2018. augusztus 6., hétfő

Feng shui gazdagság

Feng shui gazdagság

Az épületek fekvése, a bennük található helységek elhelyezkedése hatással vannak a benne élük minden életterületére. Van logikus magyarázat arra, hogy miért hibás az apró pénz elhelyezése bármilyen formában is a gazdagság sarokban. A Feng Shui a józan paraszti ész tudománya.


In order to successfully apply feng shui in your home or office, you need to define the bagua, or the feng shui energy map, of your space. Because there are two different ways of defining the feng shui bagua, the concept can create a lot of confusion when implementing many feng shui applications. A feng shui használók közt igen közkedvelt terület. Anyagi helyzetünk javítása érdekében a következő szimbólumokkal erősíthetjük ezt a területet: A hal kínában a gazdagság szimbóluma, használhatunk képeket, szobrokat vagy akváriumot.


Háromlábú béka pénzérmével a szájában. Az Első Magyar Feng Shui Centrum Web-áruháza. Szilvásy Judit, nemzetközi Feng Shui tanácsadó-oktató vezetésével rendezheted át lakásod és változtathatod meg életed az itt található Feng Shui kellékek, szakkönyvek segítségével. Azt olvasom az egyik internetes portálon, hogy vannak olyan Feng Shui tárgyak, amik „hozzák a pénzt”.


Feng shui gazdagság

Rendkívül kíváncsi lettem, így kattintottam, hogy megnézzem, mi az a fontos információ, ami kimaradt az életemből Feng Shui szakértőként. Lássuk a legfontosabb tudnivalókat! Sokan tévesen írnak a gazdagság -váza készítésről.


A vázát vesszük hozzá, nem magunk készítjük. A gazdagság váza elkészítésének szokása a Feng Shui energiaváltás (vagy Feng Shui újév) időszakához kötődik, ami kisebb-nagyobb (pár órás) eltéréssel minden év február 4-ére esik. Holdújév is, ami egy mozgó ünnep, általában február közepére esik.


Feng shui gazdagság

Gyertyamágia, ami valóban működik. The feng shui bagua (also called ba-gua or pakua) is one of the main tools used in feng shui to analyze the energy of any given space, be it home, office or garden. Each of the eight feng shui bagua areas has a specific feng shui element , direction, feng shui color , as well as the life area connected to it. Készítsd fel a gazdagság területét!


Már megszokhattuk, hogy minden részlet számít, kifejez valamit a Feng Shui tudományában. Kezünk férjen bele, egészen az aljáig. Nyaka keskenyedjen el, majd hasa megint legyen telt, teltebb, mint a szája. Szeretnéd tudni, Hogyan gazdagodj? Ideális a feng shui szerint, ha az alaprajz négyzetes, vagy téglalap alakú.


Kevésbé szerencsések az L alakú alaprajzok. Néhány egyszerűbb technikával itt ismerkedhetnek meg, de esetleg még inkább személyre szabhatják a beavatkozást személyes harmonikus pontjaik kiszámításával új szolgáltatásom, a specifikus feng shui elemzés keretében. A legnagyobb gazdagság az egészség. Erre sokan csak akkor jönnek rá, mikor már nem egészségesek.


Persze a gazdagság és a siker minden ember számára mást és mást jelent. Egyszerű és kegyetlen törvényszerűség. Két módszer között választhatunk. Egyik az iránytű iskola, jó Feng Shui , mely hosszú távú eredményeket biztosít, de használata rendkívül bonyolult, sok tudást igényel.


Feng Shui Akadémia Online Távoktatás Légy profi Feng Shui tanácsadó, vagy legyen a kedvenc hobbid a Feng Shui ! Sok embernek nincs ideje személyesen részt venni tanfolyamokon, ám a technika segít ezen! Létrehoztuk ezt a weboldalt, hogy otthonod kényelmében, szinte éloben vehess részt tanfolyamainkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések