2018. augusztus 8., szerda

Youtube videók

Please try again later. Vicces videók gyűjteménye, a vicces videók kereső szóra kijövő első videóból. Play all Mix - Vicces poénos videók. is an American video-sharing website headquartered in San Bruno, California. Check this out on Music.


Itt régi és új, teljes magyar nyelvű filmeket találsz. A videók feltöltése a -ra mindössze néhány egyszerű lépésben elvégezhető. Számítógépről vagy mobileszközről végzett videófeltöltéshez kövesd az alábbi útmutatást. Videófeltöltés a Studio bétaverziójában. Jelentkezz be a Studio bétaverziójába.


Ez a lista tartalmazza a legnagyobb nézettséggel rendelkező -videót. -nak módosítania kellett a szoftverüket, mert a műszaki háttér nem volt felkészülve a kb milliárdot meghaladó nézettségre, ám a Gangnam Style túlhaladta ezt az értéket. Online filmek, reklámok nélkül. A hosszú zenéket is letudod tölteni, akár órás videók letöltése is pár perc alatt. Net is an excellent service that helps to download videos or music quickly and free of charge. A videók letöltéséhez csak be kell másolnod a megfelelő URL-t, így nevezhetjük a folyamatot egykattintásos letöltésnek is.


Youtube videók

A többi videóletöltőtől eltérően ez a szoftver minden letöltést a böngészőn keresztül végez. Search millions of videos from across the web. A nyilvános videókat bárki megnézheti a -on. Ezenkívül a összes felhasználójával megoszthatók. Ezek a videók akkor kerülnek fel a csatornádra, amikor feltöltöd őket, és megjelennek a keresési eredmények között és a kapcsolódó videók listájában.


Szerezd be az Android telefonokhoz és táblagépekhez kifejlesztett hivatalos alkalmazást. Tudd meg, mit néz a világ – a legnépszerűbb zenei videók , legdivatosabb játékok, szórakozás, hírek stb. Iratkozz fel csatornákra, amelyeket megosztanál barátaiddal, és tekintsd meg őket bármilyen eszközön.


Youtube videók

Videó eltávolítása a Megnézendő videók lejátszási listáról. Nyisd meg a Könyvtár lapot. Válaszd ki a Megnézendő videók elemet. A -on a legnézettebb videó Luis Fonsi Despacito c. Koppints az eltávolítani kívánt videó melletti Menü. Ez a videó megelőzte az előbbi csúcstartót, Wiz Khalifa -t a See You Again számát (Charlie Puth közreműködésével), milliárd fölötti nézettséggel.


A legjobb és legviccesebb videókat össze szedtem nektek. A nevetés garantált, sőt még a röhögőgörcs sem kizárt! Ha még több hasonló videót szeretné. Open the mobile app. Tap the camera to upload a video.


Select or record a video longer than minutes. If you’ve never uploaded a video before, enter the name you’d like to use for your channel and tap CREATE CHANNEL. Choose your video’s title, description, and settings, then, tap Next.


OVC) is a free online media conversion web application that allows you to convert any video link or file to various formats without the need to install any software on your computer. A feltöltött tartalmak között egyaránt megtalálhatók film- és tévéműsorrészletek, zenei videók és házi készítésű videófelvételek is. zenék , videók. Rövid időn belül másodszor támadták meg az ATV Híradó stábját. Az önkormányzati választások napján a pécsi tudósítót ütötték meg felbőszült polgárok, most pedig Siófokon próbálták négyen elvenni a kamerát operatőrünktől, amikor a kórházról szeretett volna képeket készíteni.


Az online szolgáltatás segítségével ingyenes az online videók letöltése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések