2016. szeptember 14., szerda

Az első szerelem az igazi

Az első szerelem , ami nem csak az órákig tartó csókolózás miatt csöpög a nyáltól. Hanem a maga groteszk bájában, a hét- és hónapfordulók ünneplésétől kezdve, a szívecskékkel telerajzolt matekfüzeteken át az első közös filmezésig minden miatt. Ilyenkor nem magától értetődő és nem azonnali a szerelem megélése, hosszabb idő kell, hogy kialakuljon bennünk, vagy éppen rádöbbenjünk, ha nem vagyunk szerelmesek. Amikor első látásra leszünk szerelmesek, akkor nincsenek ilyen körök.


Az első szerelem az igazi

Valójában nem is a másikat látjuk, hanem elsodornak az érzéseink, hogy őt kerestük. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Az Észak-Indiában élő családom már nagyon várja, hogy személyesen is megismerjék a feleségemet, akivel eddig csak videótelefonon beszéltek. A mosolya és a hosszú haja miatt nagyon szimpatikusnak találják” – mondta a lapnak Krishan. Zsuzsa az első igazi szerelem az életemben.


Skip navigation Sign in. Hull az elsárgult levél - Máté Péter - Duration: 4:20. Ilona Koncz 385views. Az első jel nagyon szembetűnő volt: a szerelmespárok esetében mindkét fél és a külvilág számára is teljesen egyértelmű, hogy a szóban forgó pár között szerelem dúl. Ebben sem ők, sem a külvilág nem kételkedik.


Mert ha van, akkor a szerelem tényleg pofonegyszerű, ha nincs, akkor jönnek a bonyodalmak. Nem egy esetben előfordult, hogy az első szerelem egy életre szól, ez azonban elég ritka de annál becsesebb és felemelőbb. Kicsi gyermekek még nagy természetességgel közelednek a másik nemhez. Ha óvatosan szeretsz, az nem bensőséges szerelem. Az csak rejtőzködés, önvédelem.


De igazán beengedni valakit, megmutatni igazi arcunkat, vállalni, megadni magunkat, kockáztatni, később felelősségteljesen, érett lélekkel szeretni, a szeretet nyelvén beszélni, megtanulni a szeretetalapú kommunikációt, mindez a felnőtt. Az édesapám és a bátyám hindu pap, az egyik húgom egyetemi tanár, a másik egy biztosítótársaságnál dolgozik. Van, amiben máris változott: korábban mindig mindenben elsősorban a saját érdekeit nézte, ám az elmúlt hónapokban megtanulta, hogyan helyezzen maga elé másokat. Cikkünk mindenkinek szól, aki szerelmi csalódáson megy keresztül, vagy éppen az első szerelmük elmúlása miatt szenved. Nemrég írtunk arról, hogy miért felejthetetlen az első szerelem.


Ebben azonban az is benne van, hogy az első szerelem elmúlik, ha pedig szerencsénk van, a második akár életünk végéig is eltarthat. Szépen teltek az évek, megvolt az első (titkolt) szerelmem úgy tizenhét éves korom körül, letudtam a coming out-ot is pont mielőtt betöltöttem a húszat (ami után két évig csak a bátyám volt hajlandó beszélni velem a családból), épp csak egy igazi mindent elsöprő nagy szerelem hiányzott az életemből. Paul és a haverjai jóképű, léha srácok, akik sokat tudnának mesélni a környezetükben élő lányok bájairól.


Paulnak is megvolt szinte mindegyik egy-egy éjszakára, majd faképnél hagyta őket. De amikor találkozik Noellel - legjobb barátjának húgával - már az első alkalommal gyengéd érzelmekkel ébrednek fel benne. Az egykor akaratos és hisztis nőnek két lehetősége van: vagy hagyja tova szállni, vagy harcol.


Az első szerelem az igazi

Liv azonban ezúttal felveszi a kesztyűt, és nem engedi elfutni a lehetőséget a boldogsághoz. A végén pedig győz a szerelem ? Az ilyen pillanatok mind egy hosszú távú párkapcsolat utáni vágyról vallanak és akár az igaz szerelem jelei is lehetnek. Az elköteleződés és a közös, hosszú távú tervek további egyértelmű jelei annak, hogy igaz szerelem van közöttünk.


Az igazi otthon számomra mindig is a családi házunk marad Szolnok megyében. Ott nőttem fel, onnan költöztem el, és a mai napig az a „haza”. A friss kakaóscsiga- és kenyérillat, a gyerekkor, a sok játék, a házi feladatok és anya meg apa.


Az első szerelem az igazi

Tudo amikor először megláttam, rögtön tudtam, hogy ő az igazi. Ugyan azaz igazi érzés, amit annak hiszel, amit annak érzel, de kívülről, ez nem mindig látszik egyértelműen így. Szerintem, van olyan, amikor annyira vágyunk valamire, hogy kicsit kevesebbel is beérjük.


Engem is ez zavar, hiszen nagyanyáink is az tartották már, hogy lakva ismerszik meg az ember. Nagyon aranyos kisfilm, jók a szereplők, jók a párbeszédek. Meg maga a sztori is teszik.


A főszereplő kislány is nagyon természetesen játszik, nagyon helyes lány, egy igazi tini. Igen, ilyen lehet az első szerelem , vak. Már nem emlékszem sajnos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések