2018. július 18., szerda

Nyilas harmonet

Ma lép a Nap a Nyilas jegyébe, ezzel az idei naptári év utolsó előtti jegyváltásához értünk. Ha az Ön horoszkópjában hangsúlyos a Nyilas -jelleg, akkor valószínűleg nem fog nyugodni, amíg olyan foglalkozást, hivatást nem talál, amit teljesen magáénak érezhet. Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik.


Nyilas harmonet

Ez vár rád mától, ha a Napo Holdad vagy az aszcendensed a Nyilas jegyében áll! Advent idején szinte mindenkit megérint majd a közelgő ünnepek hangulata,. Nyilas szerelmünk megértéséhez fontos tudnunk, hogy kedvesünk erőteljesen vonzódik a szellemi világhoz, s filozofikus alkat.


Vagyis nyújtanunk kell neki megfelelő megértést és motivációt ahhoz, hogy képzelete szárnyalhasson, s nagy léptékű terveit együtt kell dédelgetnünk vele. Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda. Heti általános horoszkóp a csillagjegyre és általános jellemzők. Teremts csendet és békét magadban. A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret.


Nyilas harmonet

A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Pénzhoroszkóp ok, amiért a Nyilas a legszerethetőbb csillagjegy Munká karriered terén jó véleménnyel vannak róla így esélyt kapsz a feljebb lépésre a ranglétrán.


Ha felkínálnak egy lehetőséget, azt ne utasítsd vissza, még ha több elfoglaltsággal, nagyobb kötelezettséggel is jár. Munka után édes lesz a jól megérdemelt pihenés és ezzel azokat az egészségügyi panaszokat is megelőzheti, amelyek ilyenkor tél kezdetén fel szoktak bukkanni Önnél. Csütörtökön hajlamos vagy arra, hogy kapkodj, és hogy mindent sokkal gyorsabban csinálj meg mint máskor. Pedig egyszerűbb lenne az élete ha hagynál időt ahhoz, hogy elvégezd a dolgodat. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján!


Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Például a 45-ös északi szélesség esetén a legkevesebbet a Kos, Bika, Ikrek és Halak jegyében tartózkodik, legtöbbet pedig a Szűz és Nyilas között.


Nyilas harmonet

Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. A Skorpiónak most tilos felkeresnie a boltokat. Egy szexterapeuta szerint ezek az okok állhatnak a mögött, hogy valaki megcsalja a párját. Egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas dolog, főleg akkor, ha úgy jön, mint derült égből a villámcsapás – ilyenkor az ember azért nem azt szokta kutatni, hogy vajon mi játszódhatott le a másik fejében, mi vezetett el odáig, hogy így döntött, pedig szexterapeuták szerint elég.


Az ősi hagyományokat őrző cigánykártya utat mutat Neke ha tudni szeretné hogy alakul a szerelmi élete karriered. Tegyél fel egy kérdést magadban és válassz három kártyát, így a kártyák választ adhatnak a kérdésedre. Note: This page is updated as soon as possible after new scores are available.


Házas Nyilasok a mai napot családjuk körében töltik, az egyedülállók, pedig a barátaikkal. Minden másképpen történik, mint tervezted. Lustálkodni szeretnél, ehelyett segíteni kell a házi munkában.


Meg akartál látogatni valakit, ehelyett hozzád állítanak be. Mindig történik valami váratlan. A Nyilas főnök: Ez a beosztás ugyanúgy megfelel és ugyanúgy elfogadható számára, mint bármely más tisztség.


A Nyilas főnök elegendő eredménnyel rendelkezik e beosztás betöltéséhez, inkább magatartásbeli erényekről van szó nála, semmint arról, hogy különlegesebb képességekkel rendelkezne egy intézmény, vállalat. A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép. Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig.


Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok! Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Végre itt a hidegebb idő, nem kell azon izgulni, hogy két perc alatt összeizzadjuk a nagy gonddal megkomponált frizuránkat – vagy mégse, hiszen hiába nincs negyven fok árnyékban, lassan muszáj sapkát húzni, ami ugyanúgy tönkreteszi az ember haját, ha nem vigyáz.


Ha ön sem tudja gombnyomásra maga mögött hagyni a mindennapok feszültségét, hívja segítségül az illóolajak erejét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések