2018. július 6., péntek

Ha a férfi nem tudja mit érez

Ha te is olyan férfi mellett vagy, aki nem a szavak embere, vagy akiből csak harapófogóval lehet kihúzni, miről mit gondol vagy hogyan érez , biztosan tucatnyi alkalommal kellett már válasz híján félretenned magadban a kérdést, szeret-e a párod vagy sem. Akkor is nehéz lehet, persze, ha a párod mondja ugyan, hogy szeret, de te mégis bizonytalan vagy ebben. Ez a fajta megnyilvánulás ugyanis olyan, mint egy érzelmi Richter-skála, ami a férfi -nő kapcsolatban fennálló viszonyokról árulkodik. Talán ismerős a következő helyzet: Megismersz egy pasit, akivel nagyon jól érzed magad és úgy tűnik, hogy egyre jobban mélyül el a kapcsolatotok, a viselkedése is ezt tükrözi. Ha a pasi nem tudja mit akar 1. Nem voltam még férfi - ez életemben - így pontosan nem éltem át hogyan éreznek ők, de ahogyan a férfi vendégeim beavattak titkaikba, különös dolgoknak lehettem szemtanúja.


A férfiak is szenvednek, ha elhagyják őket. Szenvednek, ha a nő nem tudja elfogadni őket. Az a baj, hogy ha nem érze akkor általában ebbe szakadékba a nő zuhan bele és zúzza darabokra a lelkét és a szívét, ezért tényleg neked szurkolok, hogy megérts mit akar egy férfi , mert különben nem tudod átalakítani őt olyanná, ami mindkettőtök számára tényleg egy szakrális együttlét. Például, ha nyaralni megyünk, és tudja , hogy hosszabb ideig nem futunk majd össze, megmondja, hogy hiányozni fogsz.


Ez az egyik fő jele annak, hogy érzelmeket táplál irántunk, és már nemcsak barátunk akar lenni. Szereti, vagy másról van szó? Hogyan lehet kideríteni a valódi érzéseit?


Ha a férfi nem tudja mit érez

Az összes fenti kérdésre nem mindig van kész válasz, és néhány esetben lehet, hogy nem is lenne jó, ha azonnal tudni lehetne a válaszokat. A női agy folyamatosan azon kattog, hogy mit akar a férfi. Miért nem hív, miért nem ír, mit csinál, kivel van, mit lájkolt, kit hívott, ki írt neki, mire gondol, mit érez , miért nem szeret, miért szeret. Tévedsz, ha azt hisze csak a nők mondanak mást, mint amit gondolnak!


A pasikat is épp olyan nehéz megfejteni. Segítünk olvasni a sorok között! Szerintetek létezik olyan, hogy az illető nem tudja mit érez ? A párom azt mondta, nem tudja mit érez most irántam,időt kért.


Ha a férfi nem tudja mit érez

De azt mondja, nem akar elveszíteni, meg fél, hogy ha később rájön,hogy szeret, akkor már nem fogadom vissza. A stressz pedig igencsak kihat a libidóra. Ha azt mondja, „ma inkább ne”, az nem azt jelenti, hogy elveszítette az érdeklődését irántunk. A nő élvezete a férfi számára is fontos!


Csakhogy egy nő nem mindig teszi lehetővé a pasi számára, hogy tudja , mi esik jól neki. Ha szerettél egy férfit, nem tisztelted is egyben? Nem abban a pillanatban pukkant szét a szerelmed buborékja, amikor nem tisztelted többé? Azt hisze mi nem így vagyunk, férfiak? Mit gondolsz, mit érez egy szerelmes férfi ? Kinek lát tége ha szeret?


Nem a te hibá ha egy férfi nem tud szeretni, de a te problémád. Nagyon sok nő jött már rá a saját felelősségére a Találd meg az Igazit kurzuson is. Egy ilyen kapcsolat is, mint minden más kapcsolat, szépen indul. Mit érez a Férfi , amikor megőrül a féltékenységtől?


A szerelmes lelkek összeölelkeznek vagy eltaszítják egymást a semmibe – Müller Péter elárulja, hogyan. A könyvemben sokféle szeretetről írtam. Ha egy férfi hónapok múltán azt mondja, hogy nem tudja , mit érez , nem biztos ebben az egészben, vagy nem látja veled a jövőt, akkor higgy neki. Mit élveznek abban a nők, ha folyamatosan nekik kell döntenei a férfi helyett? Az anyukája vagy vagy a párja?


Ha egy ilyen anyámasszony katonájával randizol, nem érdemes arra várno hogy valaha is lépni fog - bár lehet, hogy jobban is jársz, ha így teszel. Ha nem úgy bánik veled egy férfi , ahogyan egy nővel kellene bánnia, érdemes elgondolkozni azon, hogy hol bomlott meg az egyensúly. Fontos, hogy egy kapcsolaton belül a női szerepek megmaradjanak nőinek, mert onnantól, ha pl.


Ezért fontos lenne, hogy a férfi tanulja meg az orgazmus (és magömlés) késleltetését! Vagy ha ez nem sikerül, akkor legalább másféle ingerléssel gondoskodjon partnere kielégüléséről. A harmadik fő ok már a nőben van, s így fogalmazható: Nem tudtam szabadulni más egyéb gondolatoktól”.


Szóval az érzelmek bonyolult útvesztőjében nem árt, ha tisztában vagyunk bizonyos jelekkel. Jó, ha tudjuk, egy férfi , mit érez , tovább megyek, mikor tudhatjuk szinte teljes bizonyossággal, hogy szeret.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések