2016. szeptember 7., szerda

Szakítás után szeret még

Ekkor reménykedünk olyan dolgokban, amik ezt a képet meg tudják változtatni az ő fejében, hiszen a szakítás után mindkét fél dühös, és látszólag ez így tényleg természetes dolog. Az egyik legtöbbször felmerülő kérdés egy hirtelen véget ért kapcsolat után, hogy hogyan szerezhetném vissza az exemet? Nos, erre gyakran semmi esélyünk, mivel a szakítás amiatt következett be, mert a párunk kiszeretett belőlünk, nem illettünk össze, vagy esetleg bejött a képbe valaki más, aki jobban felkeltette az érdeklődését.


A legszánalmasabb húzás szakítás után - Ha egyszer vége, akkor a pasinak nem kell a búcsúcsók meg még egy ölelés. Ismerd fel, ha nincs esély, és lépj tovább! Mivel a nők egyértelműen érzelmi alapon működnek, így nem meglepő az a megállapítás, amit nemrég a Cosmopolitan Magazin felméréséből is kiderült, hogy a nők, kerek felvállalta miszerint még szakítás után is sokáig táplál különböző érzelmeket az exük iránt. Az üres lakás látványa, az egyedül ébredés és a magányos hétvégék élménye a szakítás után szinte mindenkit maga alá temet.


Tegnap még haragudtál rá miatta, ma már hiányzik, hogy szétdobálja a zoknijait, és hogy rád rivalljon, ha hideg a vacsorája. Egy szakítás után az a természetes, ha egy kicsit békén hagyjuk a másikat, hadd dolgozza fel a történteket – ha erre az exünk nem képes, akkor vagy nárcisztikus személyiségtípus, vagy még mindig szerelmes. Ha úgy érezzük, hogy lényegtelen apróságokkal keres fel bennünket, és nem hagy nyugtot számunkra, az azért lehet. Győződj meg róla Te maga MOST,. Még Mindig Szeretem Őt, De Ő Már Nem Szeret – Hogyan Lobbantsuk Lángra a Szerelmet, Amikor Úgy Tűnik, Már Nincs Remény?


Amikor abban a szituációban találod maga hogy a Te szerelmed még változatlan, de ő már ezt nem viszonozza, egy igen nehéz helyzet és sajnos nem ritka. Most a szakítás került. Ez leggyakrabban azzal fordul elő, akit elhagytak, de még szerelmes, vagy, aki valamiért megmenthetetlennek ítélte a kapcsolatát, és szakított, de mindeközben nagyon sajnálja mindazt, amit elveszített. A szomorúság tehát sokszor csillapíthatatlannak tűnik, pedig nem is olyan reménytelen a helyzet, mint azt sokan gondolnák.


A párom most szakított velem majdnem év után. Nagyon fáj, mert nagyon szerelmes vagyok. Ha fába betűt vésnek, belepi a moha, de a szív mely téged szeret , nem feled el soha. Sokszor gondolok rá nem tagadom Még mindig, rólad álmodom.


Szeretlek, és te mégsem szeretsz és ez a fájdalom fog megölni engemet! Egyszerűnek hangzik, ugye? Amerikai kutatók feltérképezték, hogy egy fájdalmas szakítás az agy mely szektorait hozza mozgásba – kiderült, hogy ilyenkor hasonló folyamatok játszódnak le, mint amikor rózsaszín ködben úszunk a szerelemtől, csak ezúttal a fájdalmat érzékelő receptorok is. De mindig van újrakezdés tanuld meg a csábítás trükkjeit egy férfitől és érts meg mit rontottál el. Szakítás után , magány és egyedül - a legnehezebb szavak.


Ha szakítanak velünk, az az egyik legrosszabb dolog a világon, de ismerjük be, hogy szakítani sem könnyebb. Ilyenkor hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy vége a világnak, és már semmi értelme az életünknek, és aligha létezhet bármi is, ami jobb kedvre deríthet minket. Sok szakítás nem azért történik meg, mert a felek már nem szeretik egymást, hanem a legtöbbször a szakítás egészen más okok miatt történik. Ezért akár lehetséges az is , hogy amikor vissza szeretnéd kapni az exedet, ő is úgy érzi még , hogy mindig szeret.


Ezért lehet hogy a szakítás nem éppen egy megalapozott döntés. A szakítás után újrakezdés záloga az, hogy képes vagy-e önmagadat újra felépíteni, képes vagy-e újratervezni. Aztán bevallja, hogy mást szeret , és közli, hogy el akar menni.


Párját villámcsapásként éri a közlés, annak sincs tudatában (sokszor később sem látja be), hogy neki ebben mekkora szerepe van. Az a biztonságérzése is elvész, amelyet a másik kontrollálása, rövid pórázon tartása még adhatott. Ennél álságosabb szavakat nem is lehet mondani szakítás után. Ez a módszer általában nem működik, mivel soha senki nem egyformán szeret , illetve nem egyformán szenved a két fél szakítás után.


Az egyik fél számára ez ráadásul élteti a reményt, és ezért meghosszabbítja a szenvedését is. A szakítás után viszont nyitottak maradtak dolgok köztünk, és nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy ez így nem jó, mint ha “dedósok” lennénk, pedig már felnőttek vagyunk, valami még nem zárult le, csak eltakartuk a szemünket, hogy talán attól meg is szűnik és minden rendben lesz. Néhány hete derült ki, hogy a színész már nincsen együtt gyermeke édesanyjával, most pedig a Blikk tudomására jutott, hogy a Válótársak sztárja ismét boldog. Budapest — Újra szerelmes Nagy Ervin (40)!


Hirdetés A sármos színész kedvese szintén szakmabeli, ráadásul. Az ex visszahódítás legnagyobb nehézsége, hogy az első pillanatban megjelenő erős érzések, indulatok vezérlik. Ma szeretnék egy kis segítséget nyújtani neked azzal, hogy felfedem előtted a vizuális gondolkodás csodáját, ami még egy fájdalmas szakítás után is könnyen felhasználható.


Szakítás után szeret még

Megmutatom, hogy segítségével hogyan küzdheted le a félelmedet, és azt, ahogyan megtalálhatod a célodhoz vezető legjobb utat. Kár elmarni valakit,aki tényleg szeret. Elmondanám nekehogy nincs olyan férfi ezen a földön,aki ne flörtölne mással,ha megteheti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések