2016. december 22., csütörtök

M origo hu tudomany

A legolvasottabb tudományos-ismeretterjesztő forrás Magyarországon, töténelemről, csiilagászatról, egészségügyről, és sok más izgamas témáról. A szovjet pártvezetésen belül zajlott Kádár és Rákosi harca. Kádár megnyerte a csatát: Rákosi a Szovjetunióban maradt és ott is halt meg.


Edwin Powell Hubble, a legendás űrtávcső névadója jött rá, hogy a világegyetem tágul. A NASA illetékesei megadták a hivatalos hozzájárulást ahhoz, hogy űrszondát küldjenek néhány év múlva a Jupiter Európé nevű holdjára, a jégkéreg borította holdat a lehető legnagyobb részletességgel akarják feltárni az amerikai űrkutatási hivatal tudósai. Migráns drogbandák harcolnak Svédországban, Olaszországban mindent letarolt a kiterjedt drogmaffia.


Legalább civil, köztük gyerek meghalt szerdán a szíriai kormányerők támadásában. Az egymás szemébe nézés kiemelkedően fontos az emberek és a társas főemlősök kommunikációjában. Valószínűleg ezért is nyűgöznek le bennünket annyira a szemmel kapcsolatos vizuális illúziók. Lapozzon bele gyűjteményünkbe, ahol felsorakoztatjuk a csalóka tekintet példáit. A Katona színészeit hallgatásra utasíthatták, mások azt állították, nem is hallottak az ügyről.


De többen megszólaltak. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint minden állami kitüntetésre méltatlanná vált a rendező. A koffein az egyik legelterjedtebb pszichoaktív szer a világon, nem véletlenül: ébren tart minket, segít, hogy a feladatainkra fókuszáljunk és hatalmas energialöketet ad mindennapi teendőink elvégzéséhez. A világ nagy része számára az elsőszámú koffeinforrás a kávé. Az Origo értesülése szerint a színházban dolgozó egyik neves rendező rendszeresen súlyosan zaklatta női kollégáit.


A Bors úgy tudja, egy bocsánatkéréssel akarták elrendezni a botrányt, de a fiatal színésznők nem hagyták annyiban a dolgot. Az eredmények döbbenetes felfedezéshez vezettek: a jelenség a vörös bolygón egyetlen ismert kémiai folyamattal sem magyarázható. Tudomány címke oldala az ORIGO -n.


Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák. Régen élt hatalmas óriásfogú cápa (megalodon) fogsorára bukkantak egy mexikói barlangrendszerben. Az értékes leletek a Yucatán szövetségi államhoz tartozó Mérida város melletti barlangrendszer, a Cenote Xoc egyik vízzel elárasztott üregében rejtőztek. Hogyan vette rá a marketing a világot, hogy palackozott vizet igyon? Amőbázó csirkével akarta megmenteni védencét a kivégzéstől egy ügyvéd A kamuhős kutya, ami gyerekeket lökdösött a folyóba, hogy aztán kimentse őket A neonácik olyan lelkesen gyűjtik a Hitlerről elnevezett bogarat, hogy emiatt fog kihalni A brit katonák LSD-zve gyakorlatoztak a 60-as években Tudja.


ORIGO - Friss hírek Magyarország piacvezető portáljáról! A legfrissebb hírek itthonról és a nagyvilágból. Szakács Árpád kapta meg elsőként a Lovas István-sajtódíjat.


M origo hu tudomany

Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Izgalmas bejelentést tett a NASA, élet is lehet a közeli. Elvesztette a rendszámát, amit kitalált, az a magyar zsaruknak is fájt.


A neves feltaláló előrejelezte egy környezetvédelmi hivatal felállításának szükségességét, jól látta a robotika fejlődésének jövőjét, és felhívta a figyelmet a fenntartható energiagazdálkodás fontosságára. Harminc évvel ezelőtt november 9-én omlott le a berlini fal, Európa megosztottságának és elnyomásának szimbóluma. Mindez többek között egy nagy államférfinak, Helmut Kohl kancellárnak köszönhető, aki mindig is a német egység híve volt. Könyvében azt mutatta be, hogy a tudomány nem az új ismeretek lineáris felhalmozódásával halad előre, hanem időszakos forradalmakon megy keresztül, melyeket „paradigmaváltásoknak” is nevezett – ezek során a tudományos.


M origo hu tudomany

Matolcsy Ádám szerint tévesek a vádak, miszerint az Origo a tulajdonosváltások során egyre inkább kormánypropagandát közvetít, szerinte ez egy lejáratókampány része. Nagyon sok nőnek még a szülés után is olyan érzése van, mintha magzat mozogna benne. Ezeket a fantomrúgásokat akár több évtizeden keresztül is érezheti az anya. Az ausztrál Monash University munkatársa, Disha Sasan egy felmérés keretében 1szülésen átesett ausztrál nőt. We use cookies to provide statistics that help us give you the best experience on our site.


Origo - Ma 20:Baleset-bűnügy hír a témában. A féltékenységtől megvadult párja álmában támadt rá, és félholtra verte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések