2016. szeptember 19., hétfő

E napló kréta

A KRÉTA rendszer tartalmazza a különböző funkciójú a moduláris szoftverelemeket (pl. tanügyigazgatási rendszer, elektronikus napló , e -ellenőrző, mobil applikációk), valamint a működtetéshez szükséges nagyteljesítményű hardver infrastruktúrát, továbbá a monitoring és backup rendszereket és a szoftver. A KRÉTA elektronikus napló a legkorszerűbb informatikai technológiákat ötvöző elektronikus iskolai osztálynapló, amelyet a köznevelésben és a szakképzésben is hatékonyan lehet használni, az általános iskoláktól kezdve egészen a különböző szakképző intézményekig. Az e -építési napló alkalmazás által küldött automatikus üzenetek. Ha törölni kívánja az üzenetet, nyissa meg az üzenetet és kattintson a kuka ikonra!


Az Üzenetek következő megtekintésekor az törölt üzenet már nem jelenik meg. A KRÉTA mobilalkalmazás azon intézmények diákjainak, a diákok szülőinek és gondviselőinek nyújt hasznos segítséget, amelyek használják a KRÉTA rendszert. A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) általános belépési felületének bemutatása. E - napló Tisztelt Szülők! A Bácsalmási Hunyadi János Gimnázium a KRÉTA adminisztrációs rendszer elektronikus naplóját használja.


Elektronikus napló használata a Bácsalmási Hunyadi János Gimnáziumban. Jelen oldalon összegyűjtöttük a használatba vétellel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Képernyőképeket nézegethet, elolvashatja a legfrissebb vásárlói véleményeket és összehasonlíthatja az értékeléseket a(z) e - Napló alkalmazással kapcsolatban. Ennek egyik kiegészítő elem az elektronikus ellenőrző.


E napló kréta

Ennek néhány leggyakrabban használt funkcióját mutatjuk be ebben a rövid leírásban. A Neptun KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) a továbbiakban KRÉTA a köznevelési intézmények oktatásszervezői feladatait támogató informatikai rendszer, amely a köznevelés más rendszereivel integráltan és adaptívan együttműködik. Itt lehet bejelentkezni az osztályfőnökök által kihirdetett módon (azonosító, jelszó).


A KRÉTA e - Napló újonnan bevezető intézmények részére a Tudásbázisból letölthető a KRÉTA e - napló bevezetésének első lépései dokumentum, amely gyors áttekintő seg. Napló bevezetésének módjáról, feladatairól. Elindítottuk a KRÉTA e -naplót és e -ellenőrzőt. A gyerekek papír ellenőrzőjébe a mai napon beleragasztunk egy kis papírt, amin rajta lesz, hogy milyen felhasználónévvel és jelszóval tudtok belépni.


E napló kréta

A Kréta - napló új, korszerű felülete már mobilok vagy táblagépek kijelzőjén is kifogástalanul használható. A szülők és a tanulók minden, őket érintő adatot megtalálnak egy áttekinthető menüoszlopban, a legfrissebb információk pedig rögtön a nyitólapon érhetők el. Ha azonnali értesítéseket szeretnének a tanuló előmeneteléről, hiányzásairól, akkor. Az osztályfőnökök minden szülőnek kiosztanak egy felhasználói azonosítót és egy hozzá tartozó jelszót.


Az azonosítót és a jelszót a rendszer automatikusan generálta. Az idei tanévben új e - napló bevezetésére kerül sor iskolánkban. Szeptember 1-jétől a KRÉTA naplót fogjuk használni, illetve a KRÉTA elektronikus ellenőrzőn keresztül juthatnak hozzá gyermekük iskolai tanulmányaival kapcsolatos információkhoz. Az e - napló valóságban fényévekkel megelőzi a közoktatást.


Maga a napló moduljának működése veti fel számomra a legtöbb kérdést, mikor nagyon keveset költ az állam az oktatásra. OECD tagországai közül 33. Iskolánkban tanuló diákok a vezetéknév. A szülői belépéssel kapcsolatos problémákkal az osztályfőnököket keressék! Az elektronikus napló bevezetése segíti a szülők naprakész tájékoztatását, lehetőségét ad a szülő és pedagógus.


A gondviselők és a diákok számára hozzáférhető az elektronikus ellenőrző, amelyet egyelőre a hagyományos ellenőrzővel párhuzamosan használunk. Belépés az elektronikus naplóba. Dunaújvárosi SZC HILD József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája. E portál célja, hogy segítséget nyújtson az építkező állampolgároknak, a tervezőknek, a beruházóknak és a kivitelezőknek. Mindent egy helyen, első kézből, hitelesen, megbízhatóan.


A KRÉTA okostelefonon is használható egy alkalmazás segítségével, mely a Play Áruházból tölthető le, jelenleg Android és iOS rendszerre. Elektonikus napló - KRÉTA Tudásbázis Diákoknak - Szülőknek Tanároknak. Az alkalmazás megtalálásához szükséges keresőszó lehet: kréta e - napló. Applikáció (csak szülőknek és diákoknak):.


A gyorsabb és papírtakarékosabb ügyintézés érdekében a KRÉTA felületén az intézményünkben pilot rendszerben bevezetésre kerül a Köznevelés Állami Fenntartóinak Folyamat-Egyesítése és Elektronizálása (KAFFEE) KÖFOP kiemelt projekt a Klebelsberg Központ vezetésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések