2016. december 30., péntek

Biztonsági őr állás

A legfrissebb biztonsági őr , személyőr, vagyonőr, security és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő munkák közül! Személy- és vagyonőr - új. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Kattintson az állásajánlatok megtekintéséhez a(z) biztonsági őr pozícióra.


Biztonsági őr állás

Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát még ma! Betöltetlen munkahelyek és ajánlatok a(z) biztonsági őr pozíción. Fegyveres biztonsági őr. FEGYVERES BIZTONSÁGI ŐR FEGYVERES BIZTONSÁGI ŐR.


Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Miskolc és Magyarországon más városai. Keress friss állás és munka lehetőségek között a Cvonline. Gyors és egyszerű jelentkezés a Jobline-on.


Biztonsági őr állás

Figyelj arra, hogy az interjú előtt már legalább negyed órával érj oda. Nem teszel jó benyomást, ha már az interjún elkésel, vagy futásból még a levegőt kapkodva érsz oda az interjúra. Elvárások: Milyen iskolai végzettség szükséges a biztonsági őr állás betöltéséhez Ausztriában?


Biztonsági Őr Munka állás és munka Magyarországon. Cégünk egy olyan szakmát kínál most Önnek, amelyre mindig szükséges lesz. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Hamarosan induló területre keresünk rendezett külsejű nyugdíjas kollégákat ! A munkarend miatt (két munkanapot két szabadnap követ, órás műszakok) akár másodállás is vállalható mellette! Keresünk üzletőrzésben jártas vagyonőr kollégákat Penny üzlet őrzésére. Amit kérünk: Jó kommunikációs készség, jó és határozott fellépés, érvényes vagyonőri illetve kamarai tagság.


RC Security alvállalkozója vagyok. Ezen a fórumon is lehet jelentkezni felvételre, informálódni. Jelentkezéseket kérjük a Békési Security Kft-nél leadni. Bejelentett munka, fix beosztás, jó csapat. Meleg étkezés biztosított.


Vagyonőri igazolvány szükséges. A biztonsági őr elsődleges feladata megbízói tulajdonának védelme. Rábízhatnak csak egy tárgyat, de akár egy egész létesítmény őrzését is.


Különböző módszerekkel, akár fegyverrel is őrizheti az adott tárgyat, épületet. A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások! Az legnagyobb elismerés számunkra, hogy hallgatóink az ismerőseiknek és a barátaiknak is ajánlják a tanfolyamainkat. Munkakör célja: A repülőtér őrzés-védelmének biztosítása.


Legújabb állásajánlatok. Pénteken ismét osztrák állásportálokról válogatottunk ausztriai munkákat. Többek között takarító, mosogató, szociális munkás, kőműves, sofőr, hegesztő, szobalány, villanyszerelő, lakberendező, ablaktisztító és más osztrák állások lehet jelentkezni egész Ausztria területén.


Tropicariumba hétvégi beugrós kollégánkat keressük biztonsági őr pozícióra. Legfrissebb biztonsági őr állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések