2016. december 30., péntek

Első randi lakáson

Első randi lakáson

Alexa legjobb jelenete. Skip navigation Sign in. Unsubscribe from Benedek Nagy? Első randi jó lenne a lakásban? Mivel hideg van illetve tél, ezért kevés dolgot lehet csinálni.


Arra gondoltam, felhoznam nálam. Itt lehetne egy filmet megnézni pizzázni sutizni bármit. Ha benne lenne, akkor le is feküdhetnénk. Szerintem alapvetően szereti a törődést, és a romantika sem állhat tőle messze.


Az első randi beszédtémái, a folyamatos beszélgetés fontos építőköve egy kezdődő kapcsolatnak. A helyszín kiválasztása Legutóbb arról beszélgettünk, mennyi levelezés, ismerkedés után kerítsünk sort az első találkozásra. Ha már biztos, hogy szeretnénk találkozni, az egyik sarkalatos kérdés az lesz, vajon ki döntse el, mi legyen a randi helyszíne. Olvasónk a spórolt pénzét fektette első szexuális élményébe.


Első randi lakáson

Húsz évvel később azt mondja, élete legrosszabb döntése volt. Nem lakáson , nem egy hangos szórakozó helyen. De egy cukrászda tökéletes helyszín lehet.


Letöröljem egy papír zsebkendővel? A fagyitól maszatos lett a fiú szája. Csávó km-re lakott tőlem, internetes randi volt, de nem az első.


Kijött a vasútra késve, kocsiból nem szállt ki (előtte még nem voltunk kocsival), én meg vártam az anyósülés ajtaja előtt, hogy talán kiszáll vagy valami, esetleg ki is nyitja az ajtót nekem. Az újdonság izgalmában sok nőnek túl későn tűnik fel, hogy friss partnerük igyekszik minden egyes találkozót négy fal közé szorítani, legtöbb esetben már az első randi is lakáson történik. Szó sem esik moziról, színházról, esetleg egy kellemes sétáról vagy egy jó étteremről.


Az első randi számos izgalmat tartogathat mindkettőtök számára, hiszen ilyenkor még alig ismeritek egymást. Ahhoz, hogy jól süljön el, ne csak azt tervezd meg, hogy hova menjetek, hanem gondolod át, hogy mit ne csinálj, milyen bakikat ne kövess el közben. A táblázatírást viccből kezdte el a barátnőivel, aztán szokássá vált.


Első randi lakáson

Anna randevún van már túl, de az álomférfi csak nem akar felbukkanni. A csengő hangja ismét keresztülsivított a lakáson. Vettem egy mély levegőt, igyekezve lecsillapítani szívem zakatolását és lerogyasztottam a vállaimat. Jöjjön, aminek jönnie kell.


Ahogy kinyitottam az ajtót, mintha odakintről valami a lélegzetemet is elszívta volna. Talán egy ilyen angyalka erre is képes? What is the laundry procedure? Where should I put dirty clothes until wash day? Should I wash my own underclothes?


Tinder- randi ötvenezerért - „Szeretnék kikapcsolódni. Főleg a kölcsönös francia kapcsol ki. Tinderre épülő amatőr szexpiacon jártunk. Sokszor volt olyan, h ha nem “kértem az áram” akkor nem volt respect.


Pedig első randin nincs mibe nagyon befektetni, legtöbbször ha jó idő van, még be sem kell ülni sehova, mert az ember annyi helyre sétálhat. Az is kifejezetten idegesít, mikor fizet az illető és ezért elvárja, hogy nála legyen a randi folytatása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések