2018. augusztus 16., csütörtök

Hercegkút szállás

Apartmanok egy felújított sváb parasztházban! A Tokaji Borvidék települései közül ez az egyetlen, ahol ilyen egységes kinézetű, egymás fölött szinten sorakozó borospincéket láthatunk, a falun belül azonban nem ez az egyetlen pincesor. A vendégház a falu központjában, a buszmegálló, a posta, valamint az élelmiszerbolt közvetlen közelében található. Mariann vagyok, köszönjük, hogy a Szallas.


Hercegkút szállás

Válaszd ki utazásod időpontját, majd kattints a Lefoglalom gombra, csak perc az egész. Nyíregyháza km-re fekszik. A képre kattintva megtekintheti a római katolikus templom belső panorámaképét! Pihenjen nálunk egy éjszakát és kipiheni az év minden évszakát!


Magyarország szállásai egy helyen. Wellnes, szállás , szállások. Keresse meg oldalunkon a számára legmegfelelőbb hotelt, panziót. A térkép csak ellenőrzött hercegkúti GPS-pontokat (koordináta) tartalmaz. Szállás , tábor fényképgaléria.


Nyugalmat, kellemes pihenést kínálunk itt kialakított igényes apartmanjainkban. A legtöbb hercegkúti kiadó apartman egy helyen! A helyszínen étterem működik, valamint ingyenes magánparkoló és ingyenes wifi biztosított.


Ajánljuk az árkalkulátor használatát, mellyel könnyedén kiszámíthatja szállásának költségeit. Adja meg a bal oldali barna dobozban az érkezés időpontját és a kívánt apartmanokat majd a Tovább gombra kattintva megkaphatja a pontos árat, illetve rögtön küldhet foglalást vagy érdeklődhet a szabad helyek iránt. Hogyan is lehetne Sárospatakot összefoglalni röviden? Bodrog-parti Athén, hiszen műemlékben igen gazdag. A szobákban konyhasarok és saját fürdőszoba található.


Minden szoba műholdas TV-vel rendelkezik. Mikrosütő is biztosított. The village lies in the Tokaj wine region, a special cellar lines are part of the Tokaj Wine Region Historic Heritage Flower.


Zempléni szállás Sárospatak közelében. Német nemzetiségű község. Meseszép volt a kilátás és a környék egyaránt. Hercegkút: szállás Hercegkúton.


Hercegkút szállás

A szállás nagyon tiszta volt, és ugyanolyan , mint a képeken, amiért abszolút pozitív csalódás volt! Ez a festői környezet a tokaji világörökség részét képezi, és finomabbnál finomabb borokkal várja az ide érkezőket. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide ! A két nagyobb apartmanban 1-tágas szoba, társalgó, konyha várja a vendégeket. A 37-es útról érhetjük el a Sárosptak mellett fekvő települést.


Eredetileg Rákóczi-birtok volt, a kuruc harcok során elnéptelenedett falu csak jóval a szatmári béke után települt újra be. Kulcsosház, turistaház, erdei szállás , túristaház, erdei vendégház, olcsó szállás , vendégház gyűjtemény. Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a fényképeket, és foglalja le szállását Götz Pincészet közelében a TripAdvisoron. Igazi sváb település, a lakók büszkék a származásukra.


Hercegkút szállás

Utánozhatatlan hangulatú a falu két oldalán elhelyezkedő pincesor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések