2016. szeptember 26., hétfő

Csi miami helyszínelők 7 évad 9 rész

Csi miami helyszínelők 7 évad 9 rész

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. CSI: Miami helyszínelők 4. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. A floridaiak feje Horatio H. Nézz sorozatokat online, ingyen!


Online sorozatok ingyen, szinkronosan. Daltrey maga is szerepelt a 7. A VIASATfolytatja nyári pihenő után két krimisorozatát. Tippre, ha ezek véget érnek, akkor jön a Helyszínelők 12.


Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. New York-i helyszínelők 8. A helyszínelők által rögzített nyomok alapján arra a következtetésre jutnak, hogy a haláleset mögött egyáltalán nem a baleset áll. Az ügy kivizsgálásához úgy tűnik, a gyilkosságiak néhány nyomozójára is szükség lesz. Please try again later.


Világos nappal megölnek egy nőt az utcán. Calleigh és Ryan üldözőbe veszik a gyanúsítottat, és sikerül is elkapni. A csoportot megdöbbenti, hogy a férfi ügyvédje nem mást, mint Eric Delcót kéri meg saját megfigyelőnek.


Az egészben pedig az volt a legfelháborítóbb,hogy akik a viccelõdést csinálták,még megvoltak sértõdve azon,hogy törvényt. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. Caine, egykori gyilkossági. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját.


Félixet senki nem tudja elérni, mindenki aggódik érte, de úgy bukkan fel, mintha mi sem történt volna. A sorozat rendkívül hiteles, azonban némileg elrugaszkodik a valóságtól. A CSI : Miami helyszínelők Miamiban, illetve Miami Beachen játszódnak, Floridában. A használt berendezések és eljárások mindegyike létezik a valóságban, de az alkotók a legtöbb folyamatot az életben zajlónál sokkal gyorsabbnak ábrázolnak.


Miami egyik dokkjában holtan találnak egy rendőrt, aki ráadásul körzetén kívül tevékenykedett. Ezen felül az ügyben egy prostituált is feltűnik a rendőr mellett, így a belső ellenőrzés is elkezd vizsgálódni. Azt hiszem, a Helyszínelők sorozatok közül a CSI Miami -t szeretem a legjobban. Created by Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. With Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Hill Harper, Eddie Cahill.


Csi miami helyszínelők 7 évad 9 rész

CSI - Miami Helyszínelők ( CSI - Miami ) sorozat 10. Csak kattints a film megtekintéséhez! Nincs szükség regisztrációra és teljesen ingyenes. Tweet A sorozat helyszíne most jelenleg Miami , ahol néhanapján bizarr esetleg horrorisztikus, de azért akcióban is dús bűncselekményeket vizsgálnak a miami helyszínelők.


Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések