2018. július 9., hétfő

Debrecen telek beépíthetőség

Debrecen telek beépíthetőség

A Cím-re keresés korlátozottan ad eredményt. TELKEN belül elérhető a víz, a villany és a gáz is. Debrecen Nagybánya lakóparkban MÁR CSAK KÉT DB. ELADÓ telek van, ami 1m utcafronttal rendelkezik, 8nm-es, összközműves, és ezen az áron megvásárolható! A területre vonatkozó építési szabályzat szerint -os beépíthetőség engedélyezett.


Debrecen telek beépíthetőség

A környék lakott, nem elhagyatott. Telepulesszerkezeti terv. Az eladó telekre családi házat vagy ikerházat is építhet. Nem kell bontással bajlódnia,építse meg álmai házát! Belterület, víz villany az ingatlan előtt.


Nagyon kellemes lakókörnyezet, új építésű házakkal. Panoráma, tiszta levegő. Víz az utcában, csatorna, gáz csonk, villany pedig telken belül található. A szabályozási terv alapján beépíthető, ereszmagasság 5m méter.


Debrecen telek beépíthetőség

Ez a telek valóban alkalmas álmai Otthonának helyszínéül. Frekventált helyen, csendes kertvárosi övezetben, a Kenézy Gyula Kórházhoz közel található. Buszmegálló, iskola ,óvoda a. Itt -os a beépíthetőség , 4. Jellemzői: - gáz, városi víz az utcában - 1m utcafront - telken belül villany, fúrt kút - beépíthetőség - körbekerített telek - kocsi beállás biztosított Kövesút, buszmegálló 8m-re. Természetesen igény szerint lehetőség van két vagy több telek megvásárlására és egyesítésére.


Mezsgye határra építhető az ingatlan. Jelenleg van rajta egy felújítandó vagy bontandó tégla épület. A telkek m2-es utcafronttal.


Utcafront: m Hossza: m Övezeti besorolása: lakóövezet. Az ingatlanon épület nincs, a beépíthetőség -os. Amennyiben felkeltette érdeklődését az eladó telek , kérem hívjon bizalommal a fenti telefonszámon.


Irodánk díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel áll az Ön rendelkezésére. Bontandó ingatlan van a telken. Villany, víz , csatorna a telken, gáz az utcában. A gázcsonk és a csatorna a telken belül található, víz és villany rákötési lehetőség az utcában. Kétlakásos társasházat is lehet építeni a telekre.


Aszfaltozott összközműves utca. Alsójózsa kimondottan csendes, új lakóparkjában építési telek eladók. A körbekerített lakópark magán tulajdon. A telken belül van az áram, a csatorna, az utcában a vezetékes víz, és a gáz.


Közművesítettség a telken belül: elektromos áram, hálózati víz, csatorna. A telek ikerház építésére is alkalmas. További kérdések esetén hívjon bizalommal!


A beépíthetőség mértéke , megengedett építménymagasság m. Közüzemek a telken, úthálózat, közvilágítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések