2018. július 17., kedd

Szentendre étterem

Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online! Az utcát (és később az éttermet is) a XVII. Szentendrén Nézd meg a legjobb éttermeket! Változatos, különleges, egyedi, de mégis tradicionális.


Gyors kiszolgálás és a mindent a vendégért elv érződik a pincérek figyelmességén. Az eddig elfogyasztott ételek mennyeiek voltak! A szentendrei duna korzó eleje, nagy parkoló, jobbra pár lépcső lefelé, kisudvar. Az egyre növekvő vendégkörünk segítségével fejlődünk töretlenül és próbáljuk a maximumot nyújtani.


Reviews Amazing foo lovely courtyard and friendly service. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Tegnap itt vacsoráztunk. A Fö térről megközelíthető a Bercsényi utcán át, mely utcában található a régóta ismert,elismert lángosozónk.


Szentendre étterem

Jobbra fordulva megérkezünk a vendéglő teraszára. Az étterem hivatalos címe a Dumtsa Jenő utca viszont az étterembe a Batthyány utcából léphetünk be. Palapa Mexikói Étterem. Ez a weboldal sütiket használ.


Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. E csodálatos történelmi város központjában található vendéglőnk. Balkán eme gyöngyszemének gasztronómiáját kedves vendégeinknek! Bulgária ősi és gazdag történelemmel rendelkezik. Csodás hangulat, fantasztikus ételek, jó időben nagyon jó.


Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval, a H5-ös HÉV-vel, autóbusz- és sétahajó-járatokkal. Take a seat outside and soak up a pleasant evening with friends in our comfortable outdoor seating area. Duna irányába, részben a saját kertre.


Izgalmas design-nal megálmodott belső terek és meghitt belső udvari terasz az étkezés színhelye. Mindez jól illik különleges ízvilágú egyedi konyhájához. Maharaja Indiai étterem Budapest. Autentikus Indiai ételek. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, családias hangulatú panziónkban.


Szentendre étterem

Panorámás szobáink saját fürdőszobával, zuhanyzóval, hajszárítóval, törölköző szárítóval, LED TV-vel, klímával, fenyőbútorral van ellátva. A LEVENDULA panzió, étterem és bár bizonytalan ideig zárva tart! Бар-ресторан и пансионат Левендула закрыт на неопределённое время!


Jellegzetességei, a vizek, a kövek, a különleges növények és a furcsa formájú épületek mind megtalálhatók a Czóbel parkban. A Kiscsillag Étterem Budapest népszerű kertvárosában Csillaghegyen, házias ízekkel, friss, egészséges alapanyagokból készült ételekkel és napi menükkel várja vendégeit egy igazi családi kisvendéglőben! A vezetőség már a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetett, hogy éttermünkben hangulatos és családias környezettel láthassuk vendégül Önt és kedves családtagjait, barátait.


Fekvés: Dunabogdány a varázslatos Dunakanyarban található, Budapesttől km-re, Visegrádtól alig km-re délre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések