2016. szeptember 1., csütörtök

Püspökszentlászló életrendezés háza

Püspökszentlászló életrendezés háza

Nehéz lenne megmondani, milyen egy tipikus jezsuita. Temperamentum, képzettség, munkaterület szempontjából igen különbözők. Esetleges felajánlásával Jenő atya életének fő művét, az Életrendezés Házát támogathatja, és segítheti az ő vágyának további megvalósulását. Ami közös, az a Lelkigyakorlatokra vezethető vissza.


Mellékelt csekkel biztosítunk lehetőséget a postaköltség utólagos megtérítésére, ill. Spiritual Center in Hosszúhetény, Baranya megye. Remélem, ha én megkapom a felső behívót, tovább él és egyre jobban kibontakozik. A húsvéti bárányles népszokás keresztje a Zengő oldalában.


Előzetes egyeztetés során zarándokokat is fogadnak. Manréza (Jezsuita) Lelkigyakorlatos Ház Téry Ödön u. Közigazgatásilag Hosszúhetény része. Hungary Budapest főváros Budapest Józsefváros.


Az ÉLETRENDEZÉS HÁZA a magyar jezsuita rendtartomány tulajdonában lévő, elsősorban magyar fiatalokat szolgáló intézmény. Püspökszentlászló falurész a Kelet-Mecsekben, a Zengő hegy északi oldalának szűk völgyecskéjében. Az alábbi linkkel megtalálod a kis falunkat térképen! Szépen felújított hagyományos házait többnyire hétvégi háznak, vagy a falusi turizmus céljaira használják.


A támogatást az Ablak Támogatási Alap biztosítja. A műhelymunkát utánkövetés, ill. A Concedo cím abból faka hogy e latin szónak létezik egy olyan jelentése is, hogy hódol, kedvében jár, aláveti magát valakinek, tehát kifejezheti az engedelmességet, amely Isten ránk vonatkozó tervének alázatos elfogadását jelenti illetve az. A befizetéshez szükséges információk az alábbiak.


Püspökszentlászló életrendezés háza

Kontemplációs Gyakorlat. Vatikáni Zsinat fényében Vezeti: Nemesszeghy Ervin SJ Ebben a lelkigyakorlatban elmélkedünk a II. Nyolc stáció a domboldalon. Kertészfi Ágnes üvegművész, Novotny Béla építész közreműködésével Mária életútjának nyolc állomását idézik meg. Akik tehetik családjukkal jöjjenek, és szeretettel várjuk azokat is, akik komolyabb fizikai munkát nem tudnak végezni, de egy kellemes napot szívesen töltenének baráti körben.


Háza előtt, ahonnan terepjárókkal megyünk föl a kápolnához. Jelentkezés és további részletek: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Ebédre bográcsban készítünk vadpörköltet. Kastély, és arborétum a Zengő lábánál. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Püspökszentlászló életrendezés háza

A település annyira eldugott, hogy még aszfaltos út sem vezet idáig. Jézusi gyaloglás születése. Azon vívódunk, hogy a célhoz vezető sok jó út közül melyik is lenne számunkra a. Az utca közepe táján áll az „ Életrendezés Háza ”, egy lelkigyakorlatos otthon, a nyugalom, az istenkapcsolat keresésének, a lélek rendbetételének helye. Létrehozója és sokáig vezetője, a közszeretetnek örvendő Vác Jenő jezsuita atya volt, aki a kastély mögötti temetőben nyugszik. De be kell valljam, valami miatt inkább az arborétummal, vagy később az elpusztult kálváriával voltam elfoglalva, és különösebb érdeklődés nélkül mentem el az „ Életrendezés Háza ” mellett.


O Foursquare usa cookies para lhe oferecer a melhor experiência possível, personalizar anúncios que você poderá ver e ajudar anunciantes a mensurar os resultados das suas campanhas publicitárias.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések