2018. július 30., hétfő

Hűtlen férj viselkedése

Hűtlen férj viselkedése

A félrelépők többnyire nem bárokban szednek fel egy nőt. Előfordul, hogy a férj egy gyerekkora óta ismert lánnyal csalja meg a párját, akivel hosszú évek óta tartja a kapcsolatot. Sokan hiszik, hogy a nők, akikkel félrelépnek a férfiak, könnyű nőcskék – ám ez nagyon sok esetben nem igaz. Ha a párod viselkedése egy csapásra megváltozik, gyanakodhatsz, hogy valaki más is belépett az életébe. Lehet, hogy nem mondok ezzel újat, de én arra szoktam bátorítani a klienseimet, hogy az ember ne tegyen olyat, amit utána magában szégyell.


Hűtlen férj viselkedése

Ha a kedves Olvasó a hűtlen fél szerepében van a kapcsolatban, és a lelke mélyén egy kicsit zavarja az, ami történt, akkor érdemes ezzel a témával nagyon alaposan foglalkoznia. Más jelei vannak a hűtlen feleségnek, mint a férjnek. Most nézzük milyen a hűtlen feleség. Milyen jelek alapján lehet gyanús, hogy feleséged megcsal?


Ha a lenti listából legalább jel illik a viselkedésére, akkor elkezdhetsz gyanakodni. A hűtlen fél viselkedése megcsalás után. Elkezdi a párja hibáit nézni, elkezdi a párját okolni. Keresi az indokokat, hogy miért volt jogos a megcsalása, és folyamatosan azzal van elfoglalva, hogy a negatívumokat keresse.


Margaritához és Jane-hez hasonlóan talán te is érzelmi gyötrelmet élsz át, esetleg anyagi veszteséget vagy szellemi kárt szenvedsz el a férjed viselkedése miatt. Vagy talán egy olyan férj vagy, akihez hűtlen lett a felesége, és ez szívfájdalmat és nehézségeket okoz neked. Sokkal kedvesebb, türelmesebb, megértőbb és nagylelkűbb lehet párjával, hiszen folyamatosan mardossa a bűntudat belülről. Bilal végül felhívta a hűtlen párját, akinek azt hazudta, hogy az egyik gyerek lázas, ám az apa még ekkor is csak az után volt hajlandó elindulni, hogy a felesége azt mondta, hogy kórházba kell menniük.


Pár perccel később a férfi autója kigurult a nyomkövetőben feltűnt ház mellől, a szerető pedig ott ült a férfi mellett. Mire lehet gondolni, mikor a szomszéd -éves- lánynak, legyen mondjuk Lujza, állandóan lelki gondjai vannak, és a férjemet hívja át megbeszélni, órákig. Soha nem mondja neki, hogy most nem ér rá.


Mikor tőle visszajön, elég jókedvű, általában itthon nem. Időnként beszél róla, hogy milyen ügyesen veszi az élet. Amikor gyanítható, hogy esetleg telefonálni fog, tégy be egy diktafont a szobába, így rögzítheted a beszélgetést, ha hívja a szeretőt. Mind az elköteleződés, mind a megbízhatóság negatív kapcsolatban áll a hűtlenséggel. Ugyanakkor nagyon gyakran látjuk azt, hogy a hűtlen fél nem kommunikál annyit a párjával, mint korábban, elveszti az érdeklődését, a jókedvét a párja irányába.


Ugyanide sorolhatjuk azt is, amikor valaki a félrelépés miatt sokkal kevesebb energiát tesz bele a kapcsolatba, mint korábban. Ahogy hazaért fürödni ment. Viselkedése megváltozik. A szerető ezzel fölénybe kerül a feleséggel szemben, mert a hűtlen neki mindent elmondhat – a párjának viszont semmit. A szerető tudja, hogy a pasija a feleségével is lefekszik (mert nem igaz, hogy nem tudja), de ezzel együtt elfogadja őt.


Nincs ez másként akkor sem, ha a hűtlen férjedet akarod visszahódítani. Abban az esetben jó döntés elválni, ha bántalmazó a kapcsolat, ha a megcsalás rendszeresen fennáll és a feleséget ez zavarja, csorbul az önértékelése, önbizalma, ha az életének minden szegmensére hatással van a hűtlen a férj. Továbbá akkor, ha a gyerekek nevelését is akadályozza a férj viselkedése. A megcsalás lélektana: a férfi inkább testben hűtlen , a nő inkább lélekben Nézzünk kicsit másképp a dologra. Mi van akkor, ha adott férfi jellemvonásai, viselkedése ugyanazt hozta ki addigi partnereiből , mondjuk féltékenységet, dühöt vagy passzivitást, stb.


Már nem tud örülni veled. Bár néha könnyű átsiklani a férfiak hasonló viselkedése felett, amikor minden mást ugyanúgy tesznek, mint korábban: elvisznek bulizni, vacsorázni, sőt, még a barátaikkal töltött estékből sem hagynak ki, a kihűlt érzelmeket ilyenkor is tetten érheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések