2016. december 2., péntek

La gardenia

La gardenia

Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. Bárhol lenne is, jelleme révén azonnal kitűnik a tömegből. Uraló személyiség, aki könnyedén átlép a formaságokon, a bevett szokásokon. Szexualitásukban megvan mindaz a tűz és lobogás, amit két tűzjegytől várhat az ember. Mindketten szenvedélyesek, és nagyon szeretik a testi vonzalom megnyilvánulásait: a partner megérintését, simogatását, kezének megfogását.


Sok feszültség van közöttük, de ha már összekerültek, akkor az egy fokkal jobb, ha Kos a férfi , és Rák a nő. A fordított eset a nehezebb. Amit adhatnak egymásnak a kölcsönös tisztelet, kölcsönös elismerés.


KOS FÉRFI Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. Kos férfi és Bak nő szerelmi horoszkóp A zodiákus Bak jegyében született asszony magányos és független alkat, aki értetlenül figyeli a Tűz elemű szenvedélyes Kos férfi örökös lángolását, melynek megőrzéséhez épp az ellenkezésekre van szüksége. Csakhogy a Szűz túlságosan akadékoskodó, mindenben.


Két rendkívül erős egyéniség találkozása. Sok szempontból rokonszenvesek vagytok egymásnak. Oroszlán férfi és Szűz nő kapcsolata.


Számos dologban azonban homlokegyenest ellenkező nézetet vallotok, és gyakran az is előfordul, hogy ki nem állhatjátok a másikat. Különösen, hogy szereti a szép ruhákat, az ékszereket, leginkább a gyöngyöt, a zafírt. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni.


La gardenia

Domináns típus, éppen ezért jobb, ha egy szerelmi kapcsolatban, házasságban a férfi a Kos jegyű. Kerülendő partner: a körülményes Rák férfi túl sok igényt támaszt a Mérleg nő számára, a hidegvérű Nyilas pedig elbizonytalanítja. Kos Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. Makacs és dinamikus, egész életében rohan. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Imádják a szexet, minden mennyiségben. Számukra a végeredmény sokkal fontosabb, mint a módszer. Szeretnek gyorsan kielégülni, de újra és újra át akarják élni ezt az élményt.


Romantika, romantika és romantika! Imádjuk a romantikát, hiszünk a szerelemben és a házasság szentségében. A Kosok tüzes szeretők. Kos férfi : nagyon temperamentumos, makacs, ami ellentéteket fog szülni egy Bak nővel folytatott kapcsolat során. A Vízöntő nő nagyon innovatív, kreatív és bátor.


Mindig fejlődni akar, igyekszik új dolgokat. Szereti az olyan nőket, akik szintén szeretnek sportolni és akikben megbízhathat. A következő kapcsolatainál pedig elképedve veszi majd észre, hogy milyen sok nő nyafog, hisztizik, és szomorúan gondol vissza arra, aki királynőként volt a párja, dráma nélkül. Mérleg Harmónia, kedvesség, megértés, figyelem és béke – ezek mind hiányozni fognak egy férfi életéből, ha Mérleg jegyű nővel ért véget.


La gardenia

Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések