2016. december 8., csütörtök

Aszcendens kos

Ezzel szemben Szűz Aszcendens esetén több, mint perc eltérés ad fok eltolódást az Aszcendens helyzetében. Minél közelebb kerülünk a sarkkörökhöz, annál kevesebb idő jut a Kos , Bika és Halak jegyeknek. Ha az egyenlítőhöz közelítünk, akkor majdnem minden jegyben azonos időt marad. Ebben a felfogásban a Kos aszcendensünk tudattalanunkban rejtőző megoldandó életfeladatot jelez.


Persze a két véglet legtöbbször egyszerre, egymást kiegészítve jelennek meg. A Mérleg aszcendens nagyon nagy fontossággal bír a Kos csillagjegy esetében. Megnemesíti jellemét, felruházza azzal a minimális diplomáciai tehetséggel, mely szükséges az életben de a Kosban eredetileg nincs meg. Az aszcendens különbözhet a napjegytől! Vagy az alábbi képből is meg tudod állapítani: Sikerült?


Akkor most keresd meg a születési pillanatodhoz tartozó aszcendens leírását. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! A Kos aszcendensű emberek, egész életükben az egójukkal küzdenek. Add meg születésed idõpontját!


Aszcendens kos

Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! A szép tulajdonságokat ápolnunk kell, az esetleges hibákat pedig igyekezzünk kiküszöbölni. Lakner Tünde asztrológus-grafológus és Szántó József kérdőasztrológus honlapja.


Grafológia és asztrológia személyiség és karma elemzések,konkrét kérdések megválaszolása kérdő (horary) asztrológia segítségével. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el.


Aszcendens kos

Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. A Kos szikár, erős testet a a közepesnél kissé erősebb testalkatot, erős végtagokat és csontot, hosszú arcot, bozontos szemöldököt, éles szemeket, hosszú nyakat, sűrű hajat, általában barnát vagy világosat. Külső megjelenése kissé vadnak tűnik.


Kos -Mérleg A Kos Ascendensű ember cselekszik, előre törekszik, domináns, aktív, függetlenül attól, hogy női vagy férfi Kos Aszcendensről beszélünk. Csodálatos energiával rendelkezik, de természetesen van pár gyengesége is. Néha érzéketlen, nincs másra tekintettel, gyakran fejjel megy a falnak.


Sokan a nagy Egónak nevezik. Kos aszcendensed révén olyan energia rejlik benne mely kiárad a megszokott keretek közül, és mindent lerombol. Ennek eredménye pedig a diszharmónia és az egyensúlyi helyzet felbomlása.


Ugyanakkor aszcendensed magabiztossá is tesz. Még akkor is, ha alapjegyed révén félénk és. Kos Nap-jegy szerint, Mérleg-aszcendenssel, vagy Bak, Oroszlán-felkelőjeggyel. Tizenkét különböző módon leget valaki Kos – s ugyanez igaz az állatöv mind a tizenkét jegyére. Asztrológiai szempontból Nap-jegyed és felkelőjegyed közösen határozzák meg életedet.


Aszcendens kos

Fókuszban: Kos aszcendens a horoszkópban. Bátor, energikus, célratörő, aki önmagát mindenáron ki akarja teljesíteni. Meg akarja mutatni mire képes. Nagy szüksége van az emberi kapcsolatokra, ezért nem csupán udvarias, hanem olykor megalkuvóan kompromisszum kész. Nehezen dönt, mert igyekszik a másiknak megfelelni.


Kos aszcendens A Kos a Mars pozitív, férfias oldala, kardinális tűzjegy, a Kálapurusa (az univerzális forma) feje. Mivel ez az első jegy, a Kos -szülött életét függetlenség, erő, önkifejezés és erős személyes ambíciók jellemzik. Sem kitartáso sem realitásod nincs, viszont igen könnyen belelkesedsz: fogjuk meg és vigyétek! Imádsz beszélni, szónokolni, szereted a saját hangodat hallani.


Magabiztosabb a többi mérlegnél, kitörései váratlanok. Nagyon nagy fizikai és érzelmi energia, belső erő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések