2018. augusztus 13., hétfő

Rejtett aszcendens oroszlán

Viszont előfordul, hogy a rejtett Aszcendens egy harmadik jegyet képvisel, ami miatt azokban a helyzetekben, ahol hirtelen, spontán, ösztönösen kell dönteni, vagy reagálni nem az ember megszokott viselkedését tapasztaljuk, hanem valami egészen mást. Sőt olykor nagyon meglepőt. Tekintsd meg rejtett Aszcendensedet ingyenes személyes horoszkóp elemzésedben. Hogyan számolhatjuk ki mi magunk a rejtett aszcendenst: A rejtett aszcendens vagy súlyponti jegy kiszámításában, megállapítjuk, hogy a valós aszcendens és a bolygók mely minőségi és elemi csoportokhoz tartoznak. Rejtett Aszcendensnek nevezzük azt a helyzetet, amikor a bolygók és az Aszcendens vizsgálata után, amikor is definiáljuk melyik elemhez és melyik minőségi csoporthoz tartoznak, az Aszcendenstől különböző elemű és minőségű jegyet kapunk.


Rejtett aszcendens oroszlán

Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, analóg vele az 5. Tehát az oroszlán aszcendenssel rendelkező embereknek még inkább személyiség – karmájuk van, mert életfeladatuk a személyiségüket bátran és nyíltan, vidáman felvállalni, harag – és. Aktív, barátkozós, társasági ember, aki szeret új dolgokat kipróbálni. Mivel ily módon imponálsz környezetednek, nincs is hiány pozitív megerősítésben, ám a látszat fenntartása nem kevés idődbe és energiádba kerül. Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e.


Rák férfi, Oroszlán napjeggyel, Bika holdjegy, rejtett ascendens Skorpió, lehetséges, hogy a rejtett ascendense dominál legjobban? Az oroszlán horoszkóp, bak aszcendens , hold a rákban az milyen jellem? Az Ascendens egy rejtett , gyakran félreismert erõ az emberben. Legtöbben közülünk ismerik, tudják, melyik jegyben áll, de nagyon kevesen használják.


Rejtett aszcendens oroszlán

Az Aszcendens olyan, mint egy magszem a lelkünkben, ami gyakran csak az érettebb éveinkben, gyakran pedig egyáltalán nem csírázik ki, mert nem fejlesztették, segítették. Igen előnyös, hogy kreativitásodhoz a Bika gyakorlatiassága és kitartása társul: segítenek valóra váltani elgondolásaidat. Szereti maga köré gyűjteni a híveket, követőket, és kisugárzó ember lévén, ezt legtöbbször el is éri. Van öt ember a bolygón, aki mindent elpusztíthat Öt perc alatt átrobogott ellenfelén a Real Madrid Borkai birodalmát öt éve nem bolygatta az ÁSZ Akkora a baj az utakon, hogy vörös kódot adott ki a magyar rendőrség Ezért jobb a reggeli torna az estinél Újra Indianapolisba mehet a Forma-1?


Forma-Több futam is eltűnik a Forma-1-ből A Forma-1. Az aszcendens mutatja meg, milyen spontaneitással, alaphangulattal fordulunk a környezet felé, annak módját, ahogy az újba belefogunk, a születés alatt szerzett élménycsomagot. Azonban mint e rovatban számtalanszor megfogalmaztuk, az asztrológia nem oksági alapon működik.


Az aszcendens az az állatövi jegy, amely a születésünk pillanatában kel fel a keleti horizonton, és a Nap-jegy mellett a horoszkóp legfontosabb tényezője. Az aszcendens határozza meg az ember viselkedését a hétköznapokban, milyen értékek vezetik az életben vagy, hogy mely betegségekre lesz hajlamos. Az aszcendens a horoszkópban kiemelkedő szerepet tölt be, a személyes radix ábra (születési horoszkóp) egyik sarkalatos pontjának tekinthető! Ha az Oroszlán jegyében születtél, akkor a Bika Aszcendens belsõ nyugalmat ad neke célirányos materialista gondolkodást, amire szükséged van a vezetõi pozíció eléréséhez, és ahhoz, hogy ebbõl pénzt csinálj. Ha a Szûz jegyében születtél, az alvásból felébresztett Ascendens zseniális mesterembert fejleszt ki.


Szeretik a hatalmat, a társaság kedvencei, ugyanakkor kissé sznobok is. Oroszlán aszcendens : Ez az aljegy nemessé és jólelkűvé teszi az embereket. Embertársaikkal szemben mindig lojálisak és készen állnak a segítségnyújtásra. Noraval Skype-on vettem fel a kapcsolatot, s mar elso “hallasra” tudtam, hogy a megfelelo szemelyhez fordultam tanacsert.


Rejtett aszcendens oroszlán

Keresem az utam, s kulfoldi eletem miatt ugy erzem, meg nagyobb lelki tamaszra van szuksegem – kapcsolati toke, csalad- es baratok hianya miatt. Miközben asztrológiával kezdtem foglalkozni, több ezer panelt készítettem a hagyományból megismert összefüggésekről. A legegyszerűbb előrejelzés a Szolár képlet, egy Éves horoszkóp, amely arra a pillanatra készül, amikor a születési Nap visszatér a születés helyére A következő évet az új horoszkóp Aszcendensének jegyéről nevezem el. Meghatározó lesz ennek a. A horoszkóp mélyebb elemzés nélkül néhány pillanat alatt feltárja alapirányultságunkat.


Kifejezetten optimista típus, már-már naivitásba hajlóan. Emellett vállalkozó szellem, aki szinte akármit hajlandó csupán a hecc kedvéért kipróbálni. Az aszcendensed és a változásaid megosztás Övek óta tapasztalom, hogy az aszcendens szerepe túlmisztifikált és sokkal kevésbé jelentős a személyiség egészére nézve, mint azt írják, gondolják. Rák aszcendens Finom érzésű, rendkívül érzelmes, jó intuitív készség és magas fokú empátia jellemzi. TV az egyik legmegbízhatóbb jós-tanácsadás illetve jóslást nyújtó internetes közösség.


Több mint éves fennállása óta az EZO. TV már milliónál is több jóslást, rituálét és megannyi tanácsadást bonyolított le telefonon. Tökéletes éleslátással tudsz rátapintani a problémák lényegére, és hihetetlenül vakmerő vagy: semmitől sem rettensz vissza. Ha tudsz, segítesz: ritka az ilyen hűséges, kitartó barát.


Kos Nap-jegy szerint, Mérleg-aszcendenssel, vagy Bak, Oroszlán -felkelőjeggyel. Az apa szerepét majd akkor érti meg, mikor nyiladozó értelme kezdi felfogni a viselkedésminták rendszerét. Meg van győződve róla, hogy lénye mélyén különleges dolgok rejtőznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések