2016. szeptember 16., péntek

Skorpió zenekar 1974

Skorpió zenekar 1974

Skorpió debütáló albuma, A rohanás. Frenreisz Károly - ének, vokál, basszusgitár Szücs Antal Gábor. Emellett több rádió- és televíziós felvételt készítettek, Zalatnay Sarolta albumán is játszottak. With this album the band finally became a success in Hungary, too. The best known songs from the album are: Ringasd el maga Kék asszony, Gyere, gyere ki a hegyoldalba, Ő még csak most tizennégy, Vallomás, Miénk itt a tér.


Genres: Hard Rock, Progressive Rock, Funk Rock. Albums include A rohanás, Ünnepnap, and Sarolta Zalatnay. Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.


Ez a felvetés sajnos nem teljesen igaz, ám ez nem von le semmit az album értékeiből és érdemeiből. A korábbi műsorprogramhoz képest a zenekar ritkábban játszott szerzeményekkel és több meglepetéssel is készül. A címadó dal az év hazai slágere lett.


Magyar Live Aid-koncerten. A show megy tovább című nagylemezük, nemcsak a címe, de az Oh, Freddie miért mentél el című dal is tiszteleg Freddie Mercury emléke előtt. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok. Augusztus 6-án a Beatrice lép fel, augusztus 12-én a Mini és a P. Ha már hosszú heteket-hónapokat töltöttek külhonban, a koncerteken kívül rádió, televízió és lemezfelvételeket is készítettek. A siófoki színpadi fellépés után néhány nappal Fortuna László tüdeje „beszakad”, nem folytathatja tovább a zenélést.


Helyére Papp Tamás, a skorpió zenekar dobosa kerül. Az őszi turné előtt Attila „csapatot hirdet”, Béres Ferenc és Gellért Tibor nélkül robog tovább a zenekar. Húsz éve már, több is talán, hogy nap-nap után Minden nap délután eljött a dédapám 2. Mesélt ilyet, mesélt olyat, mesélt sok csodát Igen, mesélt sok csodát, lódított is talán R. Kisfiam, így szólt hozzám a dédapám Jöjj velem, hagyjuk itt a város zaját Jöjj velem, mesélek megint sok csodát Elmegyünk, s úgy leszünk, mint két jó barát 3. Mobil az a zenekar , melynek dalait a legtöbb együttes – negyven év, közel ezer feldolgozás - játssza nagy előszeretettel.


Skorpió zenekar 1974

Az egyetlen banda, amelyik töretlenül halad előre annak ellenére, hogy a mai napig legalább négyszáz zenekar él az ő dalaikból. Atlantic Zenekar : Árvalányhaj lengedez a hegytetőn - Viac informácií Tento a ďalšie piny nájdete na nástenke MAGYAR používateľa Boško-Boriška Gajan. A Piramis évek nagysikerű fellépése után folytatódik a Volt egyszer egy Ifipark koncertsorozat a Várkert Bazárban. Augusztusban az Ifipark régi-új színpadán újra hallható a Beatrice, a Mini együttes, a P. Hallgassa a popzene klasszikusait,a rock and roll hőseit!


Locomotiv GT, skraćeno LGT (nadimkom Loksi), jedan je od najutjecajnijih sastava mađarske rock-glazbe. U imenu grupe, GT je skraćenica za Gran Turismo, koje upućuje na dugo putovanje koje je predstojalo članovima sastava. Köszönjük, hogy kitöltötted a kvízt! A Beatrice, a Mini együttes, a P. Alapító tagja volt a Locomotiv GT-nek és ő írta a zenekar első dalait. Na njemu se može čuti i skraćena pjesma Rock Yourself u mono i stereo inačici.


Vagyis, igazából nem is kellett visszatérnie, mert a zenekar hivatalosan sosem szűnt meg. Viselem is minden fontos ismérvét: konok vagyok, kitartó, tán szorgalmas, de biztos, hogy kitartóan követelek magamtól és másoktól, egyaránt. A jó és a rossz szélsőségeit hordozom, de remélem, több a jó bennem. A zenével korán házasságot.


Videok, fotok és fényképek a szocializmus éveiből: az 50-es, 60-as, 70-es és 80-as évek sztárjai. Eleinte még csak egy tv-csatona volt, hétfőként ott is adásszünettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések