2018. július 4., szerda

Oroszlán 2019 szerelmi horoszkóp

Az Oroszlán jegyében születettek életét naprendszerűnk elsöprő erejű központi objektuma a Nap uralja. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Szerelmi horoszkóp A Nap és a Merkúr a Kos jegyében gondoskodnak arról, hogy sok minden történjen a magánéletében. A Jupiter az Oroszlán jegyében szintén teszi a dolgát. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Rák Ma hajlamos lehet rágódni bizonyos dolgokon, melyeket nem igazán tart helyénvalónak szerelmi életében, s ez elég sok idejét, energiáját lekötheti, hogy alig lesz képes tartósan koncentrálni másra. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Bár előző éve nem volt gyümölcsöző, ebben az évben drasztikus változásokra számíthat, méghozzá pozitív értelemben.


Ezért alakul ki náluk az önfejlesztésre való igen nagy hajlam, melyet nagy erejükből táplálnak. Szüksége van a szüntelen bókokra, és szereti a flörtöket, az új kalandokat – le sem tagadhatná, hogy vérbeli tüzes jegy. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! Ma könnyen ön lehet mások megoldása mindenre, kedves Oroszlán ! A ami nap folyamán ékesen megmutathatja, miért is kínálhat és adhat ön oly sokat másoknak, s, hogy miért nem lehet a kép teljes ön nélkül.


A szerelmi horoszkóp szerint az év első felében érdemes ismerkedned. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét.


Meglévő kapcsolatodba érdemes több energiát fektetned. Ez vár rád szerelem terén. Hol van anyajegy a testeden?


Oroszlán Szingli: Szuper romantikus randid lesz, még akkor is ha ódzkodsz ettől az első alkalommal, de hidd el, pont erre van most szükséged. Párban: Ne ígérj meg olyat a pasidnak, amiről már most tudo hogy sosem fogod tudni betartani. Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel. Erre mondják, hogy elképelhetetlen kapcsolat.


Oroszlán 2019 szerelmi horoszkóp

Két dudás egy csárdában nem fér meg egymás mellett. Két erőteljes egyéniség, akik uralkodásra termettek. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Ide vagy oda munkanap, a rövid hétvége, a te szerelmes szívedet senki nem tudja elvenni! Ragyogó napsugárként hódítasz akárhol vagy - legyél bár szabadságon, vagy munka közben - igazi király vagy, ráadásul érzelemmel is teli. Előtérben a szerelmi életünk: heti horoszkóp augusztus 19-től Csodás pillanatok, megerősödő kapcsolatok, elköteleződés, de kommunikációs nehézségek, féltékenység és együttélési problémák is felüthetik a fejüket a következő napokban.


Oroszlán 2019 szerelmi horoszkóp

Oroszlán Napba lehet nézni, de rád nem - valóban káprázatosan szép vagy, mindent megteszel, bedobsz, hogy a hosszúhétvége jól sikerüljön. Mégis érdemes már korán reggel egy kiadós sporttal kezdeni a napo hogy a benned levő feszültségek oldódni tudjanak! Oroszlán kedvesünknek nagyon fontos az, hogy minden magánál gyengébb lényt a szárnya alá vegyen, s megvédjen, ha kell.


Velünk is ezt fogja tenni, ha erre rászorulunk, ám a kérdés az, hogy tisztelni fog-e minket gyengeségünkért. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett.


A szárnyaló képzelet és a logika egységét teremti meg. Oroszlán (július - augusztus 23) Otthon és hivatás, szerelem és szenvedély lesz ezen a héten a mottója. Párkapcsolatban a félreértések és korábbi viták elsimulnak. Nők, akik a hatvan felett is stílusosak maradtak.


Ha azt gondolo hogy egy bizonyos kor felett majd kötelességed lesz lecserélni a divatos ruhadarabokat otthonkára, akkor nagyon tévedsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések