2016. szeptember 29., csütörtök

Bolyai jános gimnázium

Eredményes felkészülést, sok sikert kívánunk. Minden versenyzőt és felkészítő tanárát szeretettel várjuk a 2. Kompetenciamérés - bolyai-kkt. Bolyai Napon kerül sor. Iskola elérhetősége - bolyai-kkt.


E-ügyintézés az új tanulóknak ezen a linken. A második körben csak szociálisan érzékeny csoportokhoz tartozó tanulók pályázhatnak. KapcsolatHa információra van szüksége, keressen minket!


Szeretnék megosztani néhány információt intézményünkről. A nagy aula az épület tervezőjének remek ötlete volt, hiszen felejthetetlen ünnepélyek, versenyek, diáknapok, bálok színhelye iskolaközösségünk és a szülők számára. Tegyen meg mindent a sikeréért, mi segítünk benne! Ingyenes oktatásainkkal, rugalmas órarenddel segítjük, ha elmúlt éves, hogy befejezze általános iskoláját, vagy érettségi vizsgát szerezzen. Reviews Generációk óta a mi iskolánk.


Bolyai jános gimnázium

Anya 8 Gábor 0 Réka 1. Dudla László tanár úrra emlékező szentmise lesz! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. A képen a bronzérmes 7. Kolláth-Zsuga Krisztina) Záprel-Tóth Dániel Kovács Gregor Járai Noel Osztatni Máté – 5. The discovery of a consistent alternative geometry that might correspond to the structure of the universe helped to free mathematicians to study abstract concepts irrespective of any possible connection with the physical world.


Kezd IKSZ-szel a nyarat! Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Az épület eredetileg állami elemi népiskolának készült.


Bolyai jános gimnázium

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A pályázat neve “A só útján”. Sc Timetables - órarend készítő program. This site uses cookies to analyse site traffic.


Information about your use of. A nyári szünet - amíg a diákok és tanárok kicsit kipihenik magukat, - az iskolának lehetőséget ad az épületek karbantartására , megújítására. Kecskemét adott otthont a hétvégén az Atlétika ügyességi és váltófutó csapatbajnokság Diákolimpia Országos Döntőjének az Atlétika Centrumban. Több számban is a dobogó tetejére állhattak. Nézze meg a végzősöket!


Nézd meg, milyen tanfolyamokat kínál ez az oktatási intézmény. MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM 3-8. OlvasoA magyar tudomány egyik legnagyobb alakja, az egyik leghíresebb magyar matematikus, a „geometria Kopernikusza”, „az erdélyi tudományosság legkiemelkedőbb képviselője”. Búcsú, mit nem mondtál ki nekünk, elmaradt, elmentél tőlünk hirtelen, de gondolatainkban és szívünkben örökre.


A bányaisok mind a négy évfolyamon első helyezést értek el kategóriájukban, azaz részt vehetnek a november 23-án Budapesten megrendezésre kerülő országos döntőn.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések