2018. augusztus 7., kedd

Rejtett aszcendens kalkulátor

Ezért is emlegetik még az asztrológiában a rejtett aszcendenst az aszcendens tudatalattijának. A személyes képlet átfogó kifejtése során több módszert is alkalmazhatunk. Megnézhetjük, hogy a bolygók milyen általános mintázatot alkotnak vagy megpróbálunk domináns, súlyponti vonásokat keresni.


Rejtett aszcendens kalkulátor

Kalkulátor Gyorsan, és egyszerűen tudod felállítani a születési horoszkópodat, mindössze a születési adatodat kell tudnod hozzá! Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Teljesítményed a realitás határát súrolja, vitalitásoddal és dinamizmusoddal nap mint nap lenyűgözöd környezetedet - ám gyakorta háttérbe szorul rendkívül fejlett hatodik érzéke melynek révén felveszed a láthatatlan, szellemi világból érkező üzeneteket.


Rejtett Ascendens Rejtett Aszcendensnek nevezzük azt a helyzetet, amikor a bolygók és az Aszcendens vizsgálata után, amikor is definiáljuk melyik elemhez és melyik minőségi csoporthoz tartoznak, az Aszcendenstől különböző elemű és minőségű jegyet kapunk. Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. Olvasd el teljes, egyedi Aszcendens elemzésedet. A kalkulátor Aszcendensed pontos helyzete mellett értelmezi a bolygókkal képezett kapcsolatait és az 1. Válogatott Aszcendens linkek, ajánlók, leírások - Aszcendens témában minden! Amikor a képletünkben található minőségeket és elemeket összeadjuk, akkor azt a megfelelő jeggyel összepárosítva meg is kapjuk a rejtett aszcendenst, ami nem szükségszerűen egyezik meg a valódi aszcendens , vagy a Nap jegyével.


Az éjszakákat megvilágító égitest erős hatással van a vágyaidra, a holdkristályok pedig segíthetnek megszerezni az élet összes területén azt a támogatást, amire szükséged van. Szükséged van a szenvedélyre, a szabadságra és a kalandokra. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el.


Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. Ha több elem kap ugyanannyi pontot, akkor megnézzük, melyikben található a képlet ura, esetleg a többi pontos bolygó. A legtöbb pontszámú elem lesz a rejtett aszcendens eleme.


Rák aszcendens Finom érzésű, rendkívül érzelmes, jó intuitív készség és magas fokú empátia jellemzi. Persze nem csak az órától, hanem a földrajzi koordinátától is függ az aszcendens helyzete. Addig is, ha tudsz angolul, ezen a weboldalon kiszámíthatod a védikus horoszkóp szerinti aszcendensed. Ha kitöltötted a fenti adatokat, akkor kattints a mehet gombra.


Szeretnek jönni-menni, és akkor boldog, ha minél többen jófejnek tartják. Mivel sokfelé elígérkezik (egyidőben), nem biztos, hogy oda is ér. Az aszcendens kalkulátor még készülőben.


Próbáljon ne linkeskedni, mert az emberek számítanak rá. Itt lehet a kutya elásva. A Nap, a Hol az Aszcendens és a képlet uralkodója (az aszcendens jegyének uralkodó bolygója) pontot ér, a többi bolygó 1-et. A felszálló Holdcsomópontra pontot számolhatunk, a leszállóra egyet sem.


Felírjuk először a bolygók pontszámait, majd összeadjuk. A Deszcendensünk elárulja, milyen embereket vonzunk magunkhoz, és milyen legyen a partnerünk. Biztonságos pelenkacsere: még a legkisebb babák is könnyen megtalálják a módját, hogy egy óvatlan pillanatban leguruljanak a pelenkázóról, ha őrizetlenül hagyjuk őket, úgyhogy feltétlenül biztonsági öves pelenkázót vegyünk, vagy rakjunk magunk egy szíjat arra a pelenkázóra, amit használunk. Ha szeretnéd mielőbb megtudni, mikorra várhatjátok gyermeketek születését a születés kalkulátorunk segítéségével kiszámolhatod. A Skorpió aszcendens férfiak esetében növeli a virilitást, nők esetében több vonzerőt adományoz.


Rejtett aszcendens kalkulátor

Meghatározza a Bika pontos jellemét, erősíti céljai valóra váltásában. A Skorpió hatására a Bika olykor kevésbé biztos, rizikós vállalkozásokba kez de mindig megfontoltan, ami biztos sikerhez vezet, amit különben sosem. Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét!


Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. A Skorpió ideális társa, mert ki tudja hozni belőle minden rejtett értékét. A Szűzben a gyakorlatiasságot, a Bikában az érzékiséget és megbízhatóságot értékeli.


A Vízöntő, az Ikrek és a Mérleg mellett állandó mellőzöttséget érez. Kínai horoszkóp kalkulátor. A szülés kalkulátor legalsó mezõje megmondja, hány hetes és hány napos terhes vagy a mai napon (illetve bármilyen általad megadott dátumon) Fontos, hogy ez a szülés kalkulátor napos menstruációs cikluson alapszik, amennyiben a tiéd ettõl eltér, vonj ki vagy adjál hozzá a dátumokhoz annyi napot, amennyit eltér tõle.


A névadó segítségével a gyermeknek különböző szűrőkön keresztűl lehet megkeresni a legmegfelelöbb nevet. A kiválasztott feltétlek után a listázás gombra kattintva a rendszer a feltételnek megfelelő neveket véletlenszerűen listázza - max 1db-ot. A Rák-Bika páros a rejtett feszültségek duója, amiből okos enged alapon lehet kikeveredni, bár egyikük sem hajlandó könnyen kompromisszumot kötni. Tele vannak jószándékkal, ennél azonban olykor fontosabb lenne a rugalmasság és a változni tudás, amivel viszont kevésbé vannak megáldva.


A dátum megadása után meghatározza a Dreamspell - Maja szoláris jegyet, glaktikus ciklust, A Tzolkin adatokat és a Maja kapcsolati hálót. Amikor valakinek a bolygói – főként a Nap, a Szaturnusz, vagy a személyes bolygók, az aszcendens - a 12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések