , hogy imá de sose mondja , hogy szeret. Nem kell állandóan nagy szavakkal dobálózni, de ha együtt vagytok hosszú (!) hónapokon, vagy esetleg évek óta, viszont magától sose mondta, hogy szeret, akkor valószínűleg azért van, mert nem is érez így. De sokkal nyomasztóbb ha az illető élete végéig egy falat kénytelen bámulni, újra és újra lepörgetve az agyában azt a képsort, ami miatt oda került ahova.


Ha azt mondja imá az nem váltja ki a szeretlek-et. De most nem erről van szó. Hanem a szeretetről :) Azon gondolkodtam, miért hiszi mindenki azt , hogy az imádlak a szeretlek fokozása? Tény, mindkét szó szeretetet fejez. Szerintem az imádlak inkább ilyen baráti legalábbis én azt hogy imádlak azt a barátaimnak szoktam mondani, a szeretleket azt annak akibe szerelmes vagyok.


Ezen kívül lehet szeret csak ez tényleg nagy szó és hogy mondjon valamit de a szeretleket nem meri inkább mondja hogy imád. A Talmud azt mondja : A férfi és a nő olyan, mint a tűz. Ha közöttük van az Örökkévaló, egyesülnek. Nézd meg a mai elvadult szakítások és válóperek zömét. A barátunk azt mondja : hiányozni fogsz A férfi barát, aki többet érez a barátságnál egy nő iránt, olykor megkockáztat egy - egy árulkodó megjegyzést.


Például, ha nyaralni megyünk, és tudja, hogy hosszabb ideig nem futunk majd össze, megmondja, hogy hiányozni fogsz. Ha nem, fölemésztik egymást. Ne higgy neki, ha azt mondja : Már nem haragszom… Egy okos férfinak éreznie kell, amikor a nő megbocsát neki. Ebből következően azt is éreznie kell, amikor még nem tette túl magát a sérelmeken. Egyenrangú akar lenni a Nővel.


Ha egy férfi azt mondja imádlak

Ez viszont csak kemény tapasztalatok árán sajátítható el, ezért óvatosnak kell lenned. Neked pont annyi jogod van, mint nekem. Tipegjél el szépen aztán intézd el, mondd meg neki, kérd ki magadnak, hozd haza, vedd meg, akkor meg nagy a szeppent megint. A megszerzett információk birtokában a férfi az elején úgy fog viselkedni, ahogy a nő várja, és azt mondja , amit csak hallani akarnak. Sajnos ennek könnyen áldozatává válhat egy tapasztalatlan nő (lásd: tündérmesék, sztereotípiák hatására), pláne, ha a leendő partner egy.


A veled töltött idő pedig csak épp megfelelő neki arra, hogy valaki mellett eltengesse az idejét. Ha esetleg megemlíted neki, hogy szereted a Walking dead-et, ő pedig egy napon belül már két évadot is megnéz, csak hogy beszélgethessen veled róla, az biztosan egy elég jó jel. Ezek után jogos a kérdés: mégis mikor higgyük el egy pasinak, ha azt mondja , szeret?


Az egyetemi szerelmem lélegezni se tudott a számítógépe nélkül, de amikor összeköltöztünk, eladta a gépet, hogy ki tudjuk belőle fizetni a kis lakásom. Meg akar csókolni – ha folyamatosan a szádat nézi, miközben beszélsz hozzá, az bizony azt jelenti, hogy meg akar csókolni. Az arcnál maradva a szemöldökét is érdemes megfigyelni. Ha beszélsz, és közben azt láto hogy fel-felhúzza egy pillanatra a szemöldökét, tudhato hogy érdeklődő, kíváncsi rád és a mondandódra. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Freiwill Ádám Videósorozat - 1. Férfi - Mit gondol, mit érez? Ha egy pasi az mondja imád az mit jelent nála? A nő számára minden nap egy új nap, egy új kezdet.


Ezért, ha a férfi tegnap azt mutatta, hogy szeret, az tegnap volt. Please try again later. A mai nap már a mai nap. Simonnak van egy éves kislánya.


Csak azt kérem, hogy szeresd nagyon a lányodat, sokat dicsér biztas tanítsd. Azaz, ez a legtipikusabb helyzet. Válasza, melyet blogjában tett közzé, és amely azóta bejárta az internetet, így szól:Kedves Simon! Egy férfi mondja az asszisztensnek a fogorvosi rendelõben: - Jó napot!


Mindegy melyik fogorvos tud fogadni, csak nõ legyen. Mert végre szeretném egy nõtõl azt hallani, hogy nyissam ki a számat, ahelyett, hogy fogjam be. Miért fontos ez magának?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések