2016. szeptember 30., péntek

Területi képviselő fizetés 2019

Területi képviselő fizetés 2019

Azon gondolkozom,hogy meg kéne pályázzak egy ilyen állást. Olyan emberek válaszát várnám elsősorban akik dolgoztak ilyen helyen. Mik az előnyei és hátrányai?


Területi képviselő fizetés 2019

Mennyit lehet keresni,mik a plusz juttatások? Területi képviselő állás. Bériránytű - fizetések, bérek. Kíváncsi mennyit keresnek adott régióban az Ön szakmájában?


A kalkulátor segítségével megismerheti, hogy a hasonló szakterületen dolgozó munkavállalók milyen fizetési igényt támasztanak. Provident területi képviselő mennyit keres havonta? Mennyi a minimum kereset és mennyi bónusszal?


A munkaerő-kiválasztással, toborzással és közvetítéssel foglalkozó Hays magyarországi rendszerében ezer jelölt található. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül. Kérjük, aktiváld a felhasználói fiókodat: A megadott e-mail címre elküldtük a megerősítő linket.


Ezt követően feltöltheted az önéletrajzodat és beállíthato hogy milyen állásokról szeretnél értesítést kapni. A képviselő , vagy a bizottsági tag három egymást követő ülésről való igazolatlan hiányzása esetén a képviselő -testület egyedi döntésével legfeljebb tizenkét havi időtartamra a képviselő , vagy a bizottsági tag havi tiszteletdíját korlátlanul csökkentheti, vagy teljes egészében megvonhatja. Böngésszen a területi képviselő munka között Heves megyében. A területi képviselő munkája rendkívül sok utazással jár, hiszen lehetséges és már meglévő ügyfeleivel folyamatosan kapcsolatot tart, arra törekszik, hogy minél több árut eladjon nekik.


Feladatokkapcsolattartás a meglévő vevőkkelrendelések rögzítése és árajánlatok elkészítése új…See this and similar jobs on LinkedIn. A Palm-Food Kft kókuszolaj gyártásával és értékesítésével foglalkozó cég. Fizetés megállapodás szerint.


Amennyiben szívesen dolgozna egy dinamikusan fejlődő vállalatnál, kérjük küldje el önéletrajzát a sarkozi. Kattintson az állásajánlatok megtekintéséhez a(z) értékesítési képviselő pozícióra. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát még ma! Betöltetlen munkahelyek és ajánlatok a(z) értékesítési képviselő pozíción.


Területi képviselő fizetés 2019

Vasalatszerelvényeket forgalmazó cég területi képviselőt keres Hargita, Kovászna, Szeben, Bra állás állást kínál apróhirdetések Hirdetés ingyen és gyorsan az erdélyi apróhirdetőn. Cégünk több jelentős, magas minőségű audiológiai és fül-orr-gégészeti termékeket gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. Kombinált magágykészítő gép Pest A System-Korund magágykészítő kombinátor a választható felszereltségével és a munkaszélességek nagy választékával hathatós alternatívát kínál a magágykészítés. Dunaharaszti és környéke.


Budapest és vonzáskörzetére! Még mindig munkát keresel? Itt egy helyen megtalálod a legújabb red bull energy drink értékesítési képviselő állásokat. Legyen szó akár hell energy drink, hell energy drink üzletkötő vagy BOMBA energy drink tolna friss állásajánlatairól.


TERÜLETI KÉPVISELŐ munkakörbe Főbb feladatok: Mezőgazdasági gépek, technológiák értékesítése, Rendszeres gyakorlati gépbemutatók támogatása Részvétel a cég hivatalos megjelenésein Kapcsolattartás a partnerekkel területi képviselő kollégákkal Együttműködés a cég központjával Beszámolók, prezentációk készítése Álláshoz tartozó. Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek! További hasonló álláshirdetés az ÁllásMindenkinek.


Kiskereskedelmi területi képviselő (Borsod-Abaúj-Zemplén megye) Szeretnél egy családias hangulatú, de nemzetközi hátérrel rendelkező csapat tagja lenni? Szeretnél egy izgalmas portfóliót képviselni a partnereink felé és piaci ismereteiddel hozzájárulni a hazai innovációk fejlesztéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések