2018. július 13., péntek

Xiii kerület eladó lakás magánszemélytől

Eladó lakást keresel XIII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Az udvari nézetű, csendes ingatlan nm-es, ideális elosztású. A nappali izgalmas belsőépítészeti megoldása, a modern burkolatok, a kényelmes, minőségi. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Xiii kerület eladó lakás magánszemélytől

Tulajdonostól eladó a XIII. Vizafogó városrészben egy 4. A lakás közel m2-es nappalival, hálószobával, konyhával, fürdőszobával és. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Budapest kerület Ráday u. Viz Duna-parti környezetben, modern stílusú új épület 6. A keresővel tovább szűkítheti a feltételeket aszerint, hogy milyen budapesti ingatlanra van szüksége. Vérhalom utcában, emeletes épületben található, magasföldszinti, 132m2-es lakás. A lakópark a 70-es évek végén épült, majd a 80-es évek végén az egészet korszerűsítették és felújították.


Xiii kerület eladó lakás magánszemélytől

AJÁNLJUK: akiknek fontos a kiemelt kertvárosi övezet csendessége, ahol újból visszasétálunk a polgári boldog békeidők hangulatába, kényelmébe, a tágas lakás felújítása után. Központban egy teljes körűen felújítandó nm-es, szobás, komfortos lakás , amely kis átalakítással szobássá alakítható, mivel a szoba nagyméretű és db ablakkal rendelkezik. DNY-i fekvésű, világos, nagy ablakokkal, zárt, belső kertre néz.


Amerikai konyhás, légkondicionált, a fürdőszoba és a WC külön helyiségben van. Kizárólag csak a Maxiingatlan kínálatában! Rákospalota központjában lakás kiadó! Illyés Gyula utcában kiadó egy utcai kilátású belső két szintes nm-es negyedik emeleti, fiatalos, nappalis plusz egy hálószobás, bútorozott és gépesített, téglaépítésű lakás.


Hangulatos téglaépítésű lakás eladó A 13. Forgách utcában, 32m2-es, földszinti csendes, parkra néző,. Hegedűs Gyula utcában, szép, gondozott házban eladó egy első emeleti, felújítandó lakás.


A nm-es, szobás lakás ablakai az udvarra néznek. Az ingatlan jól alakítható, egyedi gáz fűtéses ( konvektor). Lehel térnél gyönyörű, világos szobás lakás összkomfortos lakás. Két emeletes , rendezett, függőfolyosós társasház második emeletén, dél keleti fekvéssel rendelkezik. Ker: Magánszemélytől eladó ! Otthontérkép kínálatában!


Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Több napon keresztül sikerült minden lakáshoz időpontot egyeztetni és időben oda is érni.


Emeleti panellakás sürgősen eladó. Ha értékesítene vagy vásárolna, a Starting Ingatlan Iroda korrekt és gyors ügyintézéssel segíti önt. Belváros Lakás kiadó VI.


Kőbánya Lakás kiadó XI. Angyalföld központjában egy csendes, fás utcában, a Jász utcában, közvetlenül a Béke tér tőszomszédságában, magánszemélytől eladó egy 4. Felújított,két különnyíló szobás nm-es eladó lakás magánszemélytől ! Kassák Residence társasház I. A lakásban egyedi átalakításának köszönhetően a konyha ablakos, igény esetén teljesen elszeparálható! Bővebb információért hívjon bizalommal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések