2016. december 7., szerda

Morbid orvos viccek

Morbid orvos viccek

Morbid vicc : Egy Morbid és a viccek mennek a sivatagban, amikor. Legjobb, top viccek , napi viccek. Az én apám orvos , embereket gyógyít! Nagyon morbid viccek topikja:) Topikleírás.


Doktor úr tudja az úgy volt, hogy mikor. Most is a sorukra várnak, már jó hosszan, ezért. Azt mondta az orvos , hogy súlyos betegség kapott el és már csak fél napom van hátra.


Nem tudok mit csinálni, meg fogok halni, de addig még szeretnék veled szeretkezni egyet! Jól van - mondja az asszony. Lenyomják a menetet, majd este megint megszólal a férfi. Drágám már csak órám van hátra.


Itt megtalálsz belőlük bőven jó néhányat. Folyamatosan bővülő vicc kínálatunkból. Az első beteget egy órán belül megvizsgálják, azonnal elkészítik a röntgen felvételt, kiértékelik és másnapra kitűzik az operáció idejét. Falusi bácsi beviszi a kacsáját az állatorvoshoz azzal, hogy szegény állat nem tud enni. Szülésből vizsgázik a medika egy preparált modellen: - Na, elég – mondja egyszer csak a professzor.


Most még az apát kellene jól fejbe vágnia a fogóval, és akkor az egész családot sikerült kiirtania. Egy orvos összegyűjtötte a legérdekesebb szövegeket, amiket prosztatavizsgálat közben mondtak a páciensek. A külföldi turnéra induló sexy táncosnőt be kell oltani.


Olyan helyen tessék beoltani, ahol nem látják. Ha azt mondtam, hogy feküdjön, akkor miért kelt fel A belgyógyászhoz belép az egyik régi szívbetege: - Isten hozta, kedves barátom! Abszolút viccek (344) Állatok. Az orvos megkérdi: A vállába adhatom az oltást?


A legjobb viccek a neten. Azt mondja az apa a fiának: - Gyere fiam, fogd a puskát, a kötelet, a kutyát, mert most megtanítlak medvét vadászni. Egy bácsikát gombamérgezéssel kórház. MorbidLocitrom - Humor - Vicces videók - Viccek. Egy emberen műtétet hajtottak végre.


Az nem megy, doktor úr. Ahhoz a férjem túlságosan féltékeny. Az öreg hölgy elmegy az orvoshoz. Kérem, mindjárt meglátjuk, amint levetkőzik!


Fiú a lánynak: - Olyan szép vagy, mintha egy mesébe csöppentem volna. Elvont és fárasztó viccek gyűjteménye. Orvos , doki, rendelő, beteg. A cím elég egyértelműen elmondja mik lesznek ebben a könyvben.


Morbid viccek kedvelőinek avagy horror fanoknak ajánlott az olvasása! Lesznek morbid viccek , horror sztorik és morbid dolgok a valo életből! Mindegyiket bezárta egy-egy cellába, ellátta őket rengeteg konzervvel, de konzervnyitót nem adott nekik. Na, nézze csak - mondja az orvos elgondolkozva -, nekem is ugyanaz a panaszom, mint magának. Julika, ahányszor mosolyogni látom, mindig arra gondolok, szívesen felvinném magamhoz.


Nem a rendőr utasított, hogy lassítsak, hanem az orvos. Frissen lezuhanyozva állok a tükör előtt és panaszkodom a férjemnek, hogy kicsi a mellem. Ahelyett, hogy határozottan azt mondaná, hogy ez nem igaz, kissé habozva előáll egy javaslattal: Ha azt akaro hogy megnőjön a melle tegyél egy kis darab WC-papírt közé és. Humoros, érdekes viccek gyűjteménye napi frissítéssel.


Napi többszöri frissítés! A cigány követi utasítását és Hitler lerúgja a mélybe. Odamegy egy zsidóhoz:-Emeld fel a bal kezed és a jobb lábad! A zsidó engedelmeskedik, majd Hitler őt is lesegíti. A chiliszósz határozott fellépésű ketchup.


Több ezer vicc és jobbnál jobb poénok lelőhelye. Vicces idézetek, humoros szövegek, egysoros poénok és király sms-ek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések