2016. szeptember 28., szerda

Öregedés applikáció

Öregedés applikáció

Az öregedéshez sok minden hozzájárul, így a napi arcápolási rutinod mellett a dohányzás és az öröklött jellemzők is nagyban befolyásolják, hogyan és mennyire ráncosodik majd meg a bőröd. Több ezer ingyenes és fizetős alkalmazás közül válogathat kategória szerint, felhasználói véleményeket olvashat, és összehasonlíthatja az értékeléseket. Vitorlázz Itthon applikáció , ami egyfajta vízi GPS-ként üzemel.


Öregedés applikáció

Elnavigál az általunk megközelíteni kívánt helyszínekhez, legyen az kikötő, étterem, szálláshely, vagy akár hajósbolt. A FaceApp egy olyan mesterséges intelligencia alapú képszerkesztő applikáció , amely képes a saját, feltöltött fotónk alapján olyan képet generálni, melyen idős emberként, gyerekként, vagy éppen ellenkező neműként nézhetjük meg magunkat. Az internetbiztonsági szakemberek azonban figyelmeztetnek, az orosz program több. Hosszú Katinkától Sebestyén Balázsig rengeteg magyar híresség kipróbálta már azt az applikációt, amely megmutatja, nagyjából hogyan fognak kinézni idős korukban.


Töltsön le Windows-alkalmazásokat windowsos táblagépére vagy számítógépére. Gondoltad volna, hogy már nemcsak kamillát, körömvirágot és aloe verát tartalmaznak a fiatalságot ígérő kozmetikumok, hanem csiganyálat is? Csiganyállal az öregedés ellen? A „csiganyál-láz” Ázsiából (pontosabban Dél-Koreából) indult el.


Az ösztrogén szint csökkenésével a szervezet kevésbé képes vizet elraktározni, így a bőr szárazabbá, érzékenyebbé válik. Mindezzel párhuzamosan, az öregedés természetes folyamataként testünk kollagén szintje is csökken, így a bőr vékonyabb lesz, folyamatosan veszít rugalmasságából. A hazai hírességek is rákattantak az applikációra. Ott figyeltek fel arra, hogy a csigatelepeken dolgozók bőre milyen sima és puha.


Akkor tuti rengetegen kipróbálták a vicces filtert az ismerőseid közül is, akik azonnal kiposztolták a közösségi oldalukra az évtizedekkel idősebb énjüket. A színész, műsorvezető és gyerekkönyv írót, Adrian Pang-et a humoráért is szeretjük, de az öregedés , alvás és boldogság témakörben készült dokumentarista sorozatairól lett híres igazán. Kifejezetten izgalmas eredményt hozott egy okostelefon-tulajdonosok körében végzett szépségfelmérés. Bár a filterek és a Photoshop applikációk korát éljük, mi magyarok úgy tűnik, mégis inkább a természetességre szavazunk, derült ki a Huawei legújabb kutatásából. Ez az applikáció kezdő futók számára nyújthat nagy segítséget azzal, hogy fokozatosan szoktat hozzá a rendszeres testmozgáshoz.


A futásban is társad lehet egy applikáció Start Running: Couch to k. Emlékszel még arra, hogy pár hete a FaceApp nevű alkalmazás öregítő funkciója felrobbantotta a netet? Az alkalmazással mérheted a teljesítményedet, és kihívásokat állíthatsz magad elé, hogy fejlődj. Sok év tapasztalása, amely során értek mélypontok, de mindig felcsillant a lehetőség a kilábalásra.


Szépen lassan a közösségi média nagykutyái is kezdik felismerni, hogy nem minden tevékenységük segíti a fiatal fiúk és lányok mentális egészségét – legalább is erre utal az, hogy az Instagram nemrég bejelentette, hogy kiveszi a plasztikai műtétes filtereit az applikáció óráig látható sztorijai közül. Penny Market - egészségtippek! Miért fontos hogy egészségesen táplálkozzunk?


Emlékek, javaslatok, gondolatok másoknak, ha úgy érzik, képesek lehetnek változtatni érdemben az életükön. A közösségi média és okostelefonok elterjedésével az utóbbi pár évben látványosan meglódult az applikációk megjelenése is. A mobil applikáció alkalmazást jelent. Valójában valamilyen nagy szoftver miniatűr változatát jelőli, melyeket az adott mobil telefon üzletéből lehet letölteni.


A konferencián olyan eszközök kerültek bemutatásra, és olyan ötleteket gyűjthetett a figyelmes hallgató, amelyekre bátran építhet, ha a munkavállalók megtartásába szeretne épp befektetni. Sokan azt gondolják, az asztma kifejezetten gyermekbetegség. Pedig a felnőttek is szenvedhetnek tőle, és ez nem is ritkán fordul elő. Kutatások eredményei szerint korábban „öregszik” az szív- és érrendszere azoknak, akik 2-es típusú cukorbetegséggel élnek. Bár maga az öregedés elkerülhetetlen, nem mindegy, milyen ütemben zajlik a folyamat.


Szentpály Emőke, az Oxygen Medical kardiológusa szerint ez a folyamat lassítható. A Luxus Lifting szérum ideális a ráncos, megereszkedett bőrre, amelyen már láthatóak az öregedés jelei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések