2016. december 5., hétfő

Újpesti sztk sebészeti rendelés

Újpesti sztk sebészeti rendelés

Az Újpesti Sajtó Szolgáltató Nonprofit Kft. Az általános sebészet tárgykörébe tartozó megbetegedések diagnosztikája, kezelése. Ide értve a testfelszíni jó- és rosszindulatú daganatok, anyajegyek helyi érzéstelenítésben történő műtéti eltávolítását, gyulladásos kórképek sebészeti kezelését, a testen kialakult krónikus (idült) sebek kötözését, azok esetleges otthonápolásának betanítását, vagy. Frekot Nándor, aki éven át volt az Újpesti Kórház és Rendelőintézet főigazgatója. Az alvás világnapja: március 13.


Sebészeti klinikánkon ambuláns és egynapos műtéteket végzünk, törekedve a gyors és tökéletes gyógyulásra, különösen ügyelve a szép esztétikai eredményre. Az egynapos műtéteket a TB finanszírozza, a beteg számára ingyenes! A fogászat a nem sürgős eseteket időpontos rendszerben látja el, ezért kérjük jelentkezzen be telefonon. Az időpontfoglalás ajánlott.


Rendelés vége tájékoztató jellegű, időben kérjük a bejelentkezést! A rendelésre délelőtt legkésőbb 12. Az aktuális gyermek sebészeti ügyeleti beosztás az ÁNTSZ oldalán olvasható.


A honlapon megjelenített információk és dokumentumok tájékoztató jellegűek. Pontos, részletes információkért kérjük érdeklődjön telefonon vagy személyesen. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Megértésüket köszönjük.


A sebészeti szakrendelés az épület földszintjén, a bejárattól jobbra található, a sebészeti megbetegedésben szenvedő betegek folyamatos járóbeteg ellátását végzi reggel 8-tól este óráig. Interjú Déri Tiborral, az új polgármesterrel, az Ady telkéről, a Tungiról, az újpesti piacról és a lebontott uszodáról Déri Tibor polgármestert kérdezte az ittlakunk. Kiemelkedő jutalékért online hirdetési tanácsadókat keres az ittlakunk. Fővárosi Károlyi Sándor Kórháztól a Szakorvosi Rendelőintézet irányítását Újpest Önkormányzata. Azóta folyamatosan halad az intézmény modernizálása.


Ferencvárosi Egészségügyi Szolgáltató KNP Kft. Az Ön által használt böngésző nem ismeri a beágyazott kereteket, vagy jelenleg úgy van beállítva, hogy ne jelenítse meg azokat. Beutaló:Beutaló köteles! S” jelzéssel ellátott háziorvosi beutaló esetén.


Felhívjuk tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy az alábbi oldalon az általánosan érvényes rendelési idők vannak feltüntetve. Augusztus 21-Augusztus 30-ig a rendelés szünetel! Előjegyzéssel vehető igénybe.


Ha szüksége van speciális terápiás segítségre, a rendelés keretein belül, előjegyzésen keresztül teheti ezt meg. Rendelési idő szerdánként 9-óráig, előre megadott napokon. Kelemen, Kenese, Klementina napja. Törökszentmiklóson településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendelés megkezdése előtt minden esetben keressék fel a kartonozót, és jelentkezzenek be a főbejáratnál, függetlenül attól, hogy van előjegyzett időpontja. CíCeglé Rákóczi út 7. Súlyos tünetekkel jelentkező, sürgősségi ellátást igénylő betegeinket soron kívül ellátjuk. Kérjük a megadott időpontban érdeklődjenek, mert a rendelés ideje alatt telefont nem mindig áll módunkban felvenni! Szakrendelés vezető főorvos: Dr.


Szővérfi Zsófia rendelésére 14:órától lehet regisztrálni és sorszámot kérni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések