2018. július 26., csütörtök

Csajozós szövegek bókok

Csajozós szövegek bókok

Csajozós film, Randiguru, Az ötven első randi. A randi szövegek A férfiak egyre kétségbeesetten próbálkoznak egy nő meghódításával, ezért is jöhettek létre a csajozós szövegek. Valójában nem a szövegen múlik a siker, hanem a személyiség a legfontosabb.


Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet? Van kedved egy ismerkedéssel egybekötött fakultatív programhoz? Szia, nem lehetne téged receptre felíratni?


Szép a ruhá kibeszélhetlek belőle? Tudsz adni egy telefonkártyát? Lélektan a csajozós dumák mögött. Sok srác tűnődik azon, vajon működnek-e a csajozós dumák. Több tanulmány kimutatta, hogy lehet, hogy a szerelem csak egy “szövegre” van tőled!


Bizonyos szövegek kiválthatnak olyan viselkedést és érzelmeket, amelyek valószínűbbé teszik a kapcsolat kialakulását. A csábításban az első szavaknak komoly súlya van. Nem mindegy ugyanis, hogy az első mondat után pofon csattan, és ital borul a gondosan kiválasztott, és a csúnyácska, de házias szomszédlány által kedvesen kivasalt csajozós ingre, vagy zavart, de kacér női mosoly villan, és szabaddá válik az ágy felé vezető út.


A kifinomult bókolás és a már elcsépelt, unalomig ismételt csajozós szövegek között ugyanis éles határvonal húzódik. Mi most tippet adunk a sikeres bókoláshoz, amelyeket alkalmazva sokkal nagyobb eséllyel indulhatsz a kiszemeltednél. Mivel Magyarországon is egyre komolyabb probléma a magány (emlékszik még valaki az állami Párválasztó Táncválasztóra ?), a 4ebben az ügyben sem lehet tétlen. Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre. Honlapunk magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használunk.


A sütik önmagában semmilyen módon nem képesek a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmasak. Itt azokat a beszólásokat, megszólításokat olvashato ami simán belefér a legrosszabb csajozós dumák listájára. Van közte, ami személyes tapasztalat, van amelyiket úgy csemegéztem. Lehet rajta nevetni, hurrogni, szánakozni, a lényeg, hogy Te soha ne menj oda lányhoz a listán szereplő szövegek egyikével sem.


Címke: bókok dolog, amit egy nő szeret hallani Vannak dolgok, amik különösen kedvesek a nők fülének. Először egy hosszú levelet akartam írni, amiben elmondom a részleteket, de nem szeretnélek untatni. Szóval a lényeg, ma úgy érzem újjászülettem, úgy érzem mintha, csak most kezdenék élni, előttem áll az élet és ez egy hihetetlen jó érzés. Ezek a bókok arról tanúskodnak, hogy minden apró mozdulatunkra figyel a párunk, hogy szimpatikusak neki azok a szokásaink is, amik nekünk fel sem tűnnek!


Csajozós szövegek bókok

Veled mindenről lehet beszélgetni! Vigyázat, nehogy túl baráti legyen a hangvétel! De egyébként ez is egy szép, őszinte elismerés. Ismerkedj buszon, plázában, utcán, bárhol ahol éppen megpillantasz egy lányt aki tetszik neked! Mi vagyunk a fun4money, és ez a csatorna arra szolgál, hogy titeket szórakoztassunk, prankekkel, átverésekkel és még sok vicces videóval.


Milyen vicces szerelmes bókokat ismertek? A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Különösen érzékeny vagy a környezetedre.


Aggódni kezdesz, ha meghallod a szirénákat a városban? Neked van a legjobb szaglásod a családban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések