2016. december 16., péntek

Parajdi sóbarlang

Parajdi sóbarlang

A Parajdi Sópince a gyógyulni vágyó asztmásoknak, allergiásoknak és a légúti megbetegedésekben szenvedőknek ad enyhülést, de esténként Székelyföld nagykövetségeként különféle kulturális programoknak, termékkóstolóknak, turisztikai bemutatóknak ad helyet. Próbálja ki a sóbánya hatékony klímáját. Mindenkinek ajánljuk, de nem titok, hogy van néhány betegség, melyre kifejezetten jótékony hatással van a sóbányában való tartozkodás. A nagy mennyiségű parajdi kősó és a fényterápiás inverter, a só és sóőrlemény tiszta-baktériummentes levegőt biztosít a gyermekek számára.


A 0-éves korosztályú gyermek részére, szinten is díjmentes. Csak a kísérő felnőttnek kell az ártábla alapján fizetni. A sóhomokozó valódi Parajdi Sóbarlang sóval van feltöltve, melyet a gyermekek észrevétlenül lélegeznek be. A Sóházikóban további lehetőségek is rendelkezésre állnak kis barátainknak: mesekönyvek, játékok, babák, autók, szinezők, stb. Az egészséges embereknek segít ellazulni, széppé tenni a bőrüket, relaxálni, felüdülni.


A parajdi sófejtés A parajdi székely sófejtés a 19. A többi fejtési módozattal szemben, itt sem vaséket, sem pörölyöket nem használtak a felverésbe már előkészített padok felszakításához. A Sóvidék központja Parajd (Praid). A település Hargita megyében, Székelyudvarhelytől km-re a Görgényi havasoktól délre a Kis - Küküllő mentén található.


Sóhomokozó és Foglalkozások. A kertre néző Manó Apartmanok erkéllyel és vízforralóval várja vendégeit kb. Gyönyőrű hely ,tisztaság magas fokon személyzet nagyon segitő kész , nagyon barátságos tulajdonosok. Nagyon ajálom minden korosztálynak ,gyerekeknek van játszótér felnőteknek pedig nyugalmas pihenés.


A boltokban is megvásárolható parajdi fürdősó abban is különbözik a hasonló termékektől, – például a holt-tengeritől – hogy enyhe iszaptartalma van, ami miatt nem fehér, hanem szürkés a színe. A fürdővízben az iszap kioldódik a sóból, ami fokozza a gyógyhatását. A sószappan egy, a parajdi sóbányából származó, természetes, szappan formájúra vágott, hozzáadott kémiai anyagoktól mentes termék. Tartalma 1 kristálysó, ami több mint féle ásványi anyagot tartalmaz, ezzel a világ egyik legjobb minőségű és legértékesebb sói közé tartozik.


SÓKER Sóbarlang több, mint tonna himalája sótéglával beépített helységeiben többszörösen használhatjuk ki a só egészségtámogató hatását. A népi gyógyászatban is köztudott, hogy a sós levegő jótékony hatással van bőr- és légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésére. PARAJDI Sóbarlang (ruhás szauna részlegen található) Termálfürdőnkben a Parajdi kősó felhasználásával egy vadonatúj technológiával természetes gyógymódot kínálunk az egészség védelmére, különböző betegségek megelőzésére.


A rácsos szerkezet anyaga borovi fenyő. Parajdi só - parajdi sótégla - parajdi sótömb A Parajdról származó természetes kősó alkalmazható sószoba , sófal építéséhez. Parajdi só termékeinket tegye a kosárba, majd a Megrendelés menüpont alatt vásárolhatja meg. Gyógykezelés a Parajdi Sóbányában A földalatti gyógykezelés az 50-es szinten működik, a felszíntől számítva 1m mélyen.


Parajdi sóbarlang

Az Erdélyből származó parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmazó természetes só. Hatalmas köszönettel tartozom,ugyanis az Önök segítségének és te. Kedves Sópince,és Kedves Ervin :)!


Iszonyat pénzekben volt és csak egyre rosszabbul lettem. Gyógyító Só - Parajdi só, sószappan, fürdősó, egészség, szépség Gyógyító Sóterápia Az Ön böngészője nem támogatja a javascriptet kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban! A sóhomokozó parajdi kristálysóval van feltöltve és városi szennyeződésektől mentes, természetes környezetet imitál. Tiszta klímáját a parajdi só párája biztosítja, melyet a gyerekek észrevétlenül lélegeznek be. A somokozó kialakítható sókabinban, sószobában egyaránt.


A sótégla fal felméréséhez és a részletek egyeztetéséhez egyszeri találkozó szükséges. Mind a parajdi sóból készült szürkés falak, mind pedig a rózsaszínes, narancsos színű világítós himalájai sóból készült sófalak ideálisak a belső terekbe. Egyszerű falat építhetünk belőlük, mely azonban hátulról megvilágítható, és a hő még növeli is az egészségjavító hatást. A Harsányi Sópincébe TONNÁNYI PARAJDI SÓT építettek be. A tágas pinceágban lévő játszótér teszi a gyerekek számára vonzóvá, különlegessé ezt a varázslatos, földalatti világot.


Sokan ezért inkább nagyobb tételben szerzik be az erdélyi útjaik során.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések