2016. december 7., szerda

Az erős nő

Az erős nőkkel semmi baj sincs. Nekünk nem az erős nőkkel van bajuk, ha a férfias nőkkel. Az , hogy megvezettek az újságok, az internet és sok sikertelen nő , az nem a te hibád erős nő témában. Vagy legalábbis a mai napig nem róható fel neked.


Az erős nő

A háta mögött az irigyei összesúgnak: Néz a Jégkirálynő… Aztán a magabiztos nő hazaér, és becsukja maga mögött az ajtót. Jobb napokon otthon is erős és úgy gondolja, nincs szüksége senkire. Olykor azonban lehull a gondosan kialakított álarc. A magabiztosság, a határozottság egy pillanat alatt eltűnik. Az ilyen nő sosem a testével hódít, hanem az eszével.


Emiatt is tartanak tőlük a pasik. Jó anya, szerető és feleség. Egy erős nő nem fél megélni az érzelmeit.


Teljesen mindegy milyen érzelemről van szó, soha nem fojtom el, mindent, még a fájdalmat is teljes egészében megélem. Szívből tudok örülni, nevetni, szeretni, és sírni is. A kvóta a megalázó vállveregetés, amivel elküldik az embert a hátsó kisasztalhoz, hogy rajzoljon valami szépet, amíg a nagyok dolgoznak.


A kvóta a gazdag apuka, aki beprotezsálta az elit egyetemre kivételezett gyermekét, akire így onnantól még az iskolaigazgató sem mer rászólni. Napjainkban egyre több az erős , öntudatos nő , akik merik és tudják önön sorsukat a saját kezükbe venni. Ismerik a saját értéküket, tudják mit várnak el az élettől, és képesek tenni azért, hogy meg is kapják, amit akarnak.


Büszke arra, amije van. Mert az erős nő gyenge oldala erős férfira vágyódik. Mégsem vonzza az erős férfiakat, amíg az a jelszava: „én is érek annyit, mint egy férfi, az életemet meg tudom oldani”. Másszóval ezek a nők átélték már a fájdalmat és tudják mit keressenek egy társban.


Tévedés, ha azt hisszük, hogy a férfiak félnek az erős nőktől. Rugalmas, és az előre nem látható, váratlan helyzetekhez is jól tud alkalmazkodni és kezelni azt. Tudja, hogy az élet így is, úgy is megy tovább, nem vár senkire. Erős nőnek lenni számomra azt jelenti, hogy ismerem magam jól és magabiztosan állok két lábbal a talajon, tudatosan benne az életemben, és tudom, hogy az életem az én felelősségem. Fontosnak tartja az elköteleződést.


Az erős nő

Ragaszkodó, még ha nem is mutatja feléd… Boldog lehetsz mellette, mert az ilyen társ ritka. Nagyon tud szeretni, nagyon odaadó, vigyázni kell rá, mert amilyen erős , olyan sérülékeny is. Ha valaki rád néz, egy erős nő képét látja, aki megvívta saját csatáit, és győztesen jött ki belőlük.


Talán szereztél néhány sebet, de ezektől vagy az , aki. Szóval az erős nők éppen úgy érzik magukat a világban, mint te. Egyedül vannak, szét dolgozzák magukat, nyomja őket a munka, a gyerkőc, a hülye főnök.


Néha azt hiszi, nem elég jó, viszont ezt nem látod rajta soha. Hiszen egy erős nő úgy tud erős maradni, ha a lelke szabad és a vágyai beteljesülnek. De mint tudjuk a vágyakért és az álmokért, tenni kell. Alapvetően én mindig is akkor éreztem magam komfortosan, ha kézben tudom tartani az életem. Istenem, hogy az évek alatt hányszor olvastam ezt a mondatot.


A férfiak félnek az erős nőktől. Mindig, mindig nők tollából származott. Egy spirituális központot vezetek, éltem egyedül, majd éltem egyedülálló anyaként, és nem érzem magamat törékeny virágszálnak. Vajon létezik olyan, hogy túl erős nő ? Ebből a helyzetből csak akkor van kiút, ha az egyik fél kilép a megszokott sémából és lehetőséget, teret enged a változásnak.


Nem rendeli alá magát egy másik személy akaratának, és a férfinak sem lesz engedelmes partnere. Inspiráció és az álmok megtestesítője, Barbie több, mint egy baba, ő egy globális ikon. Körülbelül 2karrierrel a háta mögött bebizonyította, hogy a nők is lehetnek bármik, és most a sneaker tervezőt is felírhatja a listára.


Az erős nő egyáltalán nem ritkaság. A nők mindig is erősek voltak. Mindent meg kellett csinálniuk egyedül, amíg a férfi háborúzni volt meg mamutra vadászni.


Ma sincs ez másképp, csak éjszakába nyúló túlórákra és értekezletekre módosult a szitu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések