2018. augusztus 2., csütörtök

Magyar nők külföldiek

Magyar nők külföldiek

Sokan pesszimistának tartják a magyarokat, mi nevezzük őket inkább realistának. Ez máris elgondolkodtató, az ember rögtön végiggondolja, mosolygunk-e akkor, ha semmi okunk rá. Szerintem a magyar férfiak is, akik ápoltak, vannak olyan szépek, mint a nők. Nem ezért szeretnek minket a külföldiek.


Nekem német pasim van és sokkal jobban tisztel, szeret, mint az előtte lévő magyarok. Bizonyára sok olyan magyar szokást fel lehetne sorolni, amelyre a külföldiek hüledezve felhúzzák a szemöldöküket, a Matadornetwork hetet emelt ki ezek közül írásában. A környező országok népei – Ausztria és Románia kivételével – mind szláv gyökerűek. Házimunka és szexualitás terén is óriási a különbség.


Malek Andrea említette egy műsorban, hogy a magyar és az osztrák nők közötti egyik óriási különbség : Ausztriában akkor is jó nőnek számít valaki, ha egy picit nagyobb a feneke. Ez a kitétel amerikai viszonylatban is megállja a helyét. A valóság meg az - szerintem - hogy a többség elég ízléstelen. A külföldiek szerint szépek és szexinek találják a magyar nyelvet. Ettől persze lehet valaki szép meg szexi.


Magyar nők külföldiek

Sok külföldi ismerősöm van, tőlük tudom, mit gondolnak. Leleményesek vagyunk, szépek a nők , erősek a fűszereink és jók a boraink - ezt gondoljuk magunkról mi, magyarok. A Rubik-kocka hazája, minden. Magyar kötődésű nevet olyan szülő a akinek ez fontos és ez magyarság tudat a nevelésen át a gyerekre is többé-kevésbé ki fog hatni, „öröklődik”.


Divat (import) nevet általában olyan szülő a akinek a divatok, a trendek, márkák a fontosok. Hernaczki Antal (46) Németországban él éve, buszvezetőként dolgozik, így nagyon sok emberrel találkozik. Nagyon sokan csak Magyarországra járnak nyaralni, és szinte mindenki megemlíti a magyar nők szépségét. Több ember szerint a nyelvünk nagyon nehéz, viszont nagyon jókat lehet velünk bulizni – részletezte a. Ahogy az lenni szokott, ebben az évben is rengeteg külföldi rajongó látogatott ki a Forma-1-es Magyar Nagydíjra, ezúttal azonban két nemzet mindenképpen kiemelkedett, legalábbis a létszámot tekintve. Az a jellemző, hogy a nők minden külföldit felsőbbnek és egzotikusabbnak látnak, ezt pedig tudják a külföldiek is.


Magyar nők külföldiek

Olvastam, a magyar nők infarktusrátája egyre magasabb. Nekünk olaszoknak furcsa, hogy itt a nyugdíjasok jó része magára van hagyva. Pozitív viszont a zeneoktatás, a sportolási és a több idegennyelv tanulási lehetőség, a nagyobb érzékenység a kultúrára.


Azt nem tudjuk, azt viszont igen, hogy sok külföldi férfi érzi. Vajon milyenek a tapasztalataik a magyarországi nők lehetőségeiről, a nálunk kialakult szereposztásról? Előre nem árulunk el sokat, minden kiderül a februári kerekasztal-beszélgetésen. A Librarius társasági és művészeti magazin: irodalom, film, színház, zene, képzőművészet, építészet, kritika, fotó, blog, vers, hírek a művészet. A budapesti Tinder-kínálat jelentős része külföldiekből áll - férfiak és nők esetében egyaránt.


Vannak itt tanulók, itt nyaralók, partyturisták és átutazó üzletemberek, és én belefutottam több itt tanító amerikai tanárnőbe is. Az adatbázisban megtalálhatók magyar klasszikusok, Kosztolányi, Karinthy, Krúdy, Jókai, Rejtő, külföldiek közül Orwellt és Goethe egy-egy művét emelhetjük ki, és meglepetésnek ott van néhány kortárs is. Indul a blog új sorozata!


Drága olvasó lányok, nők , asszonyok, férfiak és fiúk! Magyar nők külföldön, amelyben a világ számos országából jelentkeznek majd be hozzám ott élő magyar nők , és árulnak el részleteket, kulisszatitkokat mindennapjaikból, életükből. A magyar törvények szerint a nők két módon juthatnak legálisan petesejthez: anonim donációval (ami csak elméletben működik), illetve adományozhat petesejtet a feleség vagy férj év alatti, olyan közeli nőrokona, aki már szült korábban (férjnél természtesen a lánytestvér kizárva).


Mindezt ingyen, a törvény ugyanis. Két magyar divattervező, Tomcsányi Dóri és Sándor Szandra arról mesélt, hogyan emelkedhet ki egy hazai tervező a nemzetközi divatiparban. Fellapozva egy-egy divatmagazint, egyre többször bukkanhatunk olyan világsztárok képeire, akik büszkén jelennek meg a vörös szőnyegen magyar tervezők által megálmodott ruhakölteményekben.


A felmérés eredményei alapján ugyan a magyar nők vonzóbbak a külföldiek szemében, mint a magyar férfiak, azonban egyik nemzet sem választotta a magyarokat a legattraktívabbnak. Az a képzet azonban továbbra is minden országban létezik, hogy a franciák a legdivatosabbak és az olasz férfiak a legszenvedélyesebbek. A szigorú magyar szabályok miatt nők százai esnek el a lehetőségtől, hogy gyermekük születhessen. Egy csehországi meddőségi klinikához fordult László és felesége, miután az itthoni intézmények nem tudtak segíteni nekik a gyermekvállalásban.


Itt a nyugdíjmigráció: külföldiek trükkel szereznek több százezres magyar nyugdíjat Akár anélkül is kaphatnak Magyarországon nyugdíjat ukrán vagy orosz állampolgárok, hogy egyetlen percet is dolgoztak volna hazánkban. A világon szinte egyedülálló, amilyen sokáig a magyar nők szülési szabadságon lehetnek azaz amilyen hosszan a társadalombiztosítás fizeti a gyermekgondozással összefüggő távollétet. Az Amerikai Egyesült Államokban például egyáltalán nincs fizetett szülési szabadság, azaz ha az apa fizetése nem elég, akkor az anya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések