2016. december 22., csütörtök

Rák skorpió szerelmi horoszkóp

Szerelmi Horoszkóp Rák (június 23. – július 23.) Víz jegy. Bár e jegyben születettek gyors hangulatváltozásoknak vannak kitéve, legfontosabb ismérveik az alkalmazkodóképesség, a gyengédség, a türelem és a családcentrikusság. YOU WILL ONLY ACCEPT THE TRUTH!


Rák skorpió szerelmi horoszkóp

IgnatiusWallace Tree of Life Messages Recommended for you. Sok hasonlóság van bennetek. Fogékonyak vagytok mindketten a lélek szépségeire, a művészetre, a természet csodáira. Szükségetek van a családi háttér biztonságára, a meghitt, meleg otthonra, amiről mindketten nagy odaadással gondoskodtok. A Skorpió szerelmi életét nehéz megfejteni, mert nem engedi, hogy bárki belelásson kártyáiba.


A Rák örökös vágya, hogy partnere tetszésére legyen, így képes kapcsolatukat harmonikussá tenni. Rák és Skorpió szerelmi horoszkóp. A Rák - Skorpió páros jó összeférhetősége szexuális vonzalmuknak is köszönhető. A Skorpió testrész a nemi szervek, ami megmagyarázhatja a jegy szex centrikus hírnevét. Egy Skorpió túl rágós falat a Ráknak.


Rák skorpió szerelmi horoszkóp

Te óvatos, bizalmatlan ember vagy, aki az első gyanús mozdulatra visszabújik a fedezékébe, és egy darabig semmi sem csalogatja ki onnan újra. A víz jegyűek között a legmarkánsabb, leghatározottabb, de ugyanúgy titokzatos és érzelmileg intenzív, lelkis jegy. Sokszor szélsőségekre hajlamos, főként azért, mert mindenáron megpróbálja elérni kitűzött célját. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? A mesteri Skorpió jó párja kell, hogy legyen a halk szavú Ráknak. A Skorpió ereje és vágya, hogy domináljon és védjen, pontosan az, amire a Rák vágyik.


A Rák birtoklási vágya biztonságérzetet ad a Skorpiónak. A Rák csodálja a Skorpió erejét, míg a Skorpió menedéket. Holnapi szerelmi horoszkóp Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban. Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! Ma nagyon nehezére esik koncentrálnia, ez meg is fog látszani a teljesítményén.


Nemcsak azért, mert nem halad úgy, mint tervezte, vagy mint kellene, hanem azért is, mert sokat hibázik. Horoszkóp hirdetés Ha valamit bizton megállapíthatunk, az az, hogy amióta csak létezik, az emberiség életében mindíg is központi szerepet játszott az a bizonyos, ízig-vérig felkavaró és mindent elsöprő érzés, amit úgy hívunk, szerelem! Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Rák skorpió szerelmi horoszkóp

S amikor végre sikerül rendezni otthon a dolgokat, Ámor épp önt veszi célba ? Ha kedvesünk erőteljesen hordozza a Skorpió tulajdonságokat, akkor nagyon izgalmas, s szenvedélyes lehet szerelmi életünk. Az biztos, hogy olyan élményeink lehetnek, amelyeket soha nem felejtünk el, s „etalon” lesz egész életünk során. Kedvesünk végletesen éli meg az életet, s emellett folyamatos transzformációban él. Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő! A pár- és szerelmi horoszkóp segít, hogy magánéletedben egyensúly legyen, hisz az asztrológia minden csillagjegynek megadja a választ, legyen szó rák vagy bika horoszkópról.


A kínai horoszkóp pedig elhozza neked a keleti gondolkodásmódot és bölcsességet. Ha pedig jóslatra vágysz, oldalunkon rád vár a neked való jósda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések